Ben bu AYDİN MOTORUN taaaaaaa
Ben bu AYDİN MOTORUN taaaaaaa
arkadaşlar bu moto-sohbet bölümünde az önce açtığım konudan. siz ne düşünüyorsunuz. motor rodajda bu yüzden ağır hasar alabilir diye düşünüyorum. ama sadece benim motorumda olduğunu sanmıyorum açıkçası. bütün apache'ler sanırım böyle geliyordur değil mi?iyi akşamlar,
iki gün önce sıfır apache aldım. bayide sordum bunun içine yağı siz mi koydunuz diye hayır fabrikanın koyduğu yağ var dediler. ben kapağını açmaya çalışıyordum biraz sıkıydı açamadım o arada da bir işim çıktı bakamadım.
dün açtım o tıpayı. genel olarak bir yağ görünmüyordu. (motor sıcakken açtım) elimi sürdüm hafif bir yağ vardı çubuğun ortalarına kadar. dedim sabahı bekleyim motor soğukken bakarım. işte az önce açtım baktım. açtıktan sonra güzelce peçeteyle sildim çubuğu sonra tekrar taktım sonuna kadar çevirdim ve çıkardım.
o çubuğun ucundaki /x/x/x/ çizgilerinden hiçbirine yağ gelmemiş
fakat peçeteyle temizlemeden önce genel olarak bir yağ vardı üzerinde. geçen bir arkadaşın aldığı apache'de de aynı olay olmuştu. bunun üzerine ne yapmalıyım bir bilgi alabilir miyim?
yerleşime yakın oturuyorum. dumlupınar mahallesinde. kendim mi ekleyim? beymotoyu aramaktan bıktım açıkçası motorumu siparişten 10 gün sonra getirdiler zaten kaç kere aradım...
bende mudanyadayım gelip bakayım istersen dumupınarı bilmiyorum ben sadece otobandan girişi ve izmir yolundan girişleri ve ana caddedeki barları kafeleri biliyorum
ptt kargonun sayfasında takip bölümünde bu çıkıyor burda müşteri benim ama gönderiyi almadım
NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
23/09/13 21:23 2013-09-23 21:23:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
ben de motorumu aldıgımda yağına baktıydım 1x vardı.Sonra yağ degişiminde 800 gr yağ çıktı.Demekki o gün yanlış bi yerde bakıp fazla yağ çıkmıştı.800 gr yağ ile ilk 500 km kullandım sorun olmadı.fabrikada tasarruf adına yapılan bir olay diye düşünüyorum.1000 motorda 200 motorun yağıkarşılanmış oluyor tabi az yağ ile kullanmak iyi degil ama zararı olacagınıda sanmıyorum zateb devirsiz gidiyorsun ...
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
tamamdır ya orta sehpada baktığımda sorun yok. yağ tam. çağatay teşekkür ederim yine de. bir ara görüşmek isterim. görüklede ağırlarım seni bir kahve çay bira ısmarlarım :D
arkadaş oradaki sorun daha başka bir olaydı. sanırım başka birşeyler dönüyodu orada. sıkıntılı biryer. zaten birdaha yolum düşmez ama gidecek olanlarada büyük bir uyarıda bulunalım. detayını çokda açıklamaya gerek yok. AYDIN MOTOR dan uzak durun diyorum. bu kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
Bugüne dair fotoğrafımız fotoyu çeken arkadaşda başka bir sarı apache sahibi ama arkamda gelmeyi tercih ettiğinde fotograf çekmek ona kaldı
mahşerin 3 atlısı selami-sertaç-sabri
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
bugun adamın teki 150 lik apacheye 180lik apachenin motorunu getirtmiş ondan takmış bizzat gördüm. sen 180 lik diyince sölemek istedim. yani hindistandan getirtebilirsen yapabilirsin ve adamın motoru 100.000 km deydi yanlış anlamadıysam ve 999999 gösteriyordu artık dahada sıfırlanmmıyormuş tabi nekadar doğru yalan bilemicez km sayacını. ama 180lik oldugu belliydi motor blogu bizimkinden biraz daha büyüktü farkedilcek derecede.
merhaba arkadaşlar .. ya bugün eve gelirken hız göstergesinin bozulduğunu farkettim . ayrıca km ilerlemiyor.sorun nedir daha önce başına gelen oldu mu? çok sıkıntı yaptı bende bu gözüme uyku girmiyor
S.a arkadaslar. Dun yeni kasa icin bin tl kapora biraktim buyuk ihtimalle pazartesi en gec sali bende araniza katiliyorum !
o 180 lik için sabri abi bay ugraştıydı getirtmesi falan zor uygulamasında bişey yok ama gelmesi sıkıntılı yan sanayi parçalarda türkiyede var ama randımanlı olacagını sanmıyorum...
Adam yalan piyasada yok
Gittik oraya bilgisayar basinda bir dallama
Dedim aydin usta nerde
Cevap bilmiyorum
Ne zaman gelir
Cevap mechul
E bu adam bize randevu verdi su saatte gelin hallederiz demisti
Cevap bilmyorum bugun gelmez bosuna beklemeyin
Birde bir ukala dik dik cevap vermeler
Sanki gumrukten mal kaciryor gizli kapakli
Neyse aklinizda olsun TVS YETKİLİ SERVİSİ OLAN AYDİN MOTOR a isi dusen yolunu cevirsin benden tavsiye
Neyse ki sertacla arkadasi geldi tanistik sohbet ettik 2 de resim cektik ...
Gunumuz berbat olmamis oldu
ya zaten öle aksiyonalra gerek bile yok ya. 150 lik birşeyi 180 lik ypaacgına cbr 250 al git aslında ama zevk işi. imkanı kolay olsa bende deneyebilirdim tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
valla üstad ben bugunki işten birşey anlamadım. bugun sana yaradı bence hadi yaradı olayı bir kenara ama sohbetten geziden falan pek bişi anlamadım inşallah önümüzdeki haftalarda güzel bol apachele bir buluşa yaparız. haftaya şimdiden ufak bir plan yapmaya başlasakmı ne
adı geçen motorcu dükkanına laf sölemeye gerek bile yok diyecek anlatcak çok şey vardaaaa... gitme dediğimiz halde gidende olursa görsün tadsın aynı duyguyu sıfır diye sattıığı apacheler sanki 3 yıl kullanılmış gibi dışarda pislik altında. dışardan gören çalıntı motor tüccarı der buraya adamlar kalkmış tvs bayisi olmuş [COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
tabi ben telefonunuda aldım kayıtlı bende orada okadar aradık adam bildigin kapatmış telefonu ya. belki birşey gelmiş dicem başına ama habersiz kelamsız işmi yapılır bu devirde ! yıl olmuş 2013 elin adamı uzaya çıktı biz birkaç km öteden haber alamıyoruz sıfır yani..
aldıgım yer en ufak birşeyi kendin değişsen bile çıkar diyordu sinyalleri değişmen olsun ampulu kendin değişmen olsun. aslında saçma bir durum ama tamamen bunlar para kazanma oyunları bana göre. en ufak parça takmaya para alcak. bir ampulude biz takmayacaksak ne anladım o işten ...
o adam biraz kolpacıydı..kranktan ses geliyor falan diyordu ordaki adama.. ben bi kaç soru sordum, motorum 10 numara hiç bir problem yok falan dedi.. göstergeyi 160kmde kitliyorum dedi..daha sonra dişliler orjınal falan dedi AYDIN MOTOR 2000 lira almış 180lik yapmak için( silindir seti ve üst kapak) hatta krankıda değiştirmemiş.. ben 2000liraya hindistana gider alır gelirim, burda ilyas ustaya taktırırım işçiliğimi öderim. depomu doldurup rodajımı bile yaparım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
garantin varsa ya okuyucunu değiştirirler yada göstergeni..
TRANSALP XL700
adam bana biraz güven verseydi yakasını bırakmazdımda yanar döner biriydi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
bide apachelerle cbrları kovaladıgını düşünsene..onun zevkini en kral ninjadan bile alamam..
TRANSALP XL700
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)