sh40 shad marka çanta + apache'nin bağlantı demirini 150 liraya aldım
sh40 shad marka çanta + apache'nin bağlantı demirini 150 liraya aldım
google'a yazdığınızda fotoğrafı çıkar. üzerinde kargo eklentisi gibi bir şey var. sahibinden'de rastgele gezinirken buldum. üç ay kullanılmış. bakalım yarın sabah elimde olucak. başkasında da görmüştüm bu çantayı gayet güzel duruyor apache üzerinde
Merhaba ,
Tvs 2.el almayı önerir misiniz ?
Km ile titreşim orantılı mı ?
Tavsiye verirseniz sevinirim.. 3500 tl kadar bütçem var..
bu xenon mu h4 mü dediğim gibi aydın motor bu statör lehimlerini söküp aküye gidenlere bağlıyor ve konjektörü değiştiriyor sonra sorunsuz xenon ama bir işleri ayarlayamadım
akü sulu olduğudan suyu ekleyip şarj edince sıkıntı olmuyor ben xenondan tam 3 kez boşalttıp tekrar şarj ettim far taşında sorun yaratmazçünkü xenon daha çok ısınıyor 35 watt olmasına rağmen
Sertac su power ledler cok hosuma gidiyor bende almayi dusunuyorum c.tesi gunu musaitmisin almaya gidelim sabri(sbr) de gelir hem tanismis oluruz hemde ledleri aliriz
apache 2013 modelini şubatta almak istiyorum izmirden. Bayilerin ellerinde var mı yoksa 2-3 ay beklemek mi gerekiyor ? Arkadaşta honda var almak için 3 ay sıra beklediğini söyledi :(
Bu kaskı akşam tvde gördüm, çok övdüler. Kaskın içinde ayna var yukarıya doğru baktığınızda arkamızı görebiliyoruz. Var mı acaba kullanan yada kask önerisi olan ?
revuu msx1 kaskın modeli
Oha çok iyi fiyat.
Ben de aynısını kullanıyorum üst tarafı falan tartışılmaz en kullanışlı çanta ;)
valla denedik işte her sornu göze aldım ama o gücü kendim görmek istiyordum ve gördüm dibim düştü :D hehehe ama daha önce taktıgım xenonun uzagından bile geçemez tabi aydınlatma ve uzakdan görünüş olarak 10 üzerinden 8
üstadım ben bu cumartesi gidicektim dün akşam garajdayken bi komşu geldi oda istedi arabasına 4 çift kadar. forumdanda isteyenler vardı iyi oldu dedim 2 kutu alırız geliriz dedim artık
gidelim birlikte valla hem tanısmıs oluruz hemde işimizi görmüş oluruz. belkide biraz turlarız gezeriz.
Cumartesi günü öğleden sonra 2:30 - 3:00 gibi müsait olurum ben anca mesai bitmesi falan. siz nerde buluşacagımıza kararlaştırın.
photon 5000K 55/60 ampul sadece. çift olarak almıştım öteki vespada takılı kalitesini ve ne oldugunu çok iyi biliyorum ama malesef olmuyor ya
alttada vespada ki durulu bu ampulun.
Aydın motor nerde istanbuldamı bursada mı ? ve kaç paraya yapar o işlemleri ?
Far tasını eriteceğini sanmıyorum bende far tası her motorda aşağı yukarı aynıdır watt değerine göre tas konulmaz sanırım felaket tellalı gibi yazmışsın herşeyi motordan soğudum ! :D
Çağatay ve Ali abi saolun bugun tek kişi çantayla sürat denicem uzun yol için ne alemde olucak
Sertaç gerçekten şu powerled lere bende bayıldım motoru süsleme konusunda hepimizden önde gidiyorsun Ama şu 55/60 ampulu motorun zarar görmeden çıkarmanı tavsiye ediyorum normal ampule göre nerdeyse 2 katı akım çekiyor bizim motorun manyetosu zaten 100w geriye diger tesisatı beslicek güç kalmıyor ve far tasında zaman içinde kararma olacaktır...
Bugün aradım fiyat sormak için yeni kasa 5200 orta kasa 4200 dediler. Ne gibi fark var yeni kasa ile orta kasa arasında arkadaşlar?
1-) Ön far cam rengi füme yapıldı. Bu daha sert bir görünüm kazandırdı.
2-) Adeta terorist havası veren kaş ve göz şeklinde gündüz farkları eklendi.
3-) Depo kenarındaki rüzgar kanalları büyütüldü. Motora gelen hava akımı arttırılarak performansın artması sağlandı
4-) Gösterge paneli karbon kaplama yapıldı.
5-) Motor aldındaki grenaj bütüldü ve hava akışı fazlalaştı. endişe etmeyin kaldırımdan inerken çarpmıyor
6-) Yan kapaklar karbon görünümü ile dikkat çekiyor.
7-) Koltuk iki bölümden oluşturuldu. yolcunun kaymaması için bir arka bölümü tırtıklı, sürücünün rahatı için ön bölüm biraz daha rahat ve geniş yapıldı
8-) Arka kuyruk değiştirildi. Karbon görünümü ile değiştirilerek, plakalık daha spor bir hale getirildi
9-) Arka yan kuyruklar geişletilerek, motora daha kaslı bir görünüm kazandırıldı.
10-)Kafa grenajı daha kısa hale getirilerek, hem spor bir cadde motoru görünümü, hemde şık ticari bir görünüm sağlandı.
11-) Arka lastık yok tutuşunu arttırmak için genişletildi. Ebatlar= 110*80*17
12-)Yolcu basamağı motor braketinden bağımsız hale getirildi.
13-)Motor koruma demiri daha spor bir hale getirildi
14-)Gösterge panelindeki hız bölümünün rengi maviye, demir saatinin rengi ise beyaza çevrildi.
15----------- VE EVET SIKI DURUN ARKADAŞLAR. VİBRASYON SORUNUM ÇÖZÜLDÜ. EVET YANLIŞ ANLAMADINIZ. %80 ORANINDA AZALTILDI VE BU ARTIK HİSSEDİLMİYOR. EĞER HALA EMİN DEĞİLİM DİYORSANIZ, BUYRUN GELİN TEST SÜRÜŞÜ YAPALIM..... İSOTLAR KARTAL YAN YOL...
alıntıdır..
http://forum.donanimhaber.com/m_21666140/mpage_2/tm.htm
# motosikletle.blogspot
Forum DH'de çok takılırım ama görmemişim bu konuyu orda. Şimdi altın elbiseli adamın inceleme videosunu izledim vibrasyondan bahsediyordu o da.. Acaba yeni kasada nasıldır. Araştırma listemde şuanda 11-12 tane motor oldu. Apache de bunlardan birisi. ya bu tarz alıcam, ya da keeway veya regal raptor 150 veya 250lik bir motor düşünüyorum. Araştırmaya devam edeyim bakalım.. Teşekkürler.
12 tane arasından seçmek baya bir zor olacaktır senin için diger seçtigin modellerinde bu sınıf içinde tvs den üstün oldugunu sanmıyorum ...
Sertac c.tesi sabriylede konusim gidecegimiz yere ortak biyerde bulusalim saat 3-4 gibi
Aydin motor fikirtepe de
Gostepe ssk hastanesine yakin eger gitmek istegen olursa yardimci olurum
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)