TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Temmuz 2013, 15:03
selo9115 adlı üyeden alıntı
beyler satılık bis bulursanız talibim. ama ucuz kelepir, toplamalık birşey arıyorum. su soğutmalı olursa tercihimdir.
Reklamlar
-
01 Temmuz 2013, 15:06
arkadaşlar benim motorun kullanma kitapçığında zinciri benzin,tiner,mazot,gazyağı gibi aşındırıcı çözücüler ile temizlemeyin yazıyor
tel fırça kullanmayınız yumuşak fırça ile yağlayıcı yani (wd40) ile veya ona benzer bişey ile temizleyin yazıyor
Aynen öyle ben zinciri iki kere mazot ve fiş fırçası ile temizledim 8000 km de zincir değiştirdim daha yeni zincirin bir kaç bakası yamuk dutuordu içime sinmedii yeni değiştirdim.
-
01 Temmuz 2013, 15:43
Beyler gölcüge geliyorsunuz haber vermiyorsunuz ayıp ettiniz
-
01 Temmuz 2013, 15:57
-
01 Temmuz 2013, 16:36
sbr adlı üyeden alıntı
evet abi senin ön fren çok başarılıydı
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:04 ----------
çağatay depo kapağının contasını kontrol ettinmi? bazen pompacılar pompayı depoya dayayarak dolum yapıyor. depoda hafif bir ezik falan varsa ordan sızıyor olabilir. sulu benzinle çalışan motor tehlikelidir haberin olsun. subapları eğebilirsin.
yok abi hepsini sokturuyorum depoya contayıda kremlemiştim bugün vazelin aldım sürdüm eve gidince fotoları atarım şimdi çektim hafif yağmurda onun contaları satılsa aslında güzel olacak serkanapache artık girmiyor sanırım
-
01 Temmuz 2013, 16:39
-
01 Temmuz 2013, 16:43
hakkateten ya hiç aklımıza gelmedi ama topiğe yazdık gibime geliyor
zaten bir alel bir acele ne yaptığımızı nasıl gittiğimi hatırlamıyoruz
ist.parkta teker şhow vardı onada yetişemedik gittiğimizde herkes dağılıyordu
ramazandan sonra büyük bi gezi yapalım tüm apachelerle fazla uzak olması günü birlik olsun
genelde apacheler gelsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
@sbr@
kanka bidaha fot.makinasını götürmicem olum baksana kimse beğenmiyor
Abi Ramazan'dan sonra benim ehliyette geliyor, bir yuvacık gezisi yaparız kısmetse
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
01 Temmuz 2013, 16:49
ramazandan sonra büyük bi gezi yapalım tüm apachelerle fazla uzak olması günü birlik olsun
genelde apacheler gelsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
@sbr@
kanka bidaha fot.makinasını götürmicem olum baksana kimse beğenmiy
abi eğer bu taraflara yakın olursa bende gelebilirim izin alıp
-
01 Temmuz 2013, 17:18
selami abi 4riders montun motomax deki 70 liralıktan mı ? nasıl,memnun musun ?
-
01 Temmuz 2013, 17:32
genelde apacheler gelsin
@sbr@
kanka bidaha fot.makinasını götürmicem olum baksana kimse beğenmiyor
kanka boşver yaa millet gezi yapamıyor ya kıskanıyorlardır
-
01 Temmuz 2013, 17:37
EmrE_09 adlı üyeden alıntı
selami abi 4riders montun motomax deki 70 liralıktan mı ? nasıl,memnun musun ?
evet emre kardeşim aynen bu kısa modeli yani yazlık birde bunun kışlık modeli var oda aynısı ama biraz boyu uzun diz kapaklarına geliyor
valla 4 5 aydır kullanıyorum yağmur su rüzgar geçirmiyor(çok şiddetli yağmurlarda kullanmadım ma)
içinde sırt tarafında,omuzlarda,bileklerde ve arka kol yerlerinde korumalar var
o fiyata çok iyi bence
-
01 Temmuz 2013, 18:22
evet emre kardeşim aynen bu kısa modeli yani yazlık birde bunun kışlık modeli var oda aynısı ama biraz boyu uzun diz kapaklarına geliyor
valla 4 5 aydır kullanıyorum yağmur su rüzgar geçirmiyor(çok şiddetli yağmurlarda kullanmadım ma)
o fiyata çok iyi bence
aynı mont benim de dikkatimi çekmişti. şimdi üzerinde görünce almaya karar verdim hoş durmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
M.balibey adlı üyeden alıntı
yok abi hepsini sokturuyorum depoya contayıda kremlemiştim bugün vazelin aldım sürdüm eve gidince fotoları atarım şimdi çektim hafif yağmurda onun contaları satılsa aslında güzel olacak serkanapache artık girmiyor sanırım
sista nın RTV sıvı jontasını kullan bir de . eğer depodan lduğu kesinse hiçbir sızıntı bırakmaz.
-
01 Temmuz 2013, 18:29
sbr adlı üyeden alıntı
ooo harbiden biz seni unuttuk Ercanım ya. zaten bi telaşla çıktık yola. organizasyon yarım yamalaktı. emreyi bile almayacaktık neredeyse
kusurumuza bakma..artık bi dahakine görüşürüz
İnş bir dahakine bekliyorum . Dün hiç giremedim kota dolduydu netin nerden geçtiysem sınırlıya
Plakayı aldım bugun vergiyle birlikte 400 tl tuttu.Büyük açık verdim bütçede 475 km ye geldim yarın da 25 km mi yapıp bakımını yapıcam.Ehliyet sınavına girdim cmts günü şimdi cevapların açıklanmasını bekliyorum ama iyi geçti hadi bakalım az kaldı serbest olmama
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
-
01 Temmuz 2013, 19:18
Makifbag adlı üyeden alıntı
aynı mont benim de dikkatimi çekmişti. şimdi üzerinde görünce almaya karar verdim
hoş durmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
sista nın RTV sıvı jontasını kullan bir de . eğer depodan lduğu kesinse hiçbir sızıntı bırakmaz.
abi sorun kapağın lastik aksamı diye tahmin ediyorum
ercan41 adlı üyeden alıntı
İnş bir dahakine bekliyorum . Dün hiç giremedim kota dolduydu netin nerden geçtiysem sınırlıya
Plakayı aldım bugun vergiyle birlikte 400 tl tuttu.Büyük açık verdim bütçede
475 km ye geldim yarın da 25 km mi yapıp bakımını yapıcam.Ehliyet sınavına girdim cmts günü şimdi cevapların açıklanmasını bekliyorum ama iyi geçti hadi bakalım az kaldı serbest olmama
aman diyim az daha sabredin 1400 araç sahibine 1400 kullanana birde motorun bağlanması çekici ve otopark masrafları var ki neredeyse motor parasına yaklaşıyor
buda depo kapağının alttan görünüşü ve şüpheli lastik contalar
-
01 Temmuz 2013, 19:33
Çağatay ne yap bak ilk resimdeki küçük delik olan daireye havlu peçete kağıt havlu veya ince olsun tuv.kağıdı koy
kapağı kapat sonra deponun üstüne hortumla tanzikli su ver biraz bekle
kapağı aç ve bak bakalım peçetede ıslaklık varmı
bunu yapıp test edersen sorunun tam olarak nerde olduğunu kesinleştirmiş olursun
-
01 Temmuz 2013, 20:06
o fiyata çok iyi bence
çıkabilen içliği var mı peki abi ?
-
01 Temmuz 2013, 23:08
Çağatay ne yap bak ilk resimdeki küçük delik olan daireye havlu peçete kağıt havlu veya ince olsun tuv.kağıdı koy
kapağı kapat sonra deponun üstüne hortumla tanzikli su ver biraz bekle
kapağı aç ve bak bakalım peçetede ıslaklık varmı
bunu yapıp test edersen sorunun tam olarak nerde olduğunu kesinleştirmiş olursun
abi onu yaptım ıslanıyor hatta su birikiyor lastiğini bulmam şart ama bulamadım
-
01 Temmuz 2013, 23:14
beyler depoya 40 liralık benzin attım fullden 2 tık aşagıda kaldı.Daha yarısı anca doldu niye okdar yukarı çıkıyorki?
Bide normal depo bitince hala bir çizgi var .
Şamandıra ayarımı lazım onuda yapmak zor degilmi ?
Çağatay dogru söylüyonda sabır edemiyom şu rodaj hala bitmedi bitirmek için ugraşıyorum.
-
01 Temmuz 2013, 23:50
M.balibey adlı üyeden alıntı
abi onu yaptım ıslanıyor hatta su birikiyor lastiğini bulmam şart ama bulamadım
Benimki de kaçırıyor :( Ne zaman yıkasam su birikiyor deponun içindeki o boşluklara, eğer önlem almazsam. Conta için çözüm bulabilirsen haber verebilir misin acaba bana da?
-
01 Temmuz 2013, 23:57
ercan41 adlı üyeden alıntı
beyler depoya 40 liralık benzin attım fullden 2 tık aşagıda kaldı.Daha yarısı anca doldu niye okdar yukarı çıkıyorki?
Bide normal depo bitince hala bir çizgi var .
Şamandıra ayarımı lazım onuda yapmak zor degilmi ?
Çağatay dogru söylüyonda sabır edemiyom şu rodaj hala bitmedi bitirmek için ugraşıyorum.
şamandıraya güvenme sakın yan ayakla orta ayaktaki değerler çok farklı hatta yokuş çıkarken ki ve inerkenkiler bile
zerzura adlı üyeden alıntı
Benimki de kaçırıyor :( Ne zaman yıkasam su birikiyor deponun içindeki o boşluklara, eğer önlem almazsam. Conta için çözüm bulabilirsen haber verebilir misin acaba bana da?
tabikide haber veririm bu ara iğne ayarı yaptım kendim baya bir gizliymiş segmanı ama sonunda buldum gidişi değişti meretin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler