TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Eylül 2013, 00:43
İyi günler arkadaşlar sizden bir tavsiye almak istiyorum apache alıcam yalnız 2013 model 5600 plaka dahil . Birde 2012 model var ama yeni kasa adam yasa nedeniyle 2012 olarak geciyor dedi . ve 4600 istiyor plaka teslim 2012 yeni kasa olana sizce bir sıkıntı olurmu
Maddi durumumda pek iyi değil 2012 olanı düşünüyorum. Siz nedersiniz
Reklamlar
-
04 Eylül 2013, 00:47
M.balibey adlı üyeden alıntı
ya çok sinir bişey bugün otobanda en sonunda söktüm aynaları apaçi gibi geldim eve bakayım yarın teşekkür ederim
beni sinir eden tek şey göüş açısı gerçekten berbat bir aynası var. kenarlarının bombeli olmasıda görüntüyüde bozuyor. sürekli titremesini söylemek bile istemiyorum şeytan diyo git rizoma ayna al ama işte tamamen duygusal )
-
04 Eylül 2013, 00:48
umot adlı üyeden alıntı
İyi günler arkadaşlar sizden bir tavsiye almak istiyorum apache alıcam yalnız 2013 model 5600 plaka dahil . Birde 2012 model var ama yeni kasa adam yasa nedeniyle 2012 olarak geciyor dedi . ve 4600 istiyor plaka teslim 2012 yeni kasa olana sizce bir sıkıntı olurmu
eğermotor kapalı alanda kaldıysa 1000 tl fazla vermeyip 2012 alırdım sonuçta trafiğe çıkış tarihi 2013 olacak ama yağmur çamuş kışın dışarıda kalmışsa 2013 model alırdım
sertacr8888 adlı üyeden alıntı
beni sinir eden tek şey göüş açısı gerçekten berbat bir aynası var. kenarlarının bombeli olmasıda görüntüyüde bozuyor. sürekli titremesini söylemek bile istemiyorum
şeytan diyo git rizoma ayna al ama işte tamamen duygusal
)
o görüş acısına girmek bile istemiyorum hangi akla hizmet alt tarafı daralttılarsa anlamış değişim çok fazla kör nokta oluşturuyorbir bakıyorum arkamda araba var ama aynada yok
-
04 Eylül 2013, 01:12
eğermotor kapalı alanda kaldıysa 1000 tl fazla vermeyip 2012 alırdım sonuçta trafiğe çıkış tarihi 2013 olacak ama yağmur çamuş kışın dışarıda kalmışsa 2013 model alırdım
o görüş acısına girmek bile istemiyorum hangi akla hizmet alt tarafı daralttılarsa anlamış değişim çok fazla kör nokta oluşturuyorbir bakıyorum arkamda araba var ama aynada yok
ben aynaları sürekli en dışarıya doğru dönük bi vaziyette kullanıyorum. arabadada öyle yaparım. kör noktadan çok korkarım. aynada asla arkamı göremem hep yanımı görürüm aynada bu daha iyi bir dene istersen sende. kafanı sağa sola döndürüp bakmak zaman alıyo ve kapalı trafikde önündeki ne bindirme ihtimalin artıyo
-
04 Eylül 2013, 01:30
umot adlı üyeden alıntı
2012 model yeni kasa alma, 2013 olsun.
2012 yeni kasa için ben bir bayiden kötü bir kaç bişi duydum burayada yazmıştım.
13 model al paran yetiyorsa
-
04 Eylül 2013, 02:16
Tsubasa adlı üyeden alıntı
2012 model yeni kasa alma, 2013 olsun.
2012 yeni kasa için ben bir bayiden kötü bir kaç bişi duydum burayada yazmıştım.
13 model al paran yetiyorsa
nedir onlar usta ? benimki 2012 de gelen yeni kasadan ?
-
04 Eylül 2013, 02:18
ben aynaları sürekli en dışarıya doğru dönük bi vaziyette kullanıyorum. arabadada öyle yaparım. kör noktadan çok korkarım. aynada asla arkamı göremem hep yanımı görürüm aynada bu daha iyi bir dene istersen sende. kafanı sağa sola döndürüp bakmak zaman alıyo ve kapalı trafikde önündeki ne bindirme ihtimalin artıyo
yarın vidaları sıkayım da bir öyle denerim yoksa hep en kapalı ve kafa en aşağıya doğru bakıyor bugün biran sökünce fırlatıp atıyordum sinirden sonra dedim boşver olum gidip ayna alma
-
04 Eylül 2013, 02:20
yarın vidaları sıkayım da bir öyle denerim yoksa hep en kapalı ve kafa en aşağıya doğru bakıyor bugün biran sökünce fırlatıp atıyordum sinirden sonra dedim boşver olum gidip ayna alma
aynısını düşünüyoru mbende ama işte başka uygun ayna bulursam onu takıcam ya tam bir fiyasko bu aynalar. şekli çoook iyi ama işlevi yok fazla
-
04 Eylül 2013, 02:39
bi ara anlatırım, çok takıntılı birşey değil. ama benim için önemli bir konu.
bu arada bayadır dediğim gibi telefonum yok annemin teliyle cekmeye calıştıgım vidyoyu atmıştım egzoz için.
iphone olan bir arkadaşım var yarın onunla görüşürsek vidyo atacagım. dogru düzgün olursa atarım.
uzun yola gidecegim diyordum kaç gündür bekliyorum 14 dişliyi.
sanırım 2 gece sonra için yola cıkacagım. yarın biraz 14 dişliyle neler yapabilirim denemek istiyorum.
bi ihtimal da istanbula ugrama ihtimalim olacak,
-
04 Eylül 2013, 10:11
bi ara anlatırım, çok takıntılı birşey değil. ama benim için önemli bir konu.
bu arada bayadır dediğim gibi telefonum yok annemin teliyle cekmeye calıştıgım vidyoyu atmıştım egzoz için.
iphone olan bir arkadaşım var yarın onunla görüşürsek vidyo atacagım. dogru düzgün olursa atarım.
uzun yola gidecegim diyordum kaç gündür bekliyorum 14 dişliyi.
sanırım 2 gece sonra için yola cıkacagım. yarın biraz 14 dişliyle neler yapabilirim denemek istiyorum.
bi ihtimal da istanbula ugrama ihtimalim olacak,
Hmm çok önemli bişi değilse hiç anlatma boşver
Evet o videoyu artık bekliyoruz ya çok önemli bişi haline geldi benim için. bu 100 liralık egzozlar gibi olmasın diye patır patır gezmek istemiyorum çünkü tok ve güzel bi sesi olsun öle alayım diyorum.
Şimdiden hayırlı yolculuklar sana üstad. İstanbulda bi görüşme ayarlarsanız buraya da yazarsanız sevinirim 2 apache ile katılırım ben.
-
04 Eylül 2013, 10:15
Hmm çok önemli bişi değilse hiç anlatma boşver
Evet o videoyu artık bekliyoruz ya çok önemli bişi haline geldi benim için. bu 100 liralık egzozlar gibi olmasın diye patır patır gezmek istemiyorum çünkü tok ve güzel bi sesi olsun öle alayım diyorum.
Şimdiden hayırlı yolculuklar sana üstad. İstanbulda bi görüşme ayarlarsanız buraya da yazarsanız sevinirim
2 apache ile katılırım ben.
herkes katılırım diyor ama buluşmalara gelen yok..
-
04 Eylül 2013, 10:51
Merhaba,
2012 model 2000 km de apache sahibiyim.
Dün durup dururken km saati abuk subuk rakamlar yazmaya başladı.. ayrıca km saati ise teker döndügü sürece saniyede 1 artıyor. Böyle bir problem yaşayan oldumu?
motorum garanti kapsamında servise bıraktım. Cevap bekliyorum.
teşekkürler.
-
04 Eylül 2013, 10:54
Sertac senin motorda herhangi bir sıkıntı varmı ?
-
04 Eylül 2013, 10:59
VaMpIrE181 adlı üyeden alıntı
Merhaba,
2012 model 2000 km de apache sahibiyim.
Dün durup dururken km saati abuk subuk rakamlar yazmaya başladı.. ayrıca km saati ise teker döndügü sürece saniyede 1 artıyor. Böyle bir problem yaşayan oldumu?
motorum garanti kapsamında servise bıraktım. Cevap bekliyorum.
teşekkürler.
gösterge ile sıkıntı yaşayan arkadaşlar oldu.. garantiden göstergeni değiştircekler.. değişim öncesi motorun km sinin fotosunu çek ve servisten kaşeli bir kağıt al değiştirdiğin km ile ilgili..
-
04 Eylül 2013, 11:04
umot adlı üyeden alıntı
Sertac senin motorda herhangi bir sıkıntı varmı ?
valla ne bilim şimdi benimde içime kurt düştü ama belirgin veya farkettiğim bir kusuru yok.? varsada çok ufak bi vida ayarı falandır herhalde onun gibi birşeydir herhalde araştırıcam bende bakim neymiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------
sbr adlı üyeden alıntı
herkes katılırım diyor ama buluşmalara gelen yok..
ben henüz katılırı mdemedim çünkü daha denk gelemedim bu toplantılara malesef. Tsubasa da ugrayacakmış istanbula madem geldiginde bişiler ayarlasak fena olmaz. Apache ler toplantısı
-
04 Eylül 2013, 11:08
valla ne bilim şimdi benimde içime kurt düştü ama belirgin veya farkettiğim bir kusuru yok.? varsada çok ufak bi vida ayarı falandır herhalde onun gibi birşeydir herhalde araştırıcam bende bakim neymiş
içinize kurt düşmesin arkadaşlar hepsi aynı motorlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------
ben henüz katılırı mdemedim çünkü daha denk gelemedim bu toplantılara malesef. Tsubasa da ugrayacakmış istanbula madem geldiginde bişiler ayarlasak fena olmaz. Apache ler toplantısı
artık sende katılırım demiş bulundun kaçarın yok
biz selo apacheye satmadan önce 3 apache takılıyorduk..şimdi selonun kardeşi mustafada apache aldı, seloda alırsa zaten 4 apache oluruz..eneside alırım 5 etti.. 5 tane de sen topla.. 10 apache buluşalım
-
04 Eylül 2013, 12:10
Beyler son zamlardan sonra yakit sarfiyatlari ne oldu herkes bi paylassin bakalim
Bilader full depo ile 470 km gittim diyor rezerve gecmeden
Sabri seninki ne yakiyir
Kanka bu arada apache almaya gerek yok gezi icin toplanin apachelerle ben inazumaylada gelirim sikintin yok
-
04 Eylül 2013, 12:20
selo9115 adlı üyeden alıntı
Beyler son zamlardan sonra yakit sarfiyatlari ne oldu herkes bi paylassin bakalim
Bilader full depo ile 470 km gittim diyor rezerve gecmeden
Sabri seninki ne yakiyir
Kanka bu arada apache almaya gerek yok gezi icin toplanin apachelerle ben inazumaylada gelirim sikintin yok
kanka 14 dişli taktıktan sonra iki depo bitirdim 630 km yol yaptım ikisindede..ama bu son zamdan sonra fulleyemedim..13 dişli ile 550km gidiyordum..
-
04 Eylül 2013, 12:33
kusuru filan kurt düşmesin içinize
ben mayıs ortasında bu motoru almak için bi bayiye gittim, bayinin dediği şey 12 modellerin motorları eski sıfır kasalardan cıkardılar.
Şase ve geri kalan parcaları yeni kasanın sipariş edip topladılar demişti. 13 model haziranda gelecek o zaman al dedi.
bu da ne kadar dogru ne kadar yanlış bilmiyorum.
sonuç olarak bunda bişi yok,
-
04 Eylül 2013, 12:59
sbr adlı üyeden alıntı
içinize kurt düşmesin arkadaşlar hepsi aynı motorlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
artık sende katılırım demiş bulundun
kaçarın yok
biz selo apacheye satmadan önce 3 apache takılıyorduk..şimdi selonun kardeşi mustafada apache aldı, seloda alırsa zaten 4 apache oluruz..eneside alırım 5 etti.. 5 tane de sen topla.. 10 apache buluşalım
Beni apache ile tanıştıran arkadaşım var eski kasa sarı apachesi var benim tanıdıgm apache bi o var valla ama başka forumlardan toplayabilirmiyiz bilmem ama ben çok kalabalık toplantılardan yana değilim çünkü zamanında bulundum o gruplarda herkes başka bi alem. az olalım öz olalım derim ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
kusuru filan kurt düşmesin içinize
ben mayıs ortasında bu motoru almak için bi bayiye gittim, bayinin dediği şey 12 modellerin motorları eski sıfır kasalardan cıkardılar.
Şase ve geri kalan parcaları yeni kasanın sipariş edip topladılar demişti. 13 model haziranda gelecek o zaman al dedi.
bu da ne kadar dogru ne kadar yanlış bilmiyorum.
sonuç olarak bunda bişi yok,
Ama tabi bu %100 kesin bir bilgi mi ? tartışılır. öyle olsa bile bir farkı yok nasıl olsa motor aynı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler