TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Eylül 2013, 04:39
http://www.aliexpress.com/item/12V-D...727248855.html
bu ampul için ne diyorsunuz gümrük işi kaç dolardan sonra oluyordu
Reklamlar
-
16 Eylül 2013, 10:05
M.balibey adlı üyeden alıntı
gümrükte problem çıkmaz ama aydınlatma konusunda şüphelerim var.. ledlerin görüş açısı çok iyi olmaz kanımca.
-
16 Eylül 2013, 12:32
M.balibey adlı üyeden alıntı
100 dolar veya 85 euro diye biliyorum değişmediyse.
aslında bende bi kaç bişi almak istiyorum
-
16 Eylül 2013, 14:15
sbr adlı üyeden alıntı
gümrükte problem çıkmaz ama aydınlatma konusunda şüphelerim var.. ledlerin görüş açısı çok iyi olmaz kanımca.
Ayni fikirdeyim bi ara bende aynisindan bakmistim gorus pek aydinlatmaz dedi satan adam far gibi olmaz diyordu
-
16 Eylül 2013, 18:43
selam selo
son sayfalarda hep aynı muhabbet.. kimse zahmet edip geçmiş sayfalara bakmıyo. tvs kullanan artıyor ama forumun reytingi düşüyor gibi geliyor bana.
rumelisan. hem sana hem ortaya yazdım. aklı olan kullanmasın ehliyetsiz. benden abi tavsiyesi. sonra canınız yanar. çok pişman olursunuz. hem maddi hem manevi.
bide hava sıcak diye kask takmayanlar var. onlarada çok kızıyorum. hatta acıyorum. nette var kask takmayanların hali. bide kaza yapan arkadaşlara sorun anlatsınlar.nerden biliyon diyen olur şimdi. yaptım biliyorum.
-
16 Eylül 2013, 20:41
selo9115 adlı üyeden alıntı
Evet kanka ozkan diyodu ybr de iki kisi ben tek kisi apache ile gecemiyom deyince yakarim lan ben o motoru dedim
Sonra gel deneyelim dedim yardir mursel nasil gidiyordum
motoru actik deli gidiyordu
Sonrada hatirliyonmu isiklarda kalkis yapalim dedik ozkana yetisemedik tabi motor acildi ya
Fatih inkide o hesap selami nin bi turlamasi lazim
Fatih kardes bakimi yeni yaptirdiysan eger
Cikacan duz yola 1.2.3.4.5 hee vitesin kesiciye girecek sekilde gazla bak bakalim o zamanda gitmiyormu
Gitmiyorsa yapacaklarin
Hava filtresi
Buji
Buji kablosu
Buji piposu
tamam abide servisae soylewdim bugun zinzir gevsemişti abi onu yaptı buji 20 binde hiç degişmedi o degişti yakıttafark olur mu büji nin sibob ayarı yaptı
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
16 Eylül 2013, 20:45
-
16 Eylül 2013, 20:46
fatih çelikk adlı üyeden alıntı
tamam abide servisae soylewdim bugun zinzir gevsemişti abi onu yaptı buji 20 binde hiç degişmedi o degişti yakıttafark olur mu büji nin sibob ayarı yaptı
aabi bugun yarım saat once 8 binde bi apache geldi adam 120 kilo rahat 195 var adam y-hafif yokus aşagı 129 gormüş şok oldum adam kilodan tekeri patlıyo ha bire oyle soyluyodu
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
16 Eylül 2013, 21:39
yolda akşam gelirken amortisör keçesinin birinin baya kaçırdığını gördüm. hatta bir yandan sürerken bir yandan süzülen damlaları izliyordum. yarın salgın motorla tanışayım. hem yetkili servis hem de yakın. isotlar biz servis yapmıyoruz. en yakın yetkili servisimiz Pendik "İhya Motor" dedi. İhya motor forumda tanıdık bir isim. o yüzden salgın motor daha iyi geldi.
yav ne güzel şeymiş bu motor... tuzladan 4 levent, 50 dakika. o da çekingen sürüşle. yakıt 20 kuruş yaktı ona şaşırdım. 5-6 bin devirde gittim.
taksimde işim vardı. metrocity'ye park edip metroyla gideyim dedim. kendimi mecidiyeköyde buldum. isparka park edip gittim. yolda arabasından dışarı pet şişe atan ..... sürücüler de vardı. şişe kaskı yaladı geçti. toplamda 100 km yol yaptım. şu titttttttreşşşşşiiiiimmmm i de çözersem, süpper olacak.
edit: 2008 model 26 bin km de rtr olmayan Apache
-
16 Eylül 2013, 21:54
arkadaşlar bugün beymoto bursa'dan apache aldım. ödemeleri yaptım işte perşembe günü gelir dediler. toplamda ruhsat sigorta plaka arka topcase demiri dahil 4700 liraya mal oldu.
sarı ile kırmızı arasında gidip geldim sonra zaten kırmızı yokmuş ellerinde sarı varmış o olsun bari dedim
-
16 Eylül 2013, 21:57
cemolos adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bugün beymoto bursa'dan apache aldım. ödemeleri yaptım işte perşembe günü gelir dediler. toplamda ruhsat sigorta plaka arka topcase demiri dahil 4700 liraya mal oldu.
sarı ile kırmızı arasında gidip geldim sonra zaten kırmızı yokmuş ellerinde sarı varmış o olsun bari dedim
hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
16 Eylül 2013, 22:23
rumelian adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun güle güle kullanın.
teşekkür ederim. şimdi merak ettiğim iki konu var.
-baştan tekerleri değiştirmek istiyorum çünkü mümkün oldukça 365 gün kullanıcam motoru. michelin'in veya diğer markaların önerebiliceğiniz bir tekeri var mıdır? ne takmalıyım? nerden bulabilirim?
-topcase'i büyük almak istiyorum örneğin:
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...37577964/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...37418729/detay
bunlar uyar mı yoksa çok mu geniş olurlar? veya çok mu çirkin görünürler?
-
16 Eylül 2013, 22:32
hayırlı olsun sanırım eski kasa aldınız.
wolfden sonra apache ferrari gibi gelir sana.
ben arwic 46lık arka canta kullanıyorum büyük durmuyor
lastik işinde forumda uzlaşamadık =)
-
16 Eylül 2013, 22:44
cem kardeşim detaylı bir wolf ve apache karşılaştırması yaparmısın ?
ben apache ye binemedim. ama benim wolf le yanyana koyduk. çok küçük duruyor apache binincede öylemi ?
titreşim olayı wolfe göre nasıl ? doğrusu ben halen wolfte gerçek bir titreşim hissedemedim..
son hız ve ara hızlanmalar nasıl wolfe göre ?
apache ile biraz km yap bir konu açarsın artık..
saygılar
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
16 Eylül 2013, 22:44
Tsubasa adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun sanırım eski kasa aldınız.
wolfden sonra apache ferrari gibi gelir sana.
ben arwic 46lık arka canta kullanıyorum büyük durmuyor
lastik işinde forumda uzlaşamadık =)
ikinci el almayı düşünüyorum çantayı nasıl olsa en iyi markası d en kötüsü de plastik ve elektrik aksamı yok yani en fazla çizik olur üzerinde.
peki hangi ebatlarda bakmalıyım tekerleri. ön 90/90 x 17 arka 110/80 x 18 mi? hangi markanın bu ebatlarda tekeri var ve nerden alabilirim?
bu arada teşekkürler
-
16 Eylül 2013, 22:47
ikinci el almayı düşünüyorum çantayı nasıl olsa en iyi markası d en kötüsü de plastik ve elektrik aksamı yok yani en fazla çizik olur üzerinde.
peki hangi ebatlarda bakmalıyım tekerleri. ön 90/90 x 17 arka 110/80 x 18 mi? hangi markanın bu ebatlarda tekeri var ve nerden alabilirim?
bu arada teşekkürler
ben çantayı arwic 46 sıfır almıştım sahibinden.com dan 80 liraya. gayet iyi cıktı türk malı diye pek güvenmiyordum.
lastik ebatlarında biraz sıkıntı var. biraz araştır derim
-
16 Eylül 2013, 22:57
tahsins adlı üyeden alıntı
ben apache ye binemedim. ama benim wolf le yanyana koyduk. çok küçük duruyor apache
binincede öylemi ?
titreşim olayı wolfe göre nasıl ? doğrusu ben halen wolfte gerçek bir titreşim hissedemedim..
saygılar
tabiki yaparım aslında daha önce düşünmemiştim bunu ama ilk bakalım teslim alalım bir motoru
-
16 Eylül 2013, 22:58
bu arada teşekkürler
cemolos , hayırlı olsun, hiç bir şey yapmadan almadan önce benim sarı apache yi gör sonra al bursa dayım bende fethiye mah. nilüfer
-
16 Eylül 2013, 23:04
tahsins adlı üyeden alıntı
ben apache ye binemedim. ama benim wolf le yanyana koyduk. çok küçük duruyor apache
binincede öylemi ?
saygılar
tahsin hocam, titreşimden yana cok fazla takıntın varsa yeni kasa kafi gelir. ön dişli 14 bir de egzoz olayı yaptın mı dag tepe gezersin.
küçüklük büyüklük olayına gelince, yanyana bi wolfle geldiğimizde emin ol dönüp wolfe tenezzül etmezsin
bu hintliler bu işi biliyor dedim. parcasına gidişine duruşuna hasta oldum bu apachenin.
-
16 Eylül 2013, 23:25
Felis Leo adlı üyeden alıntı
cemolos , hayırlı olsun, hiç bir şey yapmadan almadan önce benim sarı apache yi gör sonra al
bursa dayım bende fethiye mah. nilüfer
tabiki görüşebiliriz bir elime geçsin motor perşembe günü sonra bol bol ulaşım özgürlüğüm olucak zaten :D sizinki yeni kasa değil mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler