TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Ağustos 2013, 22:43
Beyler kış geliyor. Yağmur falan derken iyi bir lastik alcam dublex. Michelin düşünüyorum kullanan varmı kayıyomu yağmurda ? Orjinal ebatlarda taktırcam ne büyük ne küçük.
Reklamlar
-
01 Ağustos 2013, 22:50
bende motoru yeni aldım lastikler eskisin biraz diye bu kışı orjinallerle geçiricem geçen başka biyerde okuyordum ırclerde fena degilmiş yinede kullananların düşünceleri önemli
-
01 Ağustos 2013, 22:59
ercan41 adlı üyeden alıntı
bende motoru yeni aldım lastikler eskisin biraz diye bu kışı orjinallerle geçiricem geçen başka biyerde okuyordum ırclerde fena degilmiş yinede kullananların düşünceleri önemli
michelin pilot sporty küçük cc deki en iyi lastik..
-
01 Ağustos 2013, 23:02
Sürat motor servisinde bana irc ve pirelli var dedi. Kuryeler tercih ediyomuş hesapta... Ama ben bu kışı o lastiklerle geçiremem yağmura kaldıkmı kayar onlar bence. Irc ve pirelli bana cazip gelmedi. Üstüne biraz daha koyup daha kalitelisinden alırım. Kaymaması benim için çok önemli.
-
01 Ağustos 2013, 23:04
Tsubasa adlı üyeden alıntı
michelin pilot sporty küçük cc deki en iyi lastik..
abi naptın 150 lik motor için takımı 500 liraya lastik çok degilmi
http://www.motolas.com.tr/PilotSporty.html
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
-
01 Ağustos 2013, 23:16
Ben motoru ikinci el almıştım ve aldığımda üstünde irc vardı. Açıkçası memnunum. Yeri geldi "sınırlar çerçevesinde" süratli şekilde viraja girdim çıktım yattım kalktım çok şükür bişey olmadı. Yağmurda da kullandığım oldu bi sorun sıkıntı yaşamadım.
-
01 Ağustos 2013, 23:16
bende öglenden beri onu araştırıyorum yabancı bi sitede aynı senin dedigin gibi diyor çagatay 60/55 lik h4 diye 35/35 likler hs1 diye geçiyormuş.Fiyatını bilmiyorum ki aldı abim bayramda elime ulaşıcak bakalım pahalı bişey degildir diye tahmin ediyorum .Osram night breaker yokmuş oradada bakalım inş memnun kalırım
bende bunu buldum yorumun olumlu olursa kuzenden isticem
http://www.ebay.co.uk/itm/HS1-GLUHLA...item4ac6daa327
-
01 Ağustos 2013, 23:34
20 euro fiyat gerçekten öylemi yani pahalıymış be geçen dedigin gibi kol gibiymiş Yorumumda bayramdan sonra sizlerle
-
01 Ağustos 2013, 23:45
20 euro fiyat gerçekten öylemi yani pahalıymış be geçen dedigin gibi kol gibiymiş
Yorumumda bayramdan sonra sizlerle
aynen öyle şeytandan diyor h4 tak
-
01 Ağustos 2013, 23:51
h4 takmada takacaksan night breaker plus tak.55/60 bizim motor için çok fazla zaten manyeto 100watt üretiyor far tası eriyebilir erimesede kararıcagı kesin
-
02 Ağustos 2013, 00:42
h4 takmada takacaksan night breaker plus tak.55/60 bizim motor için çok fazla zaten manyeto 100watt üretiyor
far tası eriyebilir erimesede kararıcagı kesin
h4 dediğim night breaker uzun olduğndan üşendim yazmaya benim far zaten aldığımdan beri derin çizik ondan riske atabiliyorumelektrik şemasını bulamadım nasıl yapılacağı konusunda bir fikrim olurdu ama arıyorum hala
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
bazende bunu mu alsam diyorum http://www.msttech.biz/UrunDetay.asp?id=32
-
02 Ağustos 2013, 00:49
35den yüksek wat takmayın bence selektör yaptığınızda far geç tepki verir.sonradan yanıyomuş gibi olur
-
02 Ağustos 2013, 01:08
çelikatlı adlı üyeden alıntı
35den yüksek wat takmayın bence selektör yaptığınızda far geç tepki verir.sonradan yanıyomuş gibi olur
abi er6f nasıl tavsiye eder misin özellikle bakımları ve parça fiyatları konusunda ne diyorsunuz
-
02 Ağustos 2013, 17:34
Belki çok basit bi konu ama sormam lazım bunu çünkü hiç bilgim yok ve aklıma takıldı öğrenmek istiyorum.
Şimdi ben benzini öyle bi sömürdüm ki yolda tekledi motor. Aldım yedek depoya benzinliğe kadar gittim. Benzin almadan önce benzin musluk konumunu yedek konumundan normal konumuna getirdim ve benzini öyle aldım. Acaba şimdi benim yedek depo dolu mu boş mu
-
02 Ağustos 2013, 17:47
emre.cinar adlı üyeden alıntı
Belki çok basit bi konu ama sormam lazım bunu çünkü hiç bilgim yok ve aklıma takıldı öğrenmek istiyorum.
Şimdi ben benzini öyle bi sömürdüm ki yolda tekledi motor. Aldım yedek depoya benzinliğe kadar gittim. Benzin almadan önce benzin musluk konumunu yedek konumundan normal konumuna getirdim ve benzini öyle aldım. Acaba şimdi benim yedek depo dolu mu boş mu
Ben motoru ilk aldığımda yedekteymiş 50 tl aldım sonra on off diye kullandım sorun yok bende sonradan öğrendim depoyu kapa aç
-
02 Ağustos 2013, 17:54
emre.cinar adlı üyeden alıntı
korkma yedek deponda dolu normal deponda
yedek depoya farklı biryerden benzin alınmıyor depo içinde depo düşün önce yedek dolar en altta olduğu için
sonra doldukça normal depo dolar
-
02 Ağustos 2013, 18:03
selo9115 adlı üyeden alıntı
korkma yedek deponda dolu normal deponda
yedek depoya farklı biryerden benzin alınmıyor depo içinde depo düşün önce yedek dolar en altta olduğu için
sonra doldukça normal depo dolar
eyvallah abi sağolasın içim rahatladı
-
02 Ağustos 2013, 18:48
-
02 Ağustos 2013, 21:13
M.balibey adlı üyeden alıntı
h4 dediğim night breaker uzun olduğndan üşendim yazmaya
benim far zaten aldığımdan beri derin çizik ondan riske atabiliyorum
elektrik şemasını bulamadım nasıl yapılacağı konusunda bir fikrim olurdu ama arıyorum hala
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
bazende bunu mu alsam diyorum
http://www.msttech.biz/UrunDetay.asp?id=32
Çağatay bende var elektrik şeması dur az bir arıyım bulunca atarım buraya 180 lira o ışık için fazla lümeni çok düşük ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
işine yarar umarım
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
-
02 Ağustos 2013, 21:49
ooo sen kafadan parça fiyatı servis olaylarına giriş yaptın kavasakinin en kötü yanı o zatenama motor nasıl dersen motor on numara.
M.balibey adlı üyeden alıntı
abi er6f nasıl tavsiye eder misin özellikle bakımları ve parça fiyatları konusunda ne diyorsunuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)
Bu Konudaki Etiketler