ön arka değiştirmek istiyorum. bütçe 350 tl ye kadar.
ön arka değiştirmek istiyorum. bütçe 350 tl ye kadar.
Eski kasa ile yeni kasa arasinda fark var olculeri ona gore bak.
Selami birsey sorcam ya. Bu bizim mtorlarin normal ysg disinda birde sanziman yagimi ne degistiriliyo. Onun yeri nerde acaba biliyomusun sabriyede sormak lazim. Benim motordaki ses ondanda gelebilir degistirelim onuda.
2011 kasa benimki. Ebatlarını bilmiyorum. gidip de lastikçiyede bayılmak istemiyorum bilgisizlikten dolayı.
Sertac sanzumanda debriyaj baski balatada motor krank hepsi ayni yag ile yaglama yapiyor
Ayri konulan bir yag yok anliyacagin
Sen bide sunu dene 15/50 veya 20/50 yag al koybakalim sesle alakali bir degiaim olacak mi
Belki senin motora konulan yag ince gelmis olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
Bozgun kardesim 350 tl bir butce fazlasiyla yeterde artar bile
Lastikler 80 tl den basliyor 140 tlye kadar lastik var ama sunu soylim
Wn kral lastigi bile alsan kaymaz diye sevinmeyin
Swallov pirelli irc sawa michelin bile kullanan arkadaslarim var ve gayet memnunlar
Dedigim gibi kayan lastik yoktur kaydiran sofor vardir
Yok ben yinede iyisini alicam diyorsan michelin almani tavsiye ederim 140 tl civari olmasi lazim
Usta benim motoru çalıştırıyorum çalışır çalışmaz istop ediyor.Böyle gün içerisinde defalarca ve sürekli tekrarlıyor.
Bir arkadaş yağmur altında kaldığı için olmuş olabilir dedi ama bilemiyorum.
Neden böyle yapıyor ? 1 Hafta önceye kadar yapmazdı.
aldığın benzinde su veya pislik olabilir, bujide de kurum veya başka sorunlar olabilir.
önce benzin musluğunu kapat daha sonra karbüratörün tahliye vidasını düzgün bir tornavidayla zedelemeden gevşeterek içindeki benzini boşalt, işlem bittikten sonra vidayı geri sıkmayı unutma. daha sonra bujiyi sök elektrik bağlantı ucunda pas varsa ince bir zımparayla veya tel fırçayla temizle, aynı şekilde ateşleme yapan kısımını fazla yıpratmadan temizle. benzin hortumlarını kontrol et kırılma varsa düzelt, hava filtresini temizle. son olarak benzin musluğunu tekrar açıp rolantiyi 1000-1500 devir arasına ayarla. bunları ypatıktan sonra büyük ihtimalle düzelir ama gene sorun yaparsa motorunu bi ustaya göstermende fayda var.
Arkadaşlar, 2 zamanlı derbi me, benzin ve parça fiyatı parası yetiştiremeyince, satmıştım.
Cuma günü itibari ile, 2012 kasalardan kırmızı bir tvs aldım
Rodajda olmama rağmen, motosikletin çoğu hatayı kabullendiğini, ve hakikatten seri kalkıp, dengeli bir yol tutuşu olduğunu gördüm.
Pişmanlık duymayacağım gibi gözüküyor Allah'ın izniyle.
Şimdi, plaka işine koşturacağım. Plaka ve ruhsat işlerinde, dikkat etmem gereken noktalar varsa, yada önerileriniz, beklerim, kulak veririm.
Yaza doğru da bi set lastik benim de alasım var.
Birde şunu sorabilirmiyim, hararet göstergesini göremedim. Acaba ben mi göremedim, yok sa yok mu?
Ha birde, saati ve tripmetreyi sıfırlayamıyorum. Kullanıcı el kitabım yok, ilk bakıma gittiğimde alacağım. İnternetten okudum biraz, ama sanırım göremedim.
Tripmetre A ve tripmetre B var.
Arka disk frenli modellerde, jikle nin önündeki tusa basın diyor sıfırlamak için. Bizde gösterge tuşlarından olacak sanırım.
Bi yardımcı olursanız , çok makbule geçer.
son olarak, en kısa zamanda resim yükleyeceğim
Gulfden almaknistedim yagi ordada 20 40 vardi. Okadar olmasin dedim 10 40 aldim %40 indirim vArmis 14tl ye aldim . Benzinj fulledim bide oradan bi denemek istedim oranin benzinini. Ekstradanda yakit guclendirici temizleyici toplamda motora 9 farkki faydasi olan sividan kattim motora biraz kendine gelsin dedim. Oda 10 tl bisiydi. Ufakdan tekleme yapardi simdi o duzeldi. Farki anlasiliyo. Ucuz diye artik starpetten almicam benzini gulf bana iyi geldi
slm arkadaşlar size bir soru sorayım ben 50 tl ye 300 km gittim buji yeni hava filitresi yeni 5 6 devir arası sürüorum iki kişiyle ama çok yakıyo ne yapmam lazım şimdiden teşekurler
Fatih surekli iki kisi kullaniyorsan normal sayilir
Birde tek kisi kullan bakalim ayni degerler mi cikacak
abi sürekli iki kişi degil günde50 km yol geziyom 10 km si iki kişi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
ne ayarı yapmam lazım yakıtın düşmesi için arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
selami bugun benim ledleri taktım. bu sefer üçlü yaptım tek bir tarafı. toplam 6 led takılı oldu inşalalh aküyü bitirmez bunlarda ledlerin kenarındaki çıkıntıları zımbara makinesiyle oydum düzledim. arlarını sert saniyede yapıştıran tutkal ile yapıştırdım. elektirik bantı çektim etrafına 3 tur sonrada üstüne eski sistem gibi kelepçe ile sabitledim. kelepçeleri bu sefer siyah sprey ile boyadım..
o gün gösterdiğim RTR yazısınıda yapıştırdım. geriye bi 180lik motor silindiri kaldı derimişim
IRC'den kurtuldum, rahatladım.
Beyaz şerit çizgilerinde götü başı oynamıyor artık motorun.
Kim korkar yağmjrlardan artık.
abi arka maşada yazana göre kullanıyorum ön 25 arkada 1 ebat yanak büyüdüğü için hacim arttı diye 32 basıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
abi kaç kuruş bu ledler
beyaz şerit çizgileri asvalttan 6 kat daha kaygandır o yüzden hangi lastiği alırsan al kayma yapar
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)