zirve motordan aldım. sahibinden.com dan get ilan ile.
84 e aldım. 10 lira da kargo verdim 94 e geldi.
türk malı, demişlerdi cok muallakta kaldım tak cıkarlı 2 kask alıyor. plastiği shad gibi. kappadan ince. ama iş yapar, kasislerde filan ses yapmıyor. resim cekip atıcam 1 hafta filandır kullanıyorum. sorun yok
# motosikletle.blogspot
Şu motorların ağırlıklarının son hızlarına etkisnin zannedildiği kadar fazla olmadığını daha önce kaç sefer yazdım ama demek buradaki arkadaşar denk gelmemişler veya gelseler de kendilerine doğru gelene inanmaya devam ediyorlar.
sabri delirtme beni. allahın çinlisi,
dalga geçiyon anlıyoruzda bizim motoruda itin götüne sokturmayın.
rks geçiyor diyordu zipidinin biri. aynı gün rks ın biri denk geldi ışıklarda en son aynadan baktım motorun üstüne yatıyordu, velhasıl kelam. şehir efsaneleri türüyor.
kagıt üstünde bile motosikletler arasında bariz fark var iken apache ye karşı sidik yarışı yapılmasını zerre kadar anlamış değilim.
1-2 güne rodaj biter benim. sonra yavaş yavaştan test vidyoları atıcam cbf 250 ybr cbf 150 cbr 125 filan.
kuba mühendisi filanda yok, adamlar aynı köylü kadrosuna amblem logo basıp satışa gönderiyorlar.
şuraya bak hepsi aynı, ne farkı var biri max 100 basıyorsa öteki 105 basabiliyordur. tartışmaya bile gerek yok..
# motosikletle.blogspot
dün mat gri olan apachemizi teslim aldık... mis gibi rodaj kokuyor motor....
hahuahuahuhua patlayacagını biliyordum kanka.. ne muhendisi ya? adamlar apartman bodrumlarında üretim yapıyorlar makara yaptıgımı anladıgın halde kızıyorsun biliyorum isteyen çitasını getirsin isteyen aslanını isteyen kaplanını getirsin.. isteyende arap atını getirsin.. motorumu geçene anahtarımı veriyorum
kanka yalnız ben hiç cbf250 lere gaz basmadım, dediklerinden sonra onlarada bascam
TRANSALP XL700
herkes bizim motoru 150 sınıfında commuter sınıfında en hızlısı olarak biliyor.
ve mukayese edilecek başka motor yok.
bana geliyor dün biri breton geçiyormuş dogru mu diyo.
breton geçsin benim motoru dedim anahtarıda kaskı da bırakır giderim dedim...
cbf 250 var bir arkadaşımızda toplu buluşmalara geliyor. benim motora hayran kaldı. senede 500 lira gidiyor buna dedi. egzantrik dişlisi zinciri değişiyor diye
satıp benimkinden alacak belki de.
# motosikletle.blogspot
cbf 250 lerin egzantriklerinde problem olduğunu biliyorum ama her sene de değiştirilmez ki kardeşim. bide bu arada toplu buluşma falan yapıyonuz bizim haberimiz yok. hayırdır??
cbf 250 yle adam senede 10 bin km yapıyor. başlıyor catal bıcak sesi sonra diyor. adam gidip karaköye gidip parcayı alıp kendi değiştiriyor.
kendim değiştirsem bile 350 liraya mal oluyor diyor. birazda pinpirikli adam ondandır.
kanka buluşmayı balıkesirde yapıyoruz gelebileceksen gel :D
# motosikletle.blogspot
arkadaşlar kimse kusura bakmasın çita modifiye edilse bile düz yolda o hızı biraz zor görür, tabi km saati 1 i 10 göstermiyorsa.
Abi zorla titan aldırcaksınız bana sonra sabri abi hariç alayınızı tokatlicam bak Hahaha
84e çok iyi shadın 48 litresi 419 lira tatile giderken alayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
buluşma ne zaman olacak eğer bende yazlık pantolon bulabilirsem gelirim genlerime tüküreyim
Tsubasa
1.zibidi dediğin adam bu forumun üyesi.
2.rks geçiyor demedi 90 a kadar eşit 90 dan sonra apache geçiyor dedi.
3.tvs almadan önce yazılarını okuyordum titreme makinası diyordun hatta 2 ye ayrılmış apache gördüm gibi cümleler kuruyordun.
Kimse Apache yi kıyas etmiyor 150 lik sınıfının en hızlısı olduğunu biliyoruz.
Lütfen bir şey açıklarken karşıdakileri küçük düşürme iyi forumlar.
işte bak yalan yanlış yazınca böyle oluyunca böyle oluyormuş.
benim tvs almadan önce titreme makinası yazdıgım cümleyi postu bul 2 ikiye ayrılmış apache dediğim ara bul bakalım öyle bişi demiş miyim?
eski kasa titriyor demişimdir. bunu zaten ben sırf ben demiyorum
kulaktan dolma şeylerle konuşmayın. birinci bu motosikleti cbr 125 bile kalkışta geçemiyor diyoruz denedik diyoruz.
k.cı boklu küba nın motoru mu geçicek diyoruz.
herkes bir sidik yarışında anlamadım gitti.
adamlara diyoruz ki bu motosikleti kıyaslamak için bu motosiklet güçünde commuter olması lazım diyoruz.
sabri girmiş başlıga yazmış aferin rks a geçiyorsa demiş makarasına.
aynı gün bi bebenin biri ışıkta denk geldi ara gaz mara gaz yapıyor kafada kask yok almış rksı altına sözde beni geçecek ya, hava basacak ya..
en son gördüğümde motorun üstüne yatıyordu. bunu ben foruma direkt yazdım. belli zoruna gitti demekki hepsini yalancı cıkartınca
sabri böyle diyince rks başlıgında herkes oooo bizim motor tvsyi geçiyor diyordu.
sabri de her motoru kıyaslayınca aferin gecer tvsyi helal olsun filan gibisinden yazıp durmasa bu kadar milleti gaza getirmicekti.
benim karşıma getirin rks mks mıdır neyse onu deneyelim. görelim bakalım kim kimi nerede nasıl geçiyormuş.
yok adımla geçiyormuş yok 90a kadar öndeymiş.
kagıt üstünde 12 hp olan motosiklet zincir normal zincir dişlileri normal dişli nereye geçiyor?
yada geçmesi neden mukayese edilecek bir konu? cok mu önemli geçmesi.
bence sidik yarışına cevirdiniz olayı..
# motosikletle.blogspot
Tvs apachelerde çok titreme oluyormu arkadaşlar bu gözümü korkutuyor ikinciel temiz bi apache alabilir tvs yada mr vulture alıcam ama bilmiyorum titreme olayı beni korkutuyor... görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)