Fotoları faceme attım
Lokman videoları attı bana. İndiriyorum şuan. Akşama eve gidince de ağız yüz girişirim videolara.
Toplu çektirdiğimiz fotolar nerde asıl
Top nerdeydi yahuu toplu foto felan yok uydurmayın
www.erkakurye.com
Arkadaşlar dün geziye katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, hava kötü vs gibi sebeplerden ötürü bu organizasyon olmayabilirdi ancak buna rağmen katılım gosterip böyle güzel bir gun geçirmeme sebep olduğunuz icin herkese teşekkür ederim.
Evet hava şartları kötüydü yağmur altında yolculuk bayağı bir üşüttü ancak mekana gidip şöminenin başında ısınma çabalarımız ve o esnada dönen muhabbetler edilen sohbetler içilen o içimizi ısıtan çaylar ve mekan sahibinin muhabbet esnasında aralarda yaptığı ince espirileri ve yeni insanlarla tanışma vs herşeye değdi
Bu organizasyondan beni haberdar ettiği için ve tabi kendisine yük ettiği için Kaan'a çok teşekkür ederim...
Umarım bu organizasyonların devamı gelir ve en az bundaki kadar eğlenir, keyif alırız... (ama bir sonraki organizasyonu Etkinlik bölümünde duyurursanız daha fazla kişinin haberdar olacagini dusunuyorum )
Bende olan görselleri (fotoğraf yoktu bende ama sadece 2 adet yolda giderken çektiğim video var ki biri çekim esnasında gelen bir çağrı yüzünden kesildiği için en güzel anları kaydedemediğimiz kısa bir video ) Çağrı'ya gönderdim birkaç düzenleme fona bir müzik ile renklendirip bizimle paylaşacaktır...
Bu arada hangi ara ambalajcı oldum ben ya güzel yakalamışsın Çağrı fotograflardaki halime bakınca bi an kendimi metehan abiye lakabında rakip olabileceğim geldi aklıma
benimde ilk gezi tecrubem oldu.gelen arkadaslara tesekurler .hava biraz üsüttü ama keyifli bi yolculuk oldu
Lokman abi asıl biz teşekkür ederiz şimdiden çekimler yaptın okadar zor şartlarda lakin şunu belirtmem lazım bence dünki gibi etkinlikleri yine bu başlıkda yapmalıyız ki dağılmayalım. Nasıl olsa çevremizdeki arkadaşlarımıza haber veriyoruz. Genel topiğe yazarsak gelen kişi sayısı motor farklılıkları ve karakter farklılıkları çoğalacak. bu 3 madde çok önemli şeyler aslında yerine göre.
Herkesin benzinine sağlık dünyanın en pahalı benziniyle yolculuk yapıyoruz sonuçta :D
Adam uğraşmış yahu
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
Aşağıdakiler daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Eğer öyleyse kusura bakmayın...
Ön takım ve lastikler tanıdık mı?
TVS'den yeni model Velocity
GTA Modu
Custom
A2 direksiyon sınavını geçmişim şükür. 15 gün sonra evraklar hazır olur demişler babama. Biz ona 20-25 desek. 1 ay sonra bıktırıcam sizi abilerim. Hele ehliyeti alıyım da; Selami abi, Sabri abim'le Kars'ın dağlarına çıkacağuk Tabi diğer abilerim arkadaşlarım siz sevinmeyin öyle, sizlerinde kaçarı yok. Yatcaz kalkcaz gezcez
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)