yaa çagataay far saglam far çerçevesi ve saat çerçevesi ve 1 adet sinyal
yaa çagataay far saglam far çerçevesi ve saat çerçevesi ve 1 adet sinyal
Şimdi HS1 lerde uyumlu yani ? aksarayda biraz araştırayım ona göre mutlaka bulunur sanıyorum ?
geçmiş olsun Fatih. Benimde tek tırstıgım yerler bu virajlar ya. Arkadan gelen arabalarda hep dibimde zaten sanki ezeceklermiş gibi geliyo ama yapacak bişi yok beklicekler azcık.
yeni kasalarda biraz daha azalmış ama sen onu 14 dişli ve egzoz değişimi ile %95 e kadar indiriyosun.
Bu istanbulda apache buluşması olduğunda niye haber vermiyonuz arkadaş ya. Bizde yek gezinip duruyoz burda Birde haliç sanırım buluştuğunuz yer 2 km dibimde.
saol sertaç ben korkmuyorum bende çizik nile yok motoru aldık sıkıstık işte ne kadar azolsa okadar ii
evet zaten apazdche balan tek biri var oda malatyada ora 80 lira cerçeve 40 50 de saaa çerçevesi orda sinyal 25 lira ne diyeyim abi servi le arayı bozamk ii olur mu ki sdelo abi telini veriri misin
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
düzeltme falan da olsa işte 180 falan gider en fazla dedi adam ben seyden korkuyorum disk ve amarsitor çekme nasıl oluyo direksiyon ama motorun vites geçişleri supe abi gidiyo canavar 2 3hafata 50 geçmitecem on freni nasıl kullannacam abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------
internetten baktım da abi çerçeve 15 li diyo orda da 20 lira oılsun hayırlısı olsun tesekürler herkese
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------
abi internetten baktım 3 parça sinyal 20 tl far çerçevesi 75 oda 20 tl toplam 115 tl 150 geçmez herhalde demi selo abi 36 de işcilik alsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------
herkese teşekurler ytarın belli oılur herkese tesekur ederim ozelikle selo ve sbr abiye ii aksamlar allah hakkımızda hayırlısınbı versin
öyle bir zorunluluk yok ayrı ayrı onlar. 13 den 14 e geçince hissetiğin fark sana yeterse devam et. arka orjinal 44 lük. onuda daha sonra küçülte bilirsin 43 veya 42 gibi ama daha da hantallaşır zevk alamazsın benim fikrim. önü 14 yap bırak.
-------------
Ampuller için internette baya bi sörf yaptım fakat beyaz efektifli 35/35 hiç yok. çözüm 55 liğe geçmek gibi ama far çanağı sıkıntı yaratıcak bu seferde :/
bu motorun aydınlatma çilesi bitmez xenon uyguladım elimde kaldı ampul ararsın yok.
fiyat konusunu bilmiyorum ama hs1 bizim motora uyumlu zaten içindeki ampulun yazılarınıda okursanız h4 yazmıyor ondada hs1u gibi bişey yazıyordu.Ama dedigim ampullede 55wat mış gibi aydınlatma almıyorsun öyle fazla bişey beklemeden yeterli geliyor eskisine nazaran
75 80 tl far çercevesi 15 tlde saatin etrafıdır sinyallerde 18 tl civarı sahibinden.comda ucuza bulabilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
ampulü buldum 14 sterline
http://www.ebay.com/itm/PHILIPS-HS1-...item485860ce76
ampul patlasa bişi olsa ampul takamıcaz. 12v/35w halojenli ampul ne kadarda azmış..
bu ampul türkiyede yok mu ? http://www.amazon.co.uk/Osram-Silver.../dp/B007UZFXLO
Bu apaçi çok satılmaya başladı karizması bitti ,köylü memet ağa bile biniyor takkeyle ,geçen günde herif sakallı molla şalvarla biniyordu 2013 modele bu küçük motor işi beni fazlasıyla sıkmaya başladı yandaki apache yazılarınıda söküp suzuki filan yapıştırayım şimdilik, hyper edge yazılarını söktüm bile
sen motorun senin altındayken nasıl durduguna bak hacı gerisini salla
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:24 ----------
motorun herşey orjinal istanbul parktan dönerken düzde yaptım sabri ve selami abeyde oradaydı.
sizde 5000 km yi devirince belki şirinleri bile görebilirsiniz
you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)
Arkadaslar okan utandigi icin kilosunu belirtmemis. Kendisi 90 kiloyla gordu bu hizi. Masallah deyin. İns kiymet bilen birine satilir
ya beyler eminim aynı durumdan muzdaripsinizdir çoğunuz. Şu ön kafadan gelen, gürültü, zırıltı, horultu artık ne karın ağrısıysa nasıl giderebiliriz. motoru aldığım günden beri ha geçti ha geçicek derken 4.800 km ye geldik halen devam ediyor. Kendi çabalarımla birşeyler yapabilirmiyim? Bu sorunu gidermiş arkadaşlar allah rızası için yardım edin. 1. ve 2. viteste ön taraf bildiğin can çekişiyor... :(
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)