TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Temmuz 2013, 13:36
O kadar yağ kaç bin km de birikmiş acep?
Reklamlar
-
13 Temmuz 2013, 14:03
bu motosiklet iyi hoş da
istanbul dışında servisleri 5 para etmez. bugun balıkesir servisi ile görüştüm rodaj yağ değişimi için 10 gün sonraya randevu verebilirim diyor.
alırken demişti herkes istanbul dışında bu motosikleti alma parcaydı servisti ugraşırsın diye.
o yüzden istanbul dışında düzgün servisi olmayan tvsyi almasın kimse.
15 gündür adamların keyfini bekliyorum.
-
13 Temmuz 2013, 14:14
Ben de bi yıkayayim motürü gaza geldim, canım da sıkılıyor zaten
-
13 Temmuz 2013, 14:15
sbr adlı üyeden alıntı
Abi kaç para istiyorsun hemen alıyorum
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
13 Temmuz 2013, 14:26
sabri abi ekipman baya zenginmiş tekerlekleri arapla parlat daha çekici durur
-
13 Temmuz 2013, 14:30
sbr adlı üyeden alıntı
sabri o ekipmanla bize uğra bir ara... ducatonunda ihtiyacı var böyle şeylere...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
13 Temmuz 2013, 15:23
tvsbozuyuk adlı üyeden alıntı
biz arkadaş grubu olarak 5 kişiyiz 4 ybr 1 tvs . tvs lerin 3 ü eski kasa onları geçmekte zorlanmıyorum ama ybr esd ile nerdeyse kafa kafayayım ancak son hızlarda biraz farkı hissettirebiliyo. sizin yorumlarınızda ybr ler yaklaşamıyo bile yanınıza. eğer bakımdan sonra da beklediğim performansı alamazsam istanbula geldiğimde yanındayım sabri abi :D
karbüratörü sök üst tarafında turkaz kapak var onu açınca karşına diafram gelir bak bakalım yırtık falan var mı yada sıkıştırarak mı takılmış zincir ayarın tam dimi bende 110u geçemezken bir ayar yaptım 122 123 oldu hızım
-
13 Temmuz 2013, 16:19
Arkadaslar bizim benzin deposu su tahliye borusunun ucu ne tarfta? Motorun solu mu sagi mi? Bakindim bulamadim.
-
13 Temmuz 2013, 16:39
Progressive adlı üyeden alıntı
O kadar yağ kaç bin km de birikmiş acep?
bugün tam 15000km oldu uğur yoksun sende bayadır. nerelerdesin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
Twin adlı üyeden alıntı
Abi kaç para istiyorsun hemen alıyorum
satmam kanka. gözbebeğim o benim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
ercan41 adlı üyeden alıntı
sabri abi ekipman baya zenginmiş
tekerlekleri arapla parlat daha çekici durur
arapla motor lastiği parlatmak uğraştırıyor. lastik sütü var. fıs fıs sıkıyorum o kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
sabri o ekipmanla bize uğra bir ara... ducatonunda ihtiyacı var böyle şeylere...
ramço ne zaman istersen getiriyim kullan. gerçi ducatoya yetmez bunlar
-
13 Temmuz 2013, 16:57
canın sıkılıdğında atla motora gel.. çay içer 2 muhabbet ederiz...
-
13 Temmuz 2013, 17:04
zerzura adlı üyeden alıntı
Arkadaslar bizim benzin deposu su tahliye borusunun ucu ne tarfta? Motorun solu mu sagi mi? Bakindim bulamadim.
motorun sağında kalıyor en iyisi depoyu tutan bir cıvata var koltuğun altında onu sök parmak kalınlığında siyah lastik hortumu göreceksin
-
13 Temmuz 2013, 17:09
M.balibey adlı üyeden alıntı
motorun sağında kalıyor en iyisi depoyu tutan bir cıvata var koltuğun altında onu sök parmak kalınlığında siyah lastik hortumu göreceksin
İlk bakışta görünmüyor. Bir de söylediğini deneyeyim.
-
13 Temmuz 2013, 17:16
selam dostlar bu sabah apacheyle ilk kez yere kapaklandım. neyse ki sabah evden çıkmadan önce, babamın kaskını da taksana uyarısını hava sıcak diyerekten geçiştirdiğim için pişman olacak kadar hasar yok(eşeklik parayla değil tabi).
her gün işe gidip geldiğim yoldaki tatlı virajda hiç bi kayma belirtisi veya sendeleme olmadan sanırsam 40 km hızla motor birden bire lap diye yan yatarak altımdan kaydı gitti ve yaklaşık 2 metre falan sürüklendi peşine 1 metre kadar da ben sürüklendim. haliyle kumaş pantolonun sol dizi yırtıldı ve gömleğimin sol tarafı yırtıldı dizimde de ufak bi asfalt yanığı dışında motorun koruma demiri ve arka çanta çizildi allahtan fazla bi zahiyat olmadı. gerisin geri eve dönüp üstümü değiştirip işe yetiştim. az önce eve geldim ilk işim gerdirdiğim amortisörü gevşetmek oldu. birazdan da çizilen koruma demirini boyuyacağım.
mevzuya öyle bi girmişim ki sevgili günlük diye bitirecekmişim nerdeyse neyse dostlar başımdan geçen bu ufak olayı sizlerle paylaşmak istedim.herkese kazasız sürüşler ve hayırlı ramazanlar.
-
13 Temmuz 2013, 18:14
zerzura adlı üyeden alıntı
tam oradan eğilim yukarıya doğru baktığında koltuk tarafına doğru açık gri renkli şamandıra zamazıngosu var onun hemen yanında çengelle o hortumu tutar
-
13 Temmuz 2013, 18:20
pandominyum adlı üyeden alıntı
selam dostlar bu sabah apacheyle ilk kez yere kapaklandım. neyse ki sabah evden çıkmadan önce, babamın kaskını da taksana uyarısını hava sıcak diyerekten geçiştirdiğim için pişman olacak kadar hasar yok(eşeklik parayla değil tabi).
her gün işe gidip geldiğim yoldaki tatlı virajda hiç bi kayma belirtisi veya sendeleme olmadan sanırsam 40 km hızla motor birden bire lap diye yan yatarak altımdan kaydı gitti ve yaklaşık 2 metre falan sürüklendi peşine 1 metre kadar da ben sürüklendim. haliyle kumaş pantolonun sol dizi yırtıldı ve gömleğimin sol tarafı yırtıldı dizimde de ufak bi asfalt yanığı dışında motorun koruma demiri ve arka çanta çizildi allahtan fazla bi zahiyat olmadı. gerisin geri eve dönüp üstümü değiştirip işe yetiştim. az önce eve geldim ilk işim gerdirdiğim amortisörü gevşetmek oldu. birazdan da çizilen koruma demirini boyuyacağım.
mevzuya öyle bi girmişim ki sevgili günlük diye bitirecekmişim nerdeyse
neyse dostlar başımdan geçen bu ufak olayı sizlerle paylaşmak istedim.herkese kazasız sürüşler ve hayırlı ramazanlar.
çok geçmiş olsun, tekerin düz bassın..
-
13 Temmuz 2013, 18:48
neyse dostlar başımdan geçen bu ufak olayı sizlerle paylaşmak istedim.herkese kazasız sürüşler ve hayırlı ramazanlar.
geçmiş olsun sanırım düşük hızda kontra yaptınız lastik basıncıda tam değilse motor birden devriliyor
-
13 Temmuz 2013, 20:33
sbr adlı üyeden alıntı
satmam kanka. gözbebeğim o benim
Biliyorum abim, bilmezmiyim
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
13 Temmuz 2013, 20:41
geçmiş olsun Allah kimseye tekrarını vermesin
lastiklerin orijinal miydi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
sbr adlı üyeden alıntı
kanka bally nin ne işi var anlamadım
-
13 Temmuz 2013, 20:46
olaya bakın.
servisi gecen salı aradım. ben gelicem perşembe günü 100 km ötedesiniz elinizde yag filtresi var mı dedim yok dedi (tvs servisinde yağ filtresi yok!)
dedim ben bulur gelirim ptesi günü. elime ulaştı yag filtresi istanbuldan.
bugun bi daha aradım. gelicem pazartesi yag filtresini aldım yagıda aldım. yagı değişecek sagına soluna bakarsın dedim
1 hafta cok yogunuz 10 gün sonraya gel dedi.
böyle bişi var mı? böyle bir servis anlayışı var mı ?
motor iyi güzelde servisleri para etmez. bunu bile bile aldım. acısı cıkar artık yavaş yavaş..
ben bi kere daha böyle ugraşırsam bayiydi serviste satarım benim motoru yaz sonu..
-
13 Temmuz 2013, 21:20
dostlar hepinizden allah razı olsun çok sağolun...
selo9115 lastikler orjinal değil, ırc tubeless kullanıyorum.
bana öyle ansız ve sebepsiz bir düşüş olarak geldi ki nasıl olmuştur diye düşündüğümde, olayı ancak yoldaki minik kasislere ve gergin arka amortisörlere yordum.çünkü aynı virajı aynı şekilde onlarca defa sorunsuz döndüm tek fark hızım biraz fazla olabilir çünkü hızımı sürekli kontrol etmiyorum.
sanırım M.balibey haklı çünkü arka lastiğin havasını göz kararı bastım ondan kaynaklanmış olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler