TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Ekim 2013, 16:02
çağatay bedava bir ömür seni mutlu edebilecek şeyler vaad ediyoruz gelmesini artık :D
Reklamlar
-
01 Ekim 2013, 16:13
1 selami
2 sabri
3 eröl
4 sertac
5 kaan
6 ugur
7.?
Sezonun Son apache buluşmasına ben de varım beyler.
Bu arada cumartesi hava iyi görünüyor ama pazar belli değil
-
01 Ekim 2013, 16:14
Hava yağmurlu olursa başka mekan ayarlayalım olmazmı kapalı bi mekanda takılalım plan altüst olmasın ?
-
01 Ekim 2013, 16:58
Progressive adlı üyeden alıntı
1 selami
2 sabri
3 eröl
4 sertac
5 kaan
6 ugur
7.?
Sezonun Son apache buluşmasına ben de varım beyler.
Bu arada cumartesi hava iyi görünüyor ama pazar belli değil
Vayyy ugurum sen mi geldin hos geldin
Ben seni unutmustum valla cok tandir pek uyramiyorsun.
-
01 Ekim 2013, 17:14
Abi buluşma anadolu yakasında olacak ise bende gelebilirim.
-
01 Ekim 2013, 17:37
sbr adlı üyeden alıntı
artçı olarak kesin gelecek zaten kaçarı yok
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Artçı olarak gelebilirsin
Duygulandırdınız beni ağlatıcaksınız şimdi. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
01 Ekim 2013, 18:11
7 numarayada beni kaydedin, gelmek isterim
-
01 Ekim 2013, 18:23
selo9115 adlı üyeden alıntı
Vayyy ugurum sen mi geldin hos geldin
Ben seni unutmustum valla cok tandir pek uyramiyorsun.
hoş bulduk selami, arada sırada giriyorum foruma ama iş güç zaman bulursam
sezon sonu buluşmasını görünce katılırım ben buna dedim valla
beyler bu arada kesin yapalım şu etkinliği havalar ısınır mı ısınmaz mı belli değil
-
01 Ekim 2013, 18:39
1 selami
2 sabri
3 eröl
4 sertac
5 kaan
6 ugur
7 tan
8?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------
-TAN- adlı üyeden alıntı
7 numarayada beni kaydedin, gelmek isterim
Aynen dostum iyi bir secim yaptin
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------
1 selami
2 sabri
3 eröl
4 sertac
5 kaan
6 ugur
7 tan
8 turkishpower
9?
-
01 Ekim 2013, 18:40
Karbon yapmaya çalıştım nasıl olmuş kötüyse sökcem ?
-
01 Ekim 2013, 19:05
Cama gelen kenarlar cok acik kalmis tam sifirindan cekemiyormusun
Bu arada can özkan la beraber gelin onada soyle gelsin
-
01 Ekim 2013, 19:12
ben pek yakıştıramadım, motorun parlak kısımlarını matlaştırmak genelde pek hoş durmuyor. karbon daha çok ince detaylarda göstermeli bence.
-
01 Ekim 2013, 19:20
Denemiş oldum ya genede sökerim olmadı başka sticker alıp yapılır
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------
Aksilik olmassa geliriz forumdan bi abi daha var oda gelcekti benimle eğer gelemesse can'la beraber geliriz
-
01 Ekim 2013, 19:32
Abi özkan'ın ehliyet için olan belgeler daha yeni geldi. Karakola gidip işlemleri halledicek daha randevu bile alamadı. Onunda sıkıntısı ehliyet. Ama bir daha ki buluşmaya yakanızdayız
-
01 Ekim 2013, 19:41
Twin adlı üyeden alıntı
Abi özkan'ın ehliyet için olan belgeler daha yeni geldi. Karakola gidip işlemleri halledicek daha randevu bile alamadı. Onunda sıkıntısı ehliyet. Ama bir daha ki buluşmaya yakanızdayız
bu arada eğer sınavı geçtiysen ve belgeleri karakola teslim ettiysen eğer zaten ehliyetin sistemde var görünüyor sadece basılması için bekliyorsun
-
01 Ekim 2013, 20:39
bu arada eğer sınavı geçtiysen ve belgeleri karakola teslim ettiysen eğer zaten ehliyetin sistemde var görünüyor sadece basılması için bekliyorsun
Direksiyon sınavında sıkıntı var benim daha girmedim bu h.sonu giricem yine ertelemez iseler. Arkadaş girdi geçti belgeleri aldı. Ancak daha karakola gidip çıkartmadı ehliyeti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
Uğur abi eğer dediğin gibi evraklar yanımızda olursa çevirirlerse evrakları gösterdiğimizde problem olmicaksa h.sonu bizde geliyoruz.
-
01 Ekim 2013, 21:04
Twin adlı üyeden alıntı
Direksiyon sınavında sıkıntı var benim daha girmedim bu h.sonu giricem yine ertelemez iseler. Arkadaş girdi geçti belgeleri aldı. Ancak daha karakola gidip çıkartmadı ehliyeti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
Uğur abi eğer dediğin gibi evraklar yanımızda olursa çevirirlerse evrakları gösterdiğimizde problem olmicaksa h.sonu bizde geliyoruz.
La olum avrupa yakasini alt ust ediyorsunuz korkmuyorsunuz da bu tarafa gecincemi polisten korkuyonuz
Gurup halinde gidersek cevirceni sanmiyorum cevirsede arada kaynarsiniz
Olmadi kaan tek gelirse artci olarak gel onunla
-
01 Ekim 2013, 21:05
Cümleten selamunaleyküm abilerim.
Dün gece gerçekten eğlendiğimiz bi buluşma yaptık sertaç abi kaan can ve ben
Abi mutlaka gelmek istiyoruz can'la birlikte bu buluşmaya,siz düzenlersinizde biz hayır diyebilirmiyiz hiç
Tek sıkıntı dosyalarımı sürücü kursundan aldım,şuan evde duruyo.Bu dosyaları yanımda getirsem çevirme olursa bunları göstersem sorun çıkartırlarmı merak ediyorum.
-
01 Ekim 2013, 21:12
La olum avrupa yakasini alt ust ediyorsunuz korkmuyorsunuz da bu tarafa gecincemi polisten korkuyonuz
Gurup halinde gidersek cevirceni sanmiyorum cevirsede arada kaynarsiniz
Olmadi kaan tek gelirse artci olarak gel onunla
Abi A.yakasında alt üst ettiğimiz bir yer yok valla. İnan bir halicin oraya iniyoruz o kadar. G*t korkusu çok fena birşey. Birde ucunda 0 sıfırlı rakamlarla polis abiler çek yazınca daha da bir fena oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
Tony_Montana adlı üyeden alıntı
Abi mutlaka gelmek istiyoruz can'la birlikte bu buluşmaya,siz düzenlersinizde biz hayır diyebilirmiyiz hiç
Tek sıkıntı dosyalarımı sürücü kursundan aldım,şuan evde duruyo.Bu dosyaları yanımda getirsem çevirme olursa bunları göstersem sorun çıkartırlarmı merak ediyorum.
Aynen abi şu konuya bir açıklık getirsek çok güzel olur? Kesin bir bilgisi olan yok mu? Olurda polis çevirirse randevu aldık p.tesine randevu verdi ya da çarşamba gününe ya da haftaya neyse artık bizde yola çıkıyoruz hiç olmazsa yanımızda evrak yerine dosyalar olsun dedik deriz. Bu şekilde sıyrıla bilir miyiz?
-
01 Ekim 2013, 21:15
Tony_Montana adlı üyeden alıntı
özkan o kurstan aldığın evraklar polisin gözünde bir hiç,belki polise yalvarır yakarız işte abi kazandım herşeyim tam
sadece trafiğe gidip karta basılacak felan dersiniz işte bu hafta son daha gezi felan olmuyacak dersen eğer polis te
iyi birine denk gelirse yırtarsın
gerçi bizde o kadar ehliyetli adamız polise yem etmeyiz
ne zaman o belgeleri ehliyete çevirir cebine koyarsın işte o zaman sıkıntı olmaz
şimdi polis çevirmez çevirmez gel derim ulen terslik değilmi çevireceği tutar ceza felan keser bu sefer de ben suçluluk duyarım
o yüzden sizleri sıkıştırmıyacam gelin diye siz bilirsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler