TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Eylül 2013, 08:16
Tsubasa adlı üyeden alıntı
piyasaya bir hintli daha geliyor bajaj .
kuralkan getirecekmiş pulsar 220 f modeline hastayım ne zamandır. umarım bu motosikleti getirirler.
takip etmenizi öneririm, küçük cc de şuan bu hintliler, japonu çinlileri de bozarlar..
Nerden duydun kanka?
Reklamlar
-
15 Eylül 2013, 09:14
Arkadaşlar ben 12 ağustosta 16 saatte gebze trabzon yaptım.tam 1020 km.resimler https://www.facebook.com/mustafa.ozt...4553585&type=1 de var.tvs uzun yol motoru değil ama maliyet ve fayda karşılastırması yaparsak çok faydalı bir araç.Aynı yol çok daha pahalı ve konforlu araçlarla da yapılır.Ama ne kadar köfte o kadar ekmek.Ben gayet memnunum .Çinlilerden neler çektik.Tvs onların yanında kral .
-
15 Eylül 2013, 12:08
motoru ilk aldğımda 20 tl benzin koydum. 80 km falan yaptı yedeğe geçti. yedekte tahminen kaç km yapıyor bilen varmı acaba. bide benzin göstergesi yedeğe geçince yanmadı yedekteki benzin biterkenmi yanıyor ?
-
15 Eylül 2013, 13:45
sbr adlı üyeden alıntı
Nerden duydun kanka?
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sunulacak.html
tvs apache gibi bu bajaj ında pulsar serisi var. cok güzel iyi giden motorları var. pulsar 200 220 gibi.
bakalım fiyatları ne olacak ne kadara satacaklar.
kuralkan getirmeyeydi iyiydi bunu. hyosung gibi parca arayıp duracak millet. buldugunda da baya iyi geçirecek
-
15 Eylül 2013, 13:56
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sunulacak.html
tvs apache gibi bu bajaj ında pulsar serisi var. cok güzel iyi giden motorları var. pulsar 200 220 gibi.
bakalım fiyatları ne olacak ne kadara satacaklar.
kuralkan getirmeyeydi iyiydi bunu. hyosung gibi parca arayıp duracak millet. buldugunda da baya iyi geçirecek
Kuralkan fiyatları şişirir ve dediğin gibi parçalar sıkıntılı olur çok güzel modelleri var ve tvs kadar dayanıklı motorları ben çok incelemiştim bajajı
-
15 Eylül 2013, 14:02
designserhat adlı üyeden alıntı
Kuralkan fiyatları şişirir ve dediğin gibi parçalar sıkıntılı olur çok güzel modelleri var ve tvs kadar dayanıklı motorları ben çok incelemiştim bajajı
uzun süredir takip ettiğim modelleri var. bajaj hint pazarında filanda baya baya tvs den önde oldugunu biliyorum.
hatta gecenlerde tvs bmw muhabetini araştırırken böyle bir siteye denk geldim.
ingilizcesi iyi olanlar biraz okumalarını tavsiye ederim.
http://articles.economictimes.indiat...j-tvs-motor-co
bajaj pulsarı getirirse kuralkan fiyatı da 6 bin civarında tutarsa ben hemen satarım apacheyi
-
15 Eylül 2013, 15:23
Arkadaşlar benim bu motosikletin gözlerinden bir tanesi daha sönük yanıyor önce patlamış sandım ama yakından bakınca ışık var fakat zayıf bir ışık
kaşlarda sıkıntı yok sadece gözlerden biri daha sönük yanıyor garantiden değişir mi?
İşçilik maliyeti diye 50 krş olan lambaya yok şunun işçiliği yok bunun bilmem neresi deyip te servis fiyatı şişirir mi?
Eğer benim yapabileceğim bir şey varsa da önerilerinizi bekliyorum
-
15 Eylül 2013, 15:46
uzun süredir takip ettiğim modelleri var. bajaj hint pazarında filanda baya baya tvs den önde oldugunu biliyorum.
bajaj pulsarı getirirse kuralkan fiyatı da 6 bin civarında tutarsa ben hemen satarım apacheyi
Evet 6000 tl olursa motor patlama yaratır ve tvs satışları düşer bence
-
15 Eylül 2013, 15:51
Kuralkan o fıyata phantom satıyor ali
Bnce 8 den asagı olmaz
-
15 Eylül 2013, 17:02
siz 350 pulsarı bekleyin bence. gelirse güzel olur.
-
15 Eylül 2013, 17:10
sbr adlı üyeden alıntı
Kuralkan o fıyata phantom satıyor ali
Bnce 8 den asagı olmaz
kanuni biliyor fiyat politakasını sabri. phantom dediğin motosiklette um marka brezilyada üretiliyordu. o yüzden aşırı pahalı geliyor.
kanuni bu motosiklet 6-7 lira arası bir fiyata satar.
hintteki satış fiyatı neredey 2-3 bin arası bişi,
tvs nin fiyatından biraz pahalı tvs nin hindistan parasına göre 2400 tlye satıyor. türkiyede 5 e satıyorlar.
aynı şekilde bu motosiklete de cok aşırı bir fark koymayacagını düşünüyorum.
çünkü kanuni cok dandik çinli, hyosungda başka bir segmentte hitap ediyor. st kanuni anlaşması da yalan oldu bu yıl.
kesinlikle ara bi segment koymaları iyi olacak.
japonlar hintliler ciddiye almaya başlarlar umarım.
-
15 Eylül 2013, 17:20
motoru ilk aldğımda 20 tl benzin koydum. 80 km falan yaptı yedeğe geçti. yedekte tahminen kaç km yapıyor bilen varmı acaba. bide benzin göstergesi yedeğe geçince yanmadı yedekteki benzin biterkenmi yanıyor ?
cevaplayan olursa sevinirim.
-
15 Eylül 2013, 17:27
canca54 adlı üyeden alıntı
cevaplayan olursa sevinirim.
20 tlye 80 km gitmesi çok yakmış demektir
yedeğe geçtiğn zaman kişiye göre 30 km gidende var 50 km gidende
en son artık benzinin bitmesine 3-5 km kala benzin gösterge lambası yanar
-
15 Eylül 2013, 17:32
çok teşekkür ederim. ilk başlarda fazla yakması normaldir diye biliyorum ama bu kadar fazla yakması normalmi onu bilemem. bide benzin aldğımda benzin tamamen bitmek üzereydi.
cevap için teşekkürler
-
15 Eylül 2013, 17:51
Selo tesisat isim tamam gezilerde muzik olayi bende kro diyenin bujisini sokerim senol abi tavsiye etmisti cok zevkliymis tavsiye ederim hem alarmim oldu hem radyom 60 a kadar duyuluyor hizlaninca kinse yok grenajlarin icine gomdum baya zor oldu ama oldu..
-
15 Eylül 2013, 18:20
kanuni biliyor fiyat politakasını sabri. phantom dediğin motosiklette um marka brezilyada üretiliyordu. o yüzden aşırı pahalı geliyor.
kanuni bu motosiklet 6-7 lira arası bir fiyata satar.
hintteki satış fiyatı neredey 2-3 bin arası bişi,
tvs nin fiyatından biraz pahalı tvs nin hindistan parasına göre 2400 tlye satıyor. türkiyede 5 e satıyorlar.
aynı şekilde bu motosiklete de cok aşırı bir fark koymayacagını düşünüyorum.
çünkü kanuni cok dandik çinli, hyosungda başka bir segmentte hitap ediyor. st kanuni anlaşması da yalan oldu bu yıl.
kesinlikle ara bi segment koymaları iyi olacak.
japonlar hintliler ciddiye almaya başlarlar umarım.
O motoru 7000e verse apacheye satmadan alırım
-
15 Eylül 2013, 18:57
-
15 Eylül 2013, 20:42
sbr adlı üyeden alıntı
O motoru 7000e verse apacheye satmadan alırım
hacım, tvs apache 150 70000 hindistan rupesine satılırken
bajaj pulsar 200 ns 85000 hindistan rupesine satılıyor.
yani tvs 2335 türk lirası. bajaj ise 2700 türk lirasına denk geliyor.
türkiyede tvs 5000 liraya satılırken,
bajajın fiyatı 6 7 civarında satılacagını sanıyorum.
birde işin satış boyutu var tabi türkiyede,
kuralkan cok iyi bi iş yapabilir bununla kanuniyle hyosungun arasına kalite olarak orta sınıf bir motosiklet koyarak
-
15 Eylül 2013, 20:55
Beyler, bir konuda fikrinizi almak istiyorum...
Yarin sabah İstanbul'un efsane trafigi olacak. Bende tuzla'dan levent'e gitmem gerekiyor. En gec 9 da orada olmaliyim.
Malum ehliyeti yeni aldim. 2000 km deneyimim var. Cogu ara mahalle ve anadolu yakasi e5. Sizce yarin motosikleti trafige cikarayim mi,
Yoksa 2,5 saat suren toplu tasima surecine mi gireyim (5 arac degisecek sadece gidiste, arada yurumeler de var.)
Maliyet sorun degil.
Ne dersiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------
Bu arada soruma ilave: 1. Kopruden mi, 2 kopruden mi?
-
15 Eylül 2013, 21:01
rumelian adlı üyeden alıntı
Beyler, bir konuda fikrinizi almak istiyorum...
Yarin sabah İstanbul'un efsane trafigi olacak. Bende tuzla'dan levent'e gitmem gerekiyor. En gec 9 da orada olmaliyim.
Malum ehliyeti yeni aldim. 2000 km deneyimim var. Cogu ara mahalle ve anadolu yakasi e5. Sizce yarin motosikleti trafige cikarayim mi,
Yoksa 2,5 saat suren toplu tasima surecine mi gireyim (5 arac degisecek sadece gidiste, arada yurumeler de var.)
Maliyet sorun degil.
Ne dersiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------
Bu arada soruma ilave: 1. Kopruden mi, 2 kopruden mi?
Valla dostum kesinlikle motorla git derim
Hatta sordugun kabahat derim
2. Koprugu kullan daha musait oluyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler