TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Ağustos 2013, 22:05
14 dişliyle iyice hantallaşmayacak mı motor cbf hesabı
Reklamlar
-
29 Ağustos 2013, 22:11
BROICER adlı üyeden alıntı
14 dişliyle iyice hantallaşmayacak mı motor cbf hesabı
kanka seri geliyor motor habire vites istiyor.
sıkıyor sürekli cat cat vites at
hem son hızda biraz daha artar. hem de biraz yakıt düşer böyle
-
29 Ağustos 2013, 22:19
valla didim'de olaydım düşünürdüm ama istanbul trafiğinde seri olması bana daha cazip geliyor aralardan vs. kaçıp geçiyorum hele ki e5 trafiğinde orj. hali ilaç gibi bence
-
29 Ağustos 2013, 22:22
BROICER adlı üyeden alıntı
valla didim'de olaydım düşünürdüm ama istanbul trafiğinde seri olması bana daha cazip geliyor aralardan vs. kaçıp geçiyorum hele ki e5 trafiğinde orj. hali ilaç gibi bence
hacı 1inci vites hiç yok bizim motorda. bu yüzden diyorum anladın?
yoksa seriliğine lafım yok zaten
-
29 Ağustos 2013, 22:34
benim akü sürekli fokurduyor. dün motordan söktüm ılıktı. bugün baktım soğumuş ama hala fokurduyor. fokurduyor dediysem kulağını dayayınca inceden ses geliyor. bu ses normal mi ?
-
29 Ağustos 2013, 23:35
arkadaşlar zinciri temizleyeceğim... 200 300 km de bir temizlemek gerekiyormuş... 350 km oldu... zincirin üzerindeki kalıntıları temizlemek için gaz yağını aldım ama zincir yağı bulamadım... sadece bir yerde castrol chain lube var 35 TL... forumda bir yerde chain wax önermişler... bu ikisinin farkı nedir... bir de ön dişli muhazasını söküp ön dişliyi de temizleyeyim mi sizce...
-
29 Ağustos 2013, 23:49
ozgurdegi adlı üyeden alıntı
Tamamdir arkadas motora ne kadar istiyor?
4650 istiyor ama biraz güzellik yapar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35823019/detay
-
29 Ağustos 2013, 23:51
motorumu daha kullanmıyorum yarın korteje girecektim ona bile girmeyeceğim herşey fakülte icin arkadaşlar hayırlı bi kısmet bulup benim motorla baş göz edelim arkadaşlar!
biraz acilde para durumları sıkışık. :(
-
30 Ağustos 2013, 00:00
sllnbs.okn adlı üyeden alıntı
motorumu daha kullanmıyorum yarın korteje girecektim ona bile girmeyeceğim herşey fakülte icin
arkadaşlar hayırlı bi kısmet bulup benim motorla baş göz edelim arkadaşlar!
dostum hayırlısı olsun temiz motorun alıcısı çıkar merak etme... sen de umarım zamanı gelince daha iyilerini alacak durumlara gelirsin inş...
bir de sorum olacak zincirin yağlamasını eyle yaptın...
-
30 Ağustos 2013, 00:11
quattromeb adlı üyeden alıntı
dostum hayırlısı olsun temiz motorun alıcısı çıkar merak etme... sen de umarım zamanı gelince daha iyilerini alacak durumlara gelirsin inş...
bir de sorum olacak zincirin yağlamasını eyle yaptın...
gaz yağıyla temizledim hacı ipone yağ ile de yağladım , bayada memnun kaldım.
you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)
-
30 Ağustos 2013, 00:26
muhabbete destursuz girdim kusura bakmayın 2012 aralıkta sıfır aldım motoru. 85 kiloyum sırt çantası da var 5-7 kg civarı hafif rampa aşağı 126 diyor normal mi?
birde bir şey sorucam gülmeyin sakın gülene çok pis iftira atarım yahu bu motorun 4lüleri yok mu? nerden yanıyor 4lüler
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
-
30 Ağustos 2013, 00:36
azizsele adlı üyeden alıntı
muhabbete destursuz girdim kusura bakmayın 2012 aralıkta sıfır aldım motoru. 85 kiloyum sırt çantası da var 5-7 kg civarı hafif rampa aşağı 126 diyor normal mi?
birde bir şey sorucam gülmeyin sakın gülene çok pis iftira atarım yahu bu motorun 4lüleri yok mu? nerden yanıyor 4lüler
Hayır yok. Soldaki kutuyu açıp sağ ve sol sinyalin bir anahtar ile birleştiriseniz yapabilirsiniz. hemen kutunun altına minik bir anahtar bulup koyarsanız kolayca yaparsın.
-
30 Ağustos 2013, 00:42
sllnbs.okn adlı üyeden alıntı
motorumu daha kullanmıyorum yarın korteje girecektim ona bile girmeyeceğim herşey fakülte icin
arkadaşlar hayırlı bi kısmet bulup benim motorla baş göz edelim arkadaşlar!
Abi motorunu gercekten almak isterim ama o kadar durumum. Bulmaya calisacagim para bulursam haber ederim sana.
-
30 Ağustos 2013, 00:46
arkadaşlar yarın korteje katılacak olan var mı avr. yakasında ben pek bilmiyorum suadiye neresidir beraber gitsek
-
30 Ağustos 2013, 01:11
benim akü sürekli fokurduyor. ses geliyor. bu ses normal mi ?
-
30 Ağustos 2013, 01:37
Mustan Oğlu adlı üyeden alıntı
benim akü sürekli fokurduyor. ses geliyor. bu ses normal mi ?
şarj edildiği sürece aküden ses gelir ama uzaktan duyulmaz yanında dinlemeniz lazım
-
30 Ağustos 2013, 02:10
M.balibey adlı üyeden alıntı
şarj edildiği sürece aküden ses gelir ama uzaktan duyulmaz yanında dinlemeniz lazım
dünden beri motoru çalıştırmıyorum hala ses geliyor. bu akü kaç amper
-
30 Ağustos 2013, 02:23
12v 9 amper demekki içide gaz birikmiş kırmızı tapaların hepsini aç gazız çıksın birkaç saniye sürer tekrar kapa düzelir su seviyesinede bakmayı unutma üstteki iki çizginin arasında olması gerekir
-
30 Ağustos 2013, 04:34
Akunun hava hortumu mu tikandi acaba? Havalandirma borusu iner asagi akuden. Akuyu sok, bak bakalim. hotumun ucuna pislik gelmis olabilir.
-
30 Ağustos 2013, 11:24
M.balibey adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun plakayı unutmadıysanız karakola gidip şikayetçi olabilirsiniz ona göre dava açılır
dostum ilgin için teşekkürler. söylediğin gibi yaptım en azından bilgi alırım diye, perşembe günü karakola gittim ki gitmez olaydım. sağolsun polis arkadaşlar çok güzel yardımcı oldular. olayı anlatır anlatmaz beni sorgulamaya başladılar; ehliyetin var mı? kaza günü hastaneye gittin mi? plakayı arkadan gelen taksi şoförü aldı diye belirtmeme rağmen, plakadan emin misin? aracında fazla hasar yoksa boş ver uğraşmaya değmez falan diyerek beni çileden çıkardıkları yetmezmiş gibi nerdeyse beni suçlu duruma düşüreceklerdi. haliyle olayın peşini bırakmaya karar verdim bu da bir tecrübe oldu, motosiklet kullanırken iki kişilik dikkat etmek gerektiğini öğrendim. bir kendim için bir de diğer şoförlerin hataları için.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)
Bu Konudaki Etiketler