TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Ağustos 2013, 01:27
ercan41 adlı üyeden alıntı
Kask mont eldiven tam takım çıkıyorum polis belki durdurmaz diyerekten
aman ercan kardeşim bnde sabrediyorum bak ..benim işyeri evime 3.5 km bn genede motorla gitmiyorum.bu arada senin sınav ne zaman belli oldumu..
Reklamlar
-
12 Ağustos 2013, 01:28
memduhb adlı üyeden alıntı
selam arkaşalar çarşamba günü tatile çıkıyorum telefonumu şarj etmek için motoruma usb şarj aleti taktırmak istiyorum bunun için gösterge paneline araç çakmaklığı monte ettırmek yerıne çakmaklıgın ucuna takılan usb adaptorun altından kablo cıkarıp motorun kafa grenajının altında göronmucek bıyere monte edıp sadece usb şarj kablosunu ön panelden cıkarmayı düşünüyorum kafama takılan şey elektrıgı nerden almam daha doğru motorun elektrık tesısatından alsam sıkıntı olurmu yoksa akuden hatmı cekeyım?
başka fikirlerede açığım
biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir umarım
sen direk sabri ile görüş o yapmıştı fakat koltuk altına koymuştu
-
12 Ağustos 2013, 01:33
selam arkaşalar çarşamba günü tatile çıkıyorum telefonumu şarj etmek için motoruma usb şarj aleti taktırmak istiyorum bunun için gösterge paneline araç çakmaklığı monte ettırmek yerıne çakmaklıgın ucuna takılan usb adaptorun altından kablo cıkarıp motorun kafa grenajının altında göronmucek bıyere monte edıp sadece usb şarj kablosunu ön panelden cıkarmayı düşünüyorum kafama takılan şey elektrıgı nerden almam daha doğru motorun elektrık tesısatından alsam sıkıntı olurmu yoksa akuden hatmı cekeyım?
başka fikirlerede açığım
biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir umarım
sigorta sonrası aküden hat çekmek en iyisi abi diğer tesisatlara dokunmayın
-
12 Ağustos 2013, 01:35
-
12 Ağustos 2013, 09:53
selo9115 adlı üyeden alıntı
sen direk sabri ile görüş o yapmıştı fakat koltuk altına koymuştu
ben direkt olarak aküden hat çektim. 150w inverter kullanıyorum. sadece telefon şarj ediyorum. başka şeyler aküyü yer bitirir.. hatta bazı arkadaşlar kettle çalıştırmayı düşünüyordu. aman diyim
-
12 Ağustos 2013, 10:28
sbr adlı üyeden alıntı
ben direkt olarak aküden hat çektim. 150w inverter kullanıyorum. sadece telefon şarj ediyorum. başka şeyler aküyü yer bitirir.. hatta bazı arkadaşlar kettle çalıştırmayı düşünüyordu. aman diyim
usb adaptor akuye bağlıyken telefonu takmasamda aküden yermi extra bı açma kapama anahtarı takmalımıyım?
takmak istediğim şeyin ne olduğunu anlatmak adına resmınıde koayayım adaptörü grenajın altına bıyere sabıtlemek usb şarj kablısunuda gösterge panelının oradan dışarı cıkarmak gösterge panelıne delik falan açmayı düşünmüyorum [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
-
12 Ağustos 2013, 11:38
Arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun tekrardan,
bir kaç sayfa evvel soru sordum ama arada kaynadı
Motosikletin gidon düz giderken sola çekiyor sizce neden yapabilir? Yani düz gidebilmek için hafif sağa baskı uygulamam gerekiyor
-
12 Ağustos 2013, 11:51
a.payza adlı üyeden alıntı
Motosikletin gidon düz giderken sola çekiyor sizce neden yapabilir? Yani düz gidebilmek için hafif sağa baskı uygulamam gerekiyor
kaza yapmadıysan ayarlarlar ama kaza yaptıysan masraf çıkabilir
-
12 Ağustos 2013, 12:27
Bu vites geçisleri iyice canımı sıkmaya başladı. Bi türlü geçmiyor. Arada düşüyo boşa düzeltmezmi servis bunu ya ?
-
12 Ağustos 2013, 12:32
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Bu vites geçisleri iyice canımı sıkmaya başladı. Bi türlü geçmiyor. Arada düşüyo boşa düzeltmezmi servis bunu ya ?
Normal dışı bir problem var sanki senin motorda...
Özellikle rodaj döneminde arasıra olabilir bunlar ama anladığım kadarıyla can sıkıcı boyutta seninkisi.
Yetkili servis...
-
12 Ağustos 2013, 12:36
usb adaptor akuye bağlıyken telefonu takmasamda aküden yermi extra bı açma kapama anahtarı takmalımıyım?
takmak istediğim şeyin ne olduğunu anlatmak adına resmınıde koayayım adaptörü grenajın altına bıyere sabıtlemek usb şarj kablısunuda gösterge panelının oradan dışarı cıkarmak gösterge panelıne delik falan açmayı düşünmüyorum
http://<a href="http://imageshack.us...geShack.us</a>
bu usbde küçük kırmızı ışık yoksa aküyü yememesi lazım ama bunu sudan uzağa takmak şart
oturuş pozisyonundan da olabilir
-
12 Ağustos 2013, 12:37
zerzura adlı üyeden alıntı
Normal dışı bir problem var sanki senin motorda...
Özellikle rodaj döneminde arasıra olabilir bunlar ama anladığım kadarıyla can sıkıcı boyutta seninkisi.
Yetkili servis...
Ara sıra değil her dur kalkta mutlaka olur nadiren geçer bugün iki kere boşa düştü delirdim ya
-
12 Ağustos 2013, 13:41
Ara sıra değil her dur kalkta mutlaka olur nadiren geçer bugün iki kere boşa düştü delirdim ya
Kaan kardeşim aynı durumlar bende de ara sıra oluyor ama en sıkıntılı an yokuşta durduğumda bunu yapması vites geçmediği için geçti sanıp gazlayınca stop eder tekrar çalıştırayım dersen vites 1'e düşmez sıkıntı çıkarır... bazen motoru ileri geri hareket ettirmeden (şanzumandan dolayı) vites geçmeyebiliyor
Ara sıra oluyor öyle benzer durum Honda CBF'lerde de yapıyor yağdan dediler kaliteli yağ koydurdum ilk 500 km bakımında ama sonra yine yaptı ara sıra nadiren oluyor zamanla alışır motor diye düşünüyorum
Rodaj döneminde ilk 2000 km normaldir diye düşünüyorum, ama yinede sürüş keyfini kaçırmıyor değil olduğu vakitte
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
Asıl mesele motoru tanımak ve ona alışmak kısacası nabza göre şerbet diyorum...
Bende mesela motorun frenlerinden ve orjinal lastiklerinden pek memnun değilim
Tekeriniz düz bassın arkadaşlar
Saygılar
-
12 Ağustos 2013, 14:09
Kaan kardeşim aynı durumlar bende de ara sıra oluyor ama en sıkıntılı an yokuşta durduğumda bunu yapması vites geçmediği için geçti sanıp gazlayınca stop eder tekrar çalıştırayım dersen vites 1'e düşmez sıkıntı çıkarır... bazen motoru ileri geri hareket ettirmeden (şanzumandan dolayı) vites geçmeyebiliyor
Ara sıra oluyor öyle benzer durum Honda CBF'lerde de yapıyor yağdan dediler kaliteli yağ koydurdum ilk 500 km bakımında ama sonra yine yaptı ara sıra nadiren oluyor zamanla alışır motor diye düşünüyorum
Rodaj döneminde ilk 2000 km normaldir diye düşünüyorum, ama yinede sürüş keyfini kaçırmıyor değil olduğu vakitte
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
Saygılar
Anlattığının aynı durumu bende yaşıyorum. Yağı değiştircem rodajdandır inşallah...
-
12 Ağustos 2013, 14:14
hacım ben motorun yagını rodajdan sonra 15 50 tam sentetik castrol koydum.
yaklaşık 800 km oldu catır catır geçiyor.
sendeki sorun bende de vardı. yağdan olabilir diye düşünüyorum
-
12 Ağustos 2013, 14:16
Saygılar
frenler gayet yeterlide lastiklerden durmuyor hissi oluyor ben irce geçince anladım onu
-
12 Ağustos 2013, 14:56
Tsubasa adlı üyeden alıntı
hacım ben motorun yagını rodajdan sonra 15 50 tam sentetik castrol koydum.
yaklaşık 800 km oldu catır catır geçiyor.
sendeki sorun bende de vardı. yağdan olabilir diye düşünüyorum
ilk 500 bakımda hangi marka kaça kaç yağ konulmalı serviste kesin dandik bi yağ vardır ?
-
12 Ağustos 2013, 15:55
-
12 Ağustos 2013, 16:11
sbr adlı üyeden alıntı
kaza yapmadıysan ayarlarlar ama kaza yaptıysan masraf çıkabilir
sabri kardeşim bnnm motor sola çekmiyor.normal gidiyorsun ama gidon hafif sola bakıyor düz giderken :D
-
12 Ağustos 2013, 16:32
enes1907 adlı üyeden alıntı
sabri kardeşim bnnm motor sola çekmiyor.normal gidiyorsun ama gidon hafif sola bakıyor düz giderken :D
s.a.
enes kardeşim onu bana yazmıştı zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)
Bu Konudaki Etiketler