Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fotoları faceme attım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sertacr8888 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer900
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sadece benim gördüğüm 100ün üstüne foto çekildi. ee nerde bunlar? arşivlemeyin dostlar paylaşımcı olun
    bende attı mvalla bendekileri 12 tane çıktı bnden asıl bombalar daha yok ortada videolar fotograflar. Lokman abinin telefonla çektiği videolar fotolar var.

zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Lokman videoları attı bana. İndiriyorum şuan. Akşama eve gidince de ağız yüz girişirim videolara.
    Toplu çektirdiğimiz fotolar nerde asıl

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı zerzura adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lokman videoları attı bana. İndiriyorum şuan. Akşama eve gidince de ağız yüz girişirim videolara.
    onlarda mekan sahibinin telefonunda heralde
    TRANSALP XL700

designserhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    onlarda mekan sahibinin telefonunda heralde
    Mekan sahibine ulaşıp hemen resimleri istemeliyiz Telefonu yoksa gönüllü bir arkadaş oraya giderse çok iyi olur
    sbr bunu beğendi.

Motosikleti
    Tracer900
    Alıntı zerzura adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    toplular mekan sahibinde topsuzlar lokman ve selami abide :D

Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı sertacr8888 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    toplular mekan sahibinde topsuzlar lokman ve selami abide :D
    sertaç bu espriyle beraber seni bu forumdan afaroz ediyorum. en kısa zamanda apacheni satıp cbf alman dileğiyle
    TRANSALP XL700

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Top nerdeydi yahuu toplu foto felan yok uydurmayın
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    Tracer900
    sertaç bu espriyle beraber seni bu forumdan afaroz ediyorum. en kısa zamanda apacheni satıp cbf alman dileğiyle
    en büyük beddua bu olsa gerek orada da muhabbeti geçmişti bunun. bakalım kimden çıkcak toplular

AsyMeTRiQue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuyrukta PCX yazıyor, yanına da NS200 yanaştı...
    Arkadaşlar dün geziye katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, hava kötü vs gibi sebeplerden ötürü bu organizasyon olmayabilirdi ancak buna rağmen katılım gosterip böyle güzel bir gun geçirmeme sebep olduğunuz icin herkese teşekkür ederim.

Evet hava şartları kötüydü yağmur altında yolculuk bayağı bir üşüttü ancak mekana gidip şöminenin başında ısınma çabalarımız ve o esnada dönen muhabbetler edilen sohbetler içilen o içimizi ısıtan çaylar ve mekan sahibinin muhabbet esnasında aralarda yaptığı ince espirileri ve yeni insanlarla tanışma vs herşeye değdi

Bu organizasyondan beni haberdar ettiği için ve tabi kendisine yük ettiği için Kaan'a çok teşekkür ederim...

Umarım bu organizasyonların devamı gelir ve en az bundaki kadar eğlenir, keyif alırız... (ama bir sonraki organizasyonu Etkinlik bölümünde duyurursanız daha fazla kişinin haberdar olacagini dusunuyorum )

Bende olan görselleri (fotoğraf yoktu bende ama sadece 2 adet yolda giderken çektiğim video var ki biri çekim esnasında gelen bir çağrı yüzünden kesildiği için en güzel anları kaydedemediğimiz kısa bir video ) Çağrı'ya gönderdim birkaç düzenleme fona bir müzik ile renklendirip bizimle paylaşacaktır...

Bu arada hangi ara ambalajcı oldum ben ya güzel yakalamışsın Çağrı fotograflardaki halime bakınca bi an kendimi metehan abiye lakabında rakip olabileceğim geldi aklıma

Motosikleti
    2012 apache rtr 150
    benimde ilk gezi tecrubem oldu.gelen arkadaslara tesekurler .hava biraz üsüttü ama keyifli bi yolculuk oldu

Motosikleti
    Tracer900
    Alıntı AsyMeTRiQue adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar dün geziye katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, hava kötü vs gibi sebeplerden ötürü bu organizasyon olmayabilirdi ancak buna rağmen katılım gosterip böyle güzel bir gun geçirmeme sebep olduğunuz icin herkese teşekkür ederim.

Evet hava şartları kötüydü yağmur altında yolculuk bayağı bir üşüttü ancak mekana gidip şöminenin başında ısınma çabalarımız ve o esnada dönen muhabbetler edilen sohbetler içilen o içimizi ısıtan çaylar ve mekan sahibinin muhabbet esnasında aralarda yaptığı ince espirileri ve yeni insanlarla tanışma vs herşeye değdi

Bu organizasyondan beni haberdar ettiği için ve tabi kendisine yük ettiği için Kaan'a çok teşekkür ederim...

Umarım bu organizasyonların devamı gelir ve en az bundaki kadar eğlenir, keyif alırız... (ama bir sonraki organizasyonu Etkinlik bölümünde duyurursanız daha fazla kişinin haberdar olacagini dusunuyorum )

Bende olan görselleri (fotoğraf yoktu bende ama sadece 2 adet yolda giderken çektiğim video var ki biri çekim esnasında gelen bir çağrı yüzünden kesildiği için en güzel anları kaydedemediğimiz kısa bir video ) Çağrı'ya gönderdim birkaç düzenleme fona bir müzik ile renklendirip bizimle paylaşacaktır...

Bu arada hangi ara ambalajcı oldum ben ya güzel yakalamışsın Çağrı fotograflardaki halime bakınca bi an kendimi metehan abiye lakabında rakip olabileceğim geldi aklıma
    Lokman abi asıl biz teşekkür ederiz şimdiden çekimler yaptın okadar zor şartlarda lakin şunu belirtmem lazım bence dünki gibi etkinlikleri yine bu başlıkda yapmalıyız ki dağılmayalım. Nasıl olsa çevremizdeki arkadaşlarımıza haber veriyoruz. Genel topiğe yazarsak gelen kişi sayısı motor farklılıkları ve karakter farklılıkları çoğalacak. bu 3 madde çok önemli şeyler aslında yerine göre.

Herkesin benzinine sağlık dünyanın en pahalı benziniyle yolculuk yapıyoruz sonuçta :D
    designserhat ve ERROR88 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı sertacr8888 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lokman abi asıl biz teşekkür ederiz şimdiden çekimler yaptın okadar zor şartlarda lakin şunu belirtmem lazım bence dünki gibi etkinlikleri yine bu başlıkda yapmalıyız ki dağılmayalım. Nasıl olsa çevremizdeki arkadaşlarımıza haber veriyoruz. Genel topiğe yazarsak gelen kişi sayısı motor farklılıkları ve karakter farklılıkları çoğalacak. bu 3 madde çok önemli şeyler aslında yerine göre.

Herkesin benzinine sağlık dünyanın en pahalı benziniyle yolculuk yapıyoruz sonuçta :D
    sertaç sana bu konuda şiddetle katılıyorum. irfan abinin iftar yemeğine 100den fazla insan katıldı. ama hep kopukluklar oldu..herkes kendi arkadaş grubuyla taıkldı falan..kişi sayısı arttıkça birlik beraberlik olması çok zor görünüyor.
    sertacr8888 bunu beğendi.
    TRANSALP XL700

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    sertaç sana bu konuda şiddetle katılıyorum. irfan abinin iftar yemeğine 100den fazla insan katıldı. ama hep kopukluklar oldu..herkes kendi arkadaş grubuyla taıkldı falan..kişi sayısı arttıkça birlik beraberlik olması çok zor görünüyor.
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı AsyMeTRiQue adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Lokman abi bende sana teşekkür ederim geldiğin için. Her organizasyonda haber ederim ben gene sana. Güzel geçti pazar günümüz unutulmuyacak bi anı olarak kalır

Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Başarılı

zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Adam uğraşmış yahu

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------

Aşağıdakiler daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Eğer öyleyse kusura bakmayın...

Ön takım ve lastikler tanıdık mı?

TVS'den yeni model Velocity

GTA Modu

Custom
    sertacr8888 bunu beğendi.

Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    A2 direksiyon sınavını geçmişim şükür. 15 gün sonra evraklar hazır olur demişler babama. Biz ona 20-25 desek. 1 ay sonra bıktırıcam sizi abilerim. Hele ehliyeti alıyım da; Selami abi, Sabri abim'le Kars'ın dağlarına çıkacağuk Tabi diğer abilerim arkadaşlarım siz sevinmeyin öyle, sizlerinde kaçarı yok. Yatcaz kalkcaz gezcez
    sbr ve M.balibey bunu beğendiler.

designserhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Alıntı Twin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    A2 direksiyon sınavını geçmişim şükür. 15 gün sonra evraklar hazır olur demişler babama. Biz ona 20-25 desek. 1 ay sonra bıktırıcam sizi abilerim. Hele ehliyeti alıyım da; Selami abi, Sabri abim'le Kars'ın dağlarına çıkacağuk Tabi diğer abilerim arkadaşlarım siz sevinmeyin öyle, sizlerinde kaçarı yok. Yatcaz kalkcaz gezcez
    Vay hayırlısı olsun ıslatalım diyecem ama dünkü gibi ıslanmayalım
    sertacr8888 ve sbr bunu beğendiler.

Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    Alıntı designserhat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay hayırlısı olsun ıslatalım diyecem ama dünkü gibi ıslanmayalım
    Lütfen içerisinde sulu cıvık şeyler olan kelimeler kullanmayalım
    Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler