TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Eylül 2013, 13:02
sertacr8888 adlı üyeden alıntı
Beni apache ile tanıştıran arkadaşım var eski kasa sarı apachesi var benim tanıdıgm apache bi o var valla ama başka forumlardan toplayabilirmiyiz bilmem ama ben çok kalabalık toplantılardan yana değilim çünkü zamanında bulundum o gruplarda herkes başka bi alem. az olalım öz olalım derim ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
Ama tabi bu %100 kesin bir bilgi mi ? tartışılır. öyle olsa bile bir farkı yok nasıl olsa motor aynı?
bilmiyorum net bişi değil. nette olsa motorda fark yok. hepsi aynı
Reklamlar
-
04 Eylül 2013, 13:53
ya bu eski ve yeni kasa apache de motor ,yürüyen ve fren aksamında neler farklı ? (kaporta hariç)
bildiğim yenide arka jant farklı ve lastikler tubeless.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
04 Eylül 2013, 13:53
-
04 Eylül 2013, 13:57
tahsins adlı üyeden alıntı
ya bu eski ve yeni kasa apache de motor ,yürüyen ve fren aksamında neler farklı ? (kaporta hariç)
bildiğim yenide arka jant farklı ve lastikler tubeless.
yeni kasada jikleyi de karburatore almışlar
-
04 Eylül 2013, 13:58
Arkadaşlar bayi elindeki pahalı ürünü mü satmak ister yoksa ucuz ürünü mü? önce bunu düşünün...
yeni kasalarda 2012-2013 model aynı içiniz rahat olsun hiç düşünmeden 2012 model yılı olan yeni kasa apache bulursanız alın derim 5200 vermektense diğer seçenek daha mantıklı
Biz türk milleti olarak biraz pimpirikliyiz alırken bile acaba satarken sıkıntı olurmu diye düşünüyoruz (sonuçta para kolay kazanılmıyor)
Sonuç olarak bu meret trafiğe çıkışı 2013 değil mi satarken de alacak adam kaç senedir trafikte bu motor ne kadar zamanda kaç bin km yol yapmış ona bakacak
2013 model yılı gözüksün diye vereceğiniz fiyat farkı ile egzoz yada lastik falan alırsınız bence...
-
04 Eylül 2013, 14:05
sbr adlı üyeden alıntı
yeni kasada jikleyi de karburatore almışlar
ama karburator birebir aynı sanırım ?
yani yedek parcada eski ve yeni ayrımı sıkıntı olabilir.
en azından motor karburator ve fren aksamı birebir aynı sanırım..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
04 Eylül 2013, 14:29
aynen motor, karbüratör ve fren aksamı aynı
-
04 Eylül 2013, 14:49
tahsin kardeşim. ne kadar parca sıkıntısı olur dersen. o kadar olmuyor diyebilirim.
kaza yapmadıgın sürece bu motorun ne parcasına bişi olur ne bi yerine.
hatta kaza yapıp onlarca metre sürüklenip sadece koruma demiri gidion topuzu yamulan tvsler var.
elin hintlisi öyle bir motor yapmış ki her parcası hindistan malı. küçücük somunun civatanın üzerinde bile tvs yazıyor..
-
04 Eylül 2013, 15:24
arkadaşlar geçen gün AYNA isimli programı izliyordum... afrikanın bilmem ne ülkesindelerdi rwanda mıydı brundi miydi neydi.... orada taksi motor diye bir kavram varmış bütün motorlar tvs di... tvs kullanan kurye var mı diyenler görsün elin afrikasında adamlar tvs motorla taksicilik yapıyolar
-
04 Eylül 2013, 15:28
quattromeb adlı üyeden alıntı
arkadaşlar geçen gün AYNA isimli programı izliyordum... afrikanın bilmem ne ülkesindelerdi rwanda mıydı brundi miydi neydi.... orada taksi motor diye bir kavram varmış bütün motorlar tvs di... tvs kullanan kurye var mı diyenler görsün elin afrikasında adamlar tvs motorla taksicilik yapıyolar
aynen bende izledim dikkatimi cekti. adamlar afrikanın o dandik yolları olan ülkesinde. binlerce milyonlarca satmışlar
her taraf tvs
-
04 Eylül 2013, 15:52
hindistandaki apachelerin çoğu veya belkdie hepsi 160 180 lik tabi oda var. biz kalkıp dağ orman dersek bu motorlar ile elimize alabiliriz
-
04 Eylül 2013, 15:56
aynısını düşünüyoru mbende ama işte başka uygun ayna bulursam onu takıcam ya tam bir fiyasko bu aynalar. şekli çoook iyi ama işlevi yok fazla
bende bulsam şu küçük kör nokta aynalarından takıcam
a.payza adlı üyeden alıntı
Motorun aynaları bazen çok sıkıntı çıkarabiliyor
Özellikle de otobanda giderken sinyali çok önceden vermeme rağmen taa geriden üzerime doğru hızlanan şöförlere
yada sinyalin icadından haberi olmayıp bir sağa bir sola makas atan şöförlere karşı zorlanıyorum
(Ki bu şöförler annesini sevmeyenler cemiyetine mensup olurlar genelde)
aynlar kafada olsa iyi olacaktıda böyle olunca hangisi daha iyi bilmiyorum
-
04 Eylül 2013, 16:08
M.balibey adlı üyeden alıntı
bende bulsam şu küçük kör nokta aynalarından takıcam
aynlar kafada olsa iyi olacaktıda böyle olunca hangisi daha iyi bilmiyorum
Yok ustadım küçük kör aynalardan bende var daha önce vespamda denemiştim hiç iyi değil yararı yok. sadce akşamları bi araç geldigini anlarsın okadar oda ne kadar uzakda veya yakında anlayamıyosun. Gereksiz yani.
Aynalar gidonda değilde kasada olması daha iy ibana göre ama dez avantajıda var. Bazen aralardan çıkarken gidonu çevirip aynaya öyle bakıyoruz ya ondan. yeni 2014 tvs de öle yaparlar bence İnşallah
-
04 Eylül 2013, 16:11
Yok ustadım küçük kör aynalardan bende var daha önce vespamda denemiştim hiç iyi değil yararı yok. sadce akşamları bi araç geldigini anlarsın okadar oda ne kadar uzakda veya yakında anlayamıyosun. Gereksiz yani.
Aynalar gidonda değilde kasada olması daha iy ibana göre ama dez avantajıda var. Bazen aralardan çıkarken gidonu çevirip aynaya öyle bakıyoruz ya ondan. yeni 2014 tvs de öle yaparlar bence
İnşallah
böyle gidondaolanlar kısıtlı sanırım eğer kafada olsaydı 600 rr aynaları iyi gösteriyor dediler onlardan almayı düşünüyordum
-
04 Eylül 2013, 17:22
hindistandaki apachelerin çoğu veya belkdie hepsi 160 180 lik tabi oda var.
biz kalkıp dağ orman dersek bu motorlar ile elimize alabiliriz
seloyla kocaelide dümbüldek suyuna gitmiştik.. bizden sonra ormandan iki tane wr125 bi tane apache çıktı geldi apacheyi kullanan adam lastikler kötü olmasa daha iyi giderdim falan diyordu. adam resmen cross olarak kullanıyodu motoru.
-
04 Eylül 2013, 17:52
sbr adlı üyeden alıntı
seloyla kocaelide dümbüldek suyuna gitmiştik.. bizden sonra ormandan iki tane wr125 bi tane apache çıktı geldi
apacheyi kullanan adam lastikler kötü olmasa daha iyi giderdim falan diyordu. adam resmen cross olarak kullanıyodu motoru.
ben toz yola girince yavaşlıyorum sırf toz kalkmasın diye motor tozlanmasın diye adam cross mu yapıyor ) ben şahsen acırım motora ya. altımda KTM olsa neyse ama apache ya bu. bi yere kadar yani sonuçta nazik motorlar bunlar
M.balibey adlı üyeden alıntı
böyle gidondaolanlar kısıtlı sanırım eğer kafada olsaydı 600 rr aynaları iyi gösteriyor dediler onlardan almayı düşünüyordum
biizim aynalardaki sıkıntı alttaki baglantı noktalarından başlıyo en ucundaki vidasında bitiyo çözüm tamamen farklı bir ayna direkleri ile birlikte yani
-
04 Eylül 2013, 17:52
Ben en son 50 liraya 400km gittim şimdi tekrar aldım ama 5.11 liradan bu sefer az gidecek
-
04 Eylül 2013, 17:56
omerfari adlı üyeden alıntı
Ben en son 50 liraya 400km gittim şimdi tekrar aldım ama 5.11 liradan bu sefer az gidecek
benim benzin göstergesinin en altındaki çizgi yanıp sönüyorken depoyu fulledim star petrolden 65 tl ye sanırım içindede 5 tl lik olsa 70 tl işte.
150 km oldu daha bi diş inmedi sanırım bereketli geldi. Yada o dişler aniden inmeye başlıcak :D
-
04 Eylül 2013, 17:57
omerfari adlı üyeden alıntı
ben 30 liraya 150 km gittim ama yedek depoyu sayıyomuyuz arkadaslar :D yedek depo daha full...
-
04 Eylül 2013, 18:00
ben toz yola girince yavaşlıyorum sırf toz kalkmasın diye motor tozlanmasın diye adam cross mu yapıyor
) ben şahsen acırım motora ya. altımda KTM olsa neyse ama apache ya bu. bi yere kadar yani sonuçta nazik motorlar bunlar
biizim aynalardaki sıkıntı alttaki baglantı noktalarından başlıyo en ucundaki vidasında bitiyo
çözüm tamamen farklı bir ayna direkleri ile birlikte yani
apache nazik motor mu? sen nazik motor görmemişsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
benim benzin göstergesinin en altındaki çizgi yanıp sönüyorken depoyu fulledim star petrolden 65 tl ye sanırım içindede 5 tl lik olsa 70 tl işte.
150 km oldu daha bi diş inmedi sanırım bereketli geldi. Yada o dişler aniden inmeye başlıcak :D
220km yi geçtikten sonra patır patır inecek merak etme
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler