arkadaşlar tshirtler ne oldu
selam arkadaşlar. ben de yakında aranıza katılacam inşallah.sözleşmeyi yapıp kapora verdim motoru bekliyorum.
şöyle bi rengi de varmış bu renkten olacak.daha önce showroomlarda rastladınız mı bilmiyorum.bu rengin dezavantajı var mı . aklımda yeşil rengi de kaldı. ama sürekli ön planda tutulan ve en çok tercih edilen renk yeşil olduğundan mat gri rengi tercih ettim.
bu da önden görünüşü.sevgilimin gözlerinden sonra ilk kez bir göze daha hasta kaldım
aynen,görseller 180 lik motorun inceleme sayfasından.görünüm olarak 150 liklerle üzerindeki büyük RTR yazısı haricinde bi farklılık yok gibi karşılaştırıldığında.renk aynı olursa sorun yok.umarım siyah üzerine gri olan motor karşıma çıkmaz.
hayret bayideki beyefendi bana tamamen mat gri olan motorun resmini görsellerden gösterip bu rengi de var demesiyle bunu seçtim.benim uzun süredir içimde şüphe vardı o rengin olmadığına dair. o zaman yeşil olanı almak farz oldu zaten aklımda kalmıştı.çok daha sportif duruyor
Lanet olsun fiyatı 4.150 TL'den gene 4.280 TL'ye çekmişler :@ ( 2012 Model 0 )
S.a beyler, özellikle gezi düşünen arkadaslar Ben Gaziantep'te yasıyorum ve burdan yola cıkıp Antalya'ya kadar uzamak istiyorum. Ama tek basıma o kadar yol cekilmez diye düsündüğümden yanıma en az bir yoldaş arıyorum. Yol güzergahı üzerinde Osmaniye,Adana,Mersin boyunca katılmak isteyen arkadaslarıda alıp güzel bir gezi yapabiliriz diye düsünüyorum. Katılmak isteyen arkadaslar bana ulasırlarsa sevinirim. Benim gibi bir senedir işten, güçten sıkıldım,bunaldım, kendimi Akdenizin sularına atmak istiyorum diyen arkadaslar mutlaka yazın ertelemeden yola düşelim
Motor sinavina degil, sabir sinavina girdik! 10 soruyu 5 dakikada cevapladik ama 1 saatten erken cikmamiza izin verilmedi. 55 dakika sicak bir sinifta konusmadan sessizce oturduk.
Ayrica ehliyet sinavina motorsikletle gelenler vardi. Keriz gibi metrobusle gittigime yaniyorum.
Siz yine 55dk sessizce oturmuşsunuz.
Ben o kadar sinirlendm ki 5 -6 kişiye kopya dağıttım. Hayır işin ilginç yanı o kadar basit soruları yanıtlayamayanlar oldu.
Güvenlik icabı (!) 1 saat çıkmama zorunluluğu olmasa kopya da olmayacaktı.
Ha bi de motorla gitmiştim ben de sınava. Okulun bahçesine bi girdim ki her yer motor. Zor park yeri buldum desem yalan olmaz.
Telefonu da kasıkın içine sakladım. Çıkarılabilir astarı ile kask arasına sığıştırdım. Polis amca görmedi
Kaskı da koydum sıraya iyi mi Motor sınavındayız.
Bu da böyle bir anımdır
didim altınkumdan olan var mı ahali ? yazlığa geldim, iki sohbet edecek apache li arıyorum
forumda no tenshi lakaplı biri var.çocuk izmirli ama hindistanda yaşıyor ara sıra izmire gidip geliyormuş. onla konuşmuştum. ben getirirm sana demişti. ama artık foruma gelmiyor.antepte bi firma buldum. 180liklerin sadece silindir setini satıyor. krank ve kapağını satmıyor. ayrıca sadece toptan satışı var, perakende vermiyor. facebooktan bi çocuk buldum onla irtibattayım ama çocuk tam bi apaçi, hindistanda tinerci falandır yani güvenip para gönderirmiyim bilmiyorum arayışlarım devam ediyor.
TRANSALP XL700
Arkadaşlar bende apache almak için para biriktiriyorum yalnız 2011 e param yetmeyecek gibi 2007 2008 modeller beni üzer mi yakıtı nasıldır şimdiden teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)