TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Ağustos 2013, 23:47
Reklamlar
-
26 Ağustos 2013, 00:19
sbr adlı üyeden alıntı
turbo falan mı taktın benimki yokuş aşağı anca 133 görüyor
-
26 Ağustos 2013, 00:59
sertacr8888 adlı üyeden alıntı
ilk ikisi olursa tam takım olur valla hem arkayı hem önü bi boy küçültmüş olacaksın.bence motorun gidişi çok daha iyi olur ama yol tutuşu azalır herhalde.
dürüst biri hata yaptığını farkederse ya hata yapmayı bırakır ya da dürüst olmayı..
-
26 Ağustos 2013, 01:10
hayırdır enduroyamı başlıyorsun
-
26 Ağustos 2013, 01:12
titreşimi de artırırsınız yola hakimiyet azalır. lastik ebatlarıyla bence oynamayın. 3-5 km daha fazla gitsin diye başınıza iş acmayın
-
26 Ağustos 2013, 01:21
M.balibey adlı üyeden alıntı
Cagatay ben sahidim bizzat gordum cunku beraber gidiyorduk
Bende son hiz olarak 151 godum cunku 151 de kesiciye giriyor
Error88 in cbr 125 bile ayni yolda 150 yi gordu sasti kaldi helal olsun valla iyi gidiyor
-
26 Ağustos 2013, 01:24
Tsubasa adlı üyeden alıntı
titreşimi de artırırsınız yola hakimiyet azalır. lastik ebatlarıyla bence oynamayın. 3-5 km daha fazla gitsin diye başınıza iş acmayın
yokki başka teker İRC den başka :( yarın herşeyi en iyisi bayisine gidip birebir görüp konusmak satıcı ile. ama titreşim konusunda bi değişiklik olacagını sanmıyorum gerçi ?
hayırdır enduroyamı başlıyorsun
valla utanmasam çivili alcam :D
ilk ikisi olursa tam takım olur valla hem arkayı hem önü bi boy küçültmüş olacaksın.bence motorun gidişi çok daha iyi olur ama yol tutuşu azalır herhalde.
banada öyle geliyor yarın yetişirsem iş çıkışı bakırköye gidicem şu bayiye ;)
-
26 Ağustos 2013, 01:26
selo9115 adlı üyeden alıntı
Cagatay ben sahidim bizzat gordum cunku beraber gidiyorduk
Bende son hiz olarak 151 godum cunku 151 de kesiciye giriyor
Error88 in cbr 125 bile ayni yolda 150 yi gordu sasti kaldi helal olsun valla iyi gidiyor
abi nasıl gidiyorsunuz banada öğretin otobanda 120 ile adamları geçiyorum sonra sinirlenip beni geçiyorlar bugün hatta mobeseden yokuş aşağı 133le geçtim 70 hız sınırı olan yerde
yokki başka teker İRC den başka :( yarın herşeyi en iyisi bayisine gidip birebir görüp konusmak satıcı ile. ama titreşim konusunda bi değişiklik olacagını sanmıyorum gerçi ?
çok büyük dişli(arazi lastiği) olunca asvaltta sarsıntı yapar titreşim demek yanlış olur
-
26 Ağustos 2013, 01:27
motosiklet ne kadar yere temas ederse o kadar tepkimesi az olur
az temaz ederse coğaltmış olacaksın.
az da olsa farkeder.
hacı ben eski motorlarımda cok fanteziler denedim oradan biliyorum. =)
-
26 Ağustos 2013, 01:34
sava lastiğin videosunu buldum sizce ne demek bu. hamuru inanılmaz yumuşak yol tutuşu iyi olur ama aşınmada o biçim olur 2 yıl götürür yinede bu teker bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------
motosiklet ne kadar yere temas ederse o kadar tepkimesi az olur
az temaz ederse coğaltmış olacaksın.
az da olsa farkeder.
hacı ben eski motorlarımda cok fanteziler denedim oradan biliyorum. =)
evet haklısın fakat "denize düşen yılana sarılır" hesabı gibi bu. ölçü yok ise mecbur birisini değiştiricen ee oda inch olamıcak mecbur incelik olacak. Bu durumda senin bana tavsiyen ne olur ?
-
26 Ağustos 2013, 01:38
ebatlar aynı kalsın derim. yada para kıyıp alıcaksın bir çift michelin.
-
26 Ağustos 2013, 01:45
ebatlar aynı kalsın derim. yada para kıyıp alıcaksın bir çift michelin.
ustam bulursan aynı ölçülerde haber ver o zaman çünkü ben aradım bulamadım malesef ön tekere uygun. 90/90-17 diye bir ölçü yok hiçbir lastiğin
-
26 Ağustos 2013, 01:46
http://www.youtube.com/watch?v=IOjomKDAU7A
sava lastiğin videosunu buldum sizce ne demek bu. hamuru inanılmaz yumuşak yol tutuşu iyi olur ama aşınmada o biçim olur
2 yıl götürür yinede bu teker bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------
evet haklısın fakat "denize düşen yılana sarılır" hesabı gibi bu. ölçü yok ise mecbur birisini değiştiricen ee oda inch olamıcak mecbur incelik olacak. Bu durumda senin bana tavsiyen ne olur ?
10 bin yapar anca
-
26 Ağustos 2013, 01:54
10 bin yapar anca
direk soğudum tekerden :D yanlışlıkla sert frenaj yapsak dişliyi yer bitirir bu ya
bende gene lastik davası açıldı bu titreşim ypaar sarsar yorumlarınızdan sonra. napak irc mi düşünelim yani kötü yorum yok göremedim ama herkes şunu tavsiye ederim falan diyor?
-
26 Ağustos 2013, 01:58
direk soğudum tekerden :D yanlışlıkla sert frenaj yapsak dişliyi yer bitirir bu ya
bende gene lastik davası açıldı bu titreşim ypaar sarsar yorumlarınızdan sonra. napak irc mi düşünelim yani kötü yorum yok göremedim ama herkes şunu tavsiye ederim falan diyor?
başka lastikte olsa ömm eğitimlerinde 30 bin km yada 2 yıl kullanınca değiştirin demişlerdi fakatt irc biraz daha gidiyor gibi bende 9 bin km oldu sanırım ircler var hala 2 mm diş var gerçi ilk hali ne kadardı hiç bilmiyorum
-
26 Ağustos 2013, 02:04
başka lastikte olsa ömm eğitimlerinde 30 bin km yada 2 yıl kullanınca değiştirin demişlerdi fakatt irc biraz daha gidiyor gibi bende 9 bin km oldu sanırım ircler var hala 2 mm diş var gerçi ilk hali ne kadardı hiç bilmiyorum
2mm diş demek hiç yok demek ya performans lastiğimi o ne öle tamamen ıslakda kabiliyeti nasıl sence ?
-
26 Ağustos 2013, 02:04
büyük birilerinin bu teker işine el atması lazım.
şuan pirelli bu ebatlarda takım lastik getirse hepimiz alırız.
alırken biliyordum teker ebatlarının sorun olacagını
-
26 Ağustos 2013, 02:52
2mm diş demek hiç yok demek ya performans lastiğimi o ne öle
tamamen ıslakda kabiliyeti nasıl sence ?
arabada 1.6 alt sınır ama motorda durum ne onu bilmiyorum
büyük birilerinin bu teker işine el atması lazım.
şuan pirelli bu ebatlarda takım lastik getirse hepimiz alırız.
alırken biliyordum teker ebatlarının sorun olacagını
isotların ön ayak olması gerek
-
26 Ağustos 2013, 08:00
normalde olması gerekende odur zaten.senn makınende sıkıntı yok.. benim makınede 14 dişli var..bide normal apache lerden biraz daha iyi yürüyor..o yüzden bu hızlara ulaşabiliyor.. ama aynı yolda yeni kasa apache ile 138 yapan arkadaş var. ama kendisi insan değil, sadece 50 kilo. jokey mübarek
-
26 Ağustos 2013, 11:31
sbr adlı üyeden alıntı
normalde olması gerekende odur zaten.senn makınende sıkıntı yok.. benim makınede 14 dişli var..bide normal apache lerden biraz daha iyi yürüyor..o yüzden bu hızlara ulaşabiliyor.. ama aynı yolda yeni kasa apache ile 138 yapan arkadaş var. ama kendisi insan değil, sadece 50 kilo. jokey mübarek
Bende önü 14 yapıp arkayıda küçültmek istiyorum orjinali 44 müş. kaç yapabiliriz 43 veya 42 yeterlimidir. ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)
Bu Konudaki Etiketler