TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Eylül 2013, 18:46
zerzura adlı üyeden alıntı
Önümüzdeki haftaya kadar zorunlu trafik sigortamı yenilemem gerek :(
Bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz, internet üzerinden kredi kartı ile ödemesini yapabileceğim, poliçemin bana kargo ile yollanabileceği bir firma var mıdır?
İlla acenteye / bankaya mı gitmem gerekli?
bizim burda 90 liraya ayarlarız sigortayı ama plaka 34 se ayrı mesele
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Reklamlar
-
19 Eylül 2013, 22:45
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...8214895/detay/
H4 LED FAR 6000 Kelvin gücündeymiş :o
arkadaşlar az önce facebookda reklamlarda karşıma çıktı acaba nasıl birşeydir ya. tartışılmaz birşeye benziyor ama belki fikri olan vardır
-
19 Eylül 2013, 22:56
sertacr8888 adlı üyeden alıntı
bunlar aliexprestede var 2 dolara beleş kargolu 40 tlye verdiğine değmez fakat iş yapmaz dediler
-
19 Eylül 2013, 23:06
M.balibey adlı üyeden alıntı
bunlar aliexprestede var 2 dolara beleş kargolu 40 tlye verdiğine değmez fakat iş yapmaz dediler
evet okudum forumda ama bulamadım bu yeri aslında bi alıp denemek lazım. Tabi altı üstü led bu kesinlikle uzunlarıda yaksan önünü aydınlatmaz ama inanılmaz göz alacagına eminim
-
20 Eylül 2013, 01:03
makyajlı kasa apachesi olanlar gidonun üzerindeki plastik parçayı söküp elcik demirlerinin bağlantı yerlerini fotolayabilir mi acaba oralarda lastik takoz var mı sj 1000 gelince ayna ayağına monte etmek istiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
sertacr8888 adlı üyeden alıntı
evet okudum forumda ama bulamadım bu yeri aslında bi alıp denemek lazım. Tabi altı üstü led bu kesinlikle uzunlarıda yaksan önünü aydınlatmaz ama inanılmaz göz alacagına eminim
iyi kulak çınlatır ben şu sonradan yakma xenonları ve ayarsız farlılara arabadaysam camı açıp motordaysam vizörü açıp sövüyorum
-
20 Eylül 2013, 01:23
ERROR88 adlı üyeden alıntı
35 lt ye sigiyor dizligi kaska sokuyosun kalan boslukta da eldiven ve lastik tamir kopugu ve disk kilidi arti yagmurluk alt sadece kappadan sasmayin yolda zangir zangir titrer altligi da kibar dir gorunusu bozmaz saglamligini konusmuyorum fiyati honda gungor den 180 e aldim apache varken hala kullaniyorum ondan once shad kullandim oda iyidir
bende shad 35 lt var. dizlikleri kaska sokmak aklıma gelmemişti yarın deneyeyim. teşekkürler
-
20 Eylül 2013, 01:48
makyajlı kasa apachesi olanlar gidonun üzerindeki plastik parçayı söküp elcik demirlerinin bağlantı yerlerini fotolayabilir mi acaba oralarda lastik takoz var mı sj 1000 gelince ayna ayağına monte etmek istiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
iyi kulak çınlatır ben şu sonradan yakma xenonları ve ayarsız farlılara arabadaysam camı açıp motordaysam vizörü açıp sövüyorum
ben şuan bile normalde yukarıya ayarladım farları. kısalar tam aynanın 1 cm aşşagısında hemen hemen arabaların. ön kafanın arkasında vida var oradan ayarladım. uzunları yaktıgımda uçaklara kadar :D
-
20 Eylül 2013, 02:20
-
20 Eylül 2013, 08:21
-
20 Eylül 2013, 09:42
selo9115 adlı üyeden alıntı
Benim inazumanin farlarida cok guclu edirneye giderken sabri onumdeydi uzunlari bi actim bakim nasil diye sabri kendini sağa atmisti ne oldu knka dedim
Kanka kamyon geliyor sandim demisti
En önde ben vardım aynalardan ışık vurmasın diye kafamı eğmiştim. Babam noldu olum diyince, arkadan biri projektörleri yakmış geliyor dedim. Babam döndü baktı, O gene selami abi'ymiş.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
20 Eylül 2013, 09:59
çağatay motorun hiçbiryerinde randımanlı görüntü alamazsın
-
20 Eylül 2013, 11:45
benimkide en yukarıda fakat ampul çok güçsüz kalıyor bakalım gelecek olan nasıl çıkacak
dediğim yeri fotolayabilir misiniz
gelecek olan dedigin nedir ben kaçırmışım galiba ne siparişi verdin ? şu turuncu yananlardanmı yoksa ?
-
20 Eylül 2013, 15:18
Stop etme sorunu...
Öncelikle herkeze selamlar.
Motosikletim yeni kasa, 16.07.2013 trafiğe çıkışlı. Hali hazırda bir sorun yokken bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine farklı bir ustaya motoru emanet ettik,
Bakımını yaptı, yağ değişimi, buji değişimi, sibop ayarı, karbüratör ayarı vs derken ustaya parasını da ödeyerek emaneti aldık,
Sonuç...
Motor 1-2-3. viteslerde ilk devirlerde gaz yemiyor gibi oluyor, sanki seni birşey arkadan çekiyor ve bırakıyor gibi (Motor soğukken yapıyor)
İlk çalıştırmada tek marşta çalışıyor, rolantideyken stop ediyor. tekrar marşa basıyorum 1 - 2 - 3 -4. ııh çalışmıyor :( kontağı kapatıyorum biraz bekleyip açıyorum çalışıyor. Jikleyi açıp motoru ısıtıp (25-30 derece sıcaklıkta) hareket ediyorum...
1 aydır bu sorunla cebelleşiyorum artık gına geldi. Hatay'daki bütün Apache servislerine götürdüm motoru,
Sorun siboplarda dediler, ayarladılar olmadı...
Karbüratör hava ayarından dediler ayarladılar olmadı...
Bujiyi değiştirdiler (İridyup buji taktılar 40tl ye) stop etme sorununa hiç bir faydası olmadı ama, motorun gidişi, ivmelenmesi arttı.
yağ filtresi değişti, hava filtresi değişti olmadı...
henüz 2 aylık motor, adama diyorum usta değilmisin düzelt sorunu parası neyse verelim. tamam diyor yeni sibop takayım, karbüratörü değiştireyim düzelir. gelde küfretme...
anlıyacağınız çaresizim, forumdan sbr ile konuştum sağolsun ilgilendi, keşke istanbul da olsaydım, burada bu motordan anlıyan adam akıllı biri yok gibi. :((
Umarım sizler böyle bir sorun ile karşılaşmazsınız. kazasız belasız sürüşler.
-
20 Eylül 2013, 15:32
Pashapache adlı üyeden alıntı
Stop etme sorunu...
Motosikletim yeni kasa, 16.07.2013 trafiğe çıkışlı. Hali hazırda bir sorun yokken bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine farklı bir ustaya motoru emanet ettik,
Bakımını yaptı, yağ değişimi, buji değişimi, sibop ayarı, karbüratör ayarı vs derken ustaya parasını da ödeyerek emaneti aldık,
Sonuç...
Motor 1-2-3. viteslerde ilk devirlerde gaz yemiyor gibi oluyor, sanki seni birşey arkadan çekiyor ve bırakıyor gibi (Motor soğukken yapıyor)
İlk çalıştırmada tek marşta çalışıyor, rolantideyken stop ediyor. tekrar marşa basıyorum 1 - 2 - 3 -4. ııh çalışmıyor :( kontağı kapatıyorum biraz bekleyip açıyorum çalışıyor. Jikleyi açıp motoru ısıtıp (25-30 derece sıcaklıkta) hareket ediyorum...
1 aydır bu sorunla cebelleşiyorum artık gına geldi. Hatay'daki bütün Apache servislerine götürdüm motoru,
Bujiyi değiştirdiler (İridyup buji taktılar 40tl ye) stop etme sorununa hiç bir faydası olmadı ama, motorun gidişi, ivmelenmesi arttı.
henüz 2 aylık motor, adama diyorum usta değilmisin düzelt sorunu parası neyse verelim. tamam diyor yeni sibop takayım, karbüratörü değiştireyim düzelir. gelde küfretme...
anlıyacağınız çaresizim, forumdan sbr ile konuştum sağolsun ilgilendi, keşke istanbul da olsaydım, burada bu motordan anlıyan adam akıllı biri yok gibi. :((
allah yardımcın olsun bizim burada boyle savaş
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
20 Eylül 2013, 17:13
""Pashapache"
Kardesim uzuldum sana simdi ya sabri bahsetmisti sende valla ne deyim burda olsaydin hallettirirdik ama uzaklardasin elden bisey gelmez
-
20 Eylül 2013, 17:54
Pashapache adlı üyeden alıntı
Stop etme sorunu...
Sonuç...
düşük devirde ateşlemede mi sorun var diyecem. ama buji değişmiş. diafram desem kesin bakmışlardır.
hacım küçük bir nüans vardır. sen tecrübe sahibi ustalara götür motoru.
özellikle kawasaki nin z 750 modelinin bir kaçında istop etme sorunu varmış diye okumuştum.
bi ara care filan buldular diye de okudum başka forumlarda.
zaten sorunu tespit etmek mesele. tespitten sonra parca değişimi ile sorun çözülür
-
20 Eylül 2013, 17:58
Yarın kısmetse buz motordan michelin ön arka takım lastik taktırcam 330 tl sizce pahalımı ?
-
20 Eylül 2013, 18:00
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Yarın kısmetse buz motordan michelin ön arka takım lastik taktırcam 330 tl sizce pahalımı ?
buz motor michelin distiribütr değil miydi?
-
20 Eylül 2013, 18:09
Tsubasa adlı üyeden alıntı
düşük devirde ateşlemede mi sorun var diyecem. ama buji değişmiş. diafram desem kesin bakmışlardır.
hacım küçük bir nüans vardır. sen tecrübe sahibi ustalara götür motoru.
özellikle kawasaki nin z 750 modelinin bir kaçında istop etme sorunu varmış diye okumuştum.
bi ara care filan buldular diye de okudum başka forumlarda.
zaten sorunu tespit etmek mesele. tespitten sonra parca değişimi ile sorun çözülür
Teşekkür ederim ilgin için kardeşim. adamlara götürüyoruz tamam oldu diyor parasını alıyor sepetliyor... ağrıma gitmeye başladı artık bazı şeyler. Motor sıcakken zaten istop etmiyor. ayarlıyo biniyo geliyo, belli sıkıştırmış motoru. tamam yaptım diyo, sönmez birdaha.
Tecrübe sahibi usta bulmak asıl mesele. herkez yaparım havasında kurcalıyor motoru. Bundan sonra olacağı varsa da olmaz zaten.
-
20 Eylül 2013, 18:27
Motor kullanipta hic kaza yapmamis olan var mi? Ne zaman motor almak istiyorum desem cevremdekiler şu şöyle kaza yapti, bu boyle kaza yapti, 2 tekere guven olmaz gibi seyler soyleyip motordan korkutuyolar.
Motoru hiz icin istemiyorum sadece rahat rahat kiz arkadasimla gezmek icin hemde ekenomik oldugu icin istiyorum. Ama su heves baltaliyicilar hevesimi kiriyolar.
Motor alirsam %99 apache 2013 model alicam ama daha guvenli olmasi icin 3 tekerlikli bu-moto motorsikletler var onlardan mi alsam diye dusunuyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler