Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bidaha oralara su tutma çok sıcak olması gayet normal..ama sen yinede bi yağını kontrol et
    cevap için teşekkürler ;) evet yağa bakmalıyım fakat yağ çubuğunun doğru gösterdiğinden şüpheliyim. onun için bir kaç gün içinde yağı boşaltıp öyle bakmayı düşünüyorum duruma göre tekrar dönüş yapacağım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    omerfari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Alıntı Kaangngr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ara sıra değil her dur kalkta mutlaka olur nadiren geçer bugün iki kere boşa düştü delirdim ya
    3. veya 4. vitesteyken durduğun zaman yapıyor sanki her vitesin arasında boş varmış gibi boşa düşüyor debriyajı bırakıp tekrar sıkınca boşa kadar iniyor 1e geçmiyor tekrar debriyajı bırak sık sonra 1 bende nerdeyse bu şekilde sürekli ama durmadan önce vitesi küçültürsem sorun olmuyor sadece durunca geçmiyor

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim motorun ya debriyaji fena ya da sanzimani koltuk altima alicam sanirim. İkinci viteste durdugumda debriyajdan elimi aliyorum motor aynen devam. Stop etme silkeleme yok. Su ehliyeti alayim (sertifika elimde ama isyeri izin vermiyor) siz deneyimli arkadaslardan biri benim motoru bir kullansin abi ya ... Bu arada bugun seyir halindeyken motorun userinde dogru hafif yattim. Gidon da one dogru gitti. Yanimda alyan takimi da tasiyayim.

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı rumelian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motorun ya debriyaji fena ya da sanzimani koltuk altima alicam sanirim. İkinci viteste durdugumda debriyajdan elimi aliyorum motor aynen devam. Stop etme silkeleme yok. Su ehliyeti alayim (sertifika elimde ama isyeri izin vermiyor) siz deneyimli arkadaslardan biri benim motoru bir kullansin abi ya ... Bu arada bugun seyir halindeyken motorun userinde dogru hafif yattim. Gidon da one dogru gitti. Yanimda alyan takimi da tasiyayim.
    rolanti kaçta
    sbr bunu beğendi.

Motosikleti
    tvs rtr 150
    Anlattığının aynı durumu bende yaşıyorum. Yağı değiştircem rodajdandır inşallah...
    daha önceki yorumlardada yazdım ostum sana , sen takıntı yapıyorsun bi arkadas ne demiş yukarda alış nabza göre şerbet.Rodajla alakası yok bu durumun benim motorum 23 binde ilk aldığımda bu yana yapıyor sürekli diil ama yapıyor genelde rampada boşa düşme ve rampada stop et çalıstır 1 e geçmeme 200 km önce agır bakıma soktum debriaj balatalarını ön arka dişlileri değiştirttim. gene aynı yapıyor oluyor motorunu sev aklından cıkar sorun yokmus gibi davran sürekli tetikte olma.Kronik bu , bo sorunu yaşamayan 100 kişide 5 kişi coğu kişiye sordum görüştüm o 5 kişide ne dediğimi bile anlamadı :D ile geri olunca düzeliyor dedi eywallah dedim. sıkma canını sıkıntı yaşatacak bir sey değil o. bu arada tiger tri 780 egsozu taktırdım titreşim de ahım şahım di düzelme yok yakıtta öyle gibi 20 tl ye 165 170 km gidiyordum bu gün 166 a aldım yedeğe düşmemişti daha aynı hemen hemen ses biraz tok ve gür burdayım dior 7 bin dewirden sonra görünüş olarak tamamiyle direk göze batıyor.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı tumasu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha önceki yorumlardada yazdım ostum sana , sen takıntı yapıyorsun bi arkadas ne demiş yukarda alış nabza göre şerbet.Rodajla alakası yok bu durumun benim motorum 23 binde ilk aldığımda bu yana yapıyor sürekli diil ama yapıyor genelde rampada boşa düşme ve rampada stop et çalıstır 1 e geçmeme 200 km önce agır bakıma soktum debriaj balatalarını ön arka dişlileri değiştirttim. gene aynı yapıyor oluyor motorunu sev aklından cıkar sorun yokmus gibi davran sürekli tetikte olma.Kronik bu , bo sorunu yaşamayan 100 kişide 5 kişi coğu kişiye sordum görüştüm o 5 kişide ne dediğimi bile anlamadı :D ile geri olunca düzeliyor dedi eywallah dedim. sıkma canını sıkıntı yaşatacak bir sey değil o. bu arada tiger tri 780 egsozu taktırdım titreşim de ahım şahım di düzelme yok yakıtta öyle gibi 20 tl ye 165 170 km gidiyordum bu gün 166 a aldım yedeğe düşmemişti daha aynı hemen hemen ses biraz tok ve gür burdayım dior 7 bin dewirden sonra görünüş olarak tamamiyle direk göze batıyor.
    kanka hayırlı olsun. artcıyı aldıgında eskiye göre düzelme var mı ayak padlerinde diye sor.
    benim annem motordan anlamaz. motora bindi egzoz değiştiğinde ben demeden bunun ayaklıklar filan titremiyo dedi.
    egzoz taktıktan sonra dediğin gibi 6-7 bin devirden sonra bişi geliyor diyip dönüp bakıyor göze batıyor
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    tvs rtr 150
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka hayırlı olsun. artcıyı aldıgında eskiye göre düzelme var mı ayak padlerinde diye sor.
    benim annem motordan anlamaz. motora bindi egzoz değiştiğinde ben demeden bunun ayaklıklar filan titremiyo dedi.
    egzoz taktıktan sonra dediğin gibi 6-7 bin devirden sonra bişi geliyor diyip dönüp bakıyor göze batıyor
    genelde ben artcı almam.allah göstermesin kaza maza olur onumu düşünecem kendimi acil durum oladıkca yolda birileri kalmadıkca zor
    lakin onuda denedim.arkadas kullandı arkaya geçtim fark baya var.kullanırkenki titreşimle hemen hemen aynı ve motor sanki baska gibi oldu oldu yada bana geldi sesi toklaştı. farkettiklerim yakıtı aynı titreşim artcı için rahatsız edicilkten düştü görünüş olarak tri 700 nazarnbirazda daha sexy ( sport ) hız konusunda denemem olmadı daha ama ilk hızlanmada ses baya tav ediyor :D beklediğimdende iyi cıktı yani ses.

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı tumasu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    genelde ben artcı almam.allah göstermesin kaza maza olur onumu düşünecem kendimi acil durum oladıkca yolda birileri kalmadıkca zor
    lakin onuda denedim.arkadas kullandı arkaya geçtim fark baya var.kullanırkenki titreşimle hemen hemen aynı ve motor sanki baska gibi oldu oldu yada bana geldi sesi toklaştı. farkettiklerim yakıtı aynı titreşim artcı için rahatsız edicilkten düştü görünüş olarak tri 700 nazarnbirazda daha sexy ( sport ) hız konusunda denemem olmadı daha ama ilk hızlanmada ses baya tav ediyor :D beklediğimdende iyi cıktı yani ses.
    hepimiz üç aşagı beş yukarı aynı şeyleri söyluyoruz 128 130 görüyorum düzde ben. ama ses dediğin gibi
    insanı triplere sokuyor.. =) ben geliyorum diyor :D
    # motosikletle.blogspot

hepimiz üç aşagı beş yukarı aynı şeyleri söyluyoruz 128 130 görüyorum düzde ben. ama ses dediğin gibi
    insanı triplere sokuyor.. =) ben geliyorum diyor :D
    memurda tribe girmesin dikkat edin

Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aslında alışıyo ama olur olmaz yerde yapıyor. Rampada stop ediyo çalışmıyor boştan 1 e geçmiyor vites kolunu koparcam sinirden. Zaten istanbul trafiği bide o olunca agresifleşiyorum asılıyorum gaza

Aslında alışıyo ama olur olmaz yerde yapıyor. Rampada stop ediyo çalışmıyor boştan 1 e geçmiyor vites kolunu koparcam sinirden. Zaten istanbul trafiği bide o olunca agresifleşiyorum asılıyorum gaza
    vites küçültürken ara gaz veriyor musun ve boşa düşünce vitese geçmezse yine aragaz ver vitesin geçtiğini görceksin

Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yok aragaz vermiyorum hic işte ışıklarda durunca atıyorum 3,2,1 diye N bosta kaliyor. Basıyorum n ışığı sönüyo sora gene yanıyor.
    memduhb bunu beğendi.

memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    Yok aragaz vermiyorum hic işte ışıklarda durunca atıyorum 3,2,1 diye N bosta kaliyor. Basıyorum n ışığı sönüyo sora gene yanıyor.
    kardeş sanırım sorunun ne olduğu bellı oldu vites kucultmeyı durmadan once yapmalısın enazından ben öyle yapıyorum bazen lambalarda boştayken 1 e gecmıyo debrıyajı bırakıp tekrar basınca gecıyo tsubasha, sbr ve çağatay sana daha ıyı bılgı verır sanırım.
    M.balibey bunu beğendi.
    özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.

gazo0202 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 BMW 1.16d
    hocam vites geçmediği zaman motoru ayaklarınla biraz ileri iterek vites at.
    yada debriyajı yarıya kadar bırak tekrar sık tam bırakma öyle at.
    bunlar basit sistemler öyle çok şey bekleme
    motorunda sorun yok bu herkesin başına gelen birşey

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    memurda tribe girmesin dikkat edin
    tigerın en güzel özelliği diyelim aynı egzozdan 600f de var,
    6 bin devire kadar herşey normal. sonrası ölüm :D
    aynı şekilde tüm tigerlar.
    7 bin dedin mi tamam geliyorum diyor :D
    # motosikletle.blogspot

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Sn; Tsubasa, eksozu değiştirirken motor sıcakmıydı yoksa buzgibi soğumasını bekledikten sonramı değiştirdiniz , silindirdeki eksoz manifoltu sıcakken ılıkken bu bölge alüminyum olduğu için sökülürse vida kısmı yalama oluyormuş dediler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    yardımcı olur musunuz.
    arka amortisörün üst saplaması yalama oldu. bu saplama yerinden nasıl çıkar ?
    tamirci yok kasicez de başka vida kaynatıca diyor. bi üstüne 40 lira para istedi.
    tahminimce bu saplama buradan bir şekilde sökülmesi lazım

a.payza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 (yeni kasa) Yeşil Renk
    http://www.suratmotor.com/detay.asp?...undetay&id=819
    Bahsettiğiniz parçanın sıfırı 125 liraymış ama bence yinede o işlem için 40 TL fazla gittiğiniz tamirci yerine soyguncu olmasın

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı Felis Leo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sn; Tsubasa, eksozu değiştirirken motor sıcakmıydı yoksa buzgibi soğumasını bekledikten sonramı değiştirdiniz , silindirdeki eksoz manifoltu sıcakken ılıkken bu bölge alüminyum olduğu için sökülürse vida kısmı yalama oluyormuş dediler.
    motor sogukken değiştirdik, egzoz manifoltun oldugu yerde conta var, o contayı değiştirebilirsin. 3 lira mıydı neydi, alıcaktım takmadan önce gerek yok diye almadım.
    dediğin az cok dogru.
    ama yalama olsa bile contayı değiştrirek düzelecegini düşünüyorum..
    # motosikletle.blogspot

çevirme görürsen ya geri dön yada kaç çünkü ses falan bakmıyorlar motorun üzerindeki tadilat onaysız olduğu için ceza kesiyorlar

Alıntı Mustan Oğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yardımcı olur musunuz.
    arka amortisörün üst saplaması yalama oldu. bu saplama yerinden nasıl çıkar ?
    tamirci yok kasicez de başka vida kaynatıca diyor. bi üstüne 40 lira para istedi.
    tahminimce bu saplama buradan bir şekilde sökülmesi lazım

http://j1308.hizliresim.com/1d/f/rfjs5.jpg
    adam doğru demiş o cıvata şasiye kaynaklı amortisör ona bağlanıyor demir bir cıvata bulursan 17 lokmayla beraber yeniden diş açabilirsin benimkide yalama olmuştu ben öyle düzelttim

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler