TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Haziran 2013, 18:03
M.balibey adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun virajda mı fren yaptınız
sağol üstad,
viraj uzunca bir virajdı önce bir süre sola doğru devam edip daha sonra sağa dönüş şeklinde giden uzunca bir virajdı...
Bariyere yakın sol şeritten arkadan sıkıştıran aracın da etkisi oldu kazada
Neyse Allah (c.c.) beterinden saklasın olacağı varmış demek ki
Tekeriniz düz bassın arkadaşlar
Saygılar
Reklamlar
-
25 Haziran 2013, 19:18
a.payza adlı üyeden alıntı
sağol üstad,
viraj uzunca bir virajdı önce bir süre sola doğru devam edip daha sonra sağa dönüş şeklinde giden uzunca bir virajdı...
Bariyere yakın sol şeritten arkadan sıkıştıran aracın da etkisi oldu kazada
Neyse Allah (c.c.) beterinden saklasın olacağı varmış demek ki
Tekeriniz düz bassın arkadaşlar
Saygılar
virajda siz siz olun ön freni kullanmayın mümkün olduğunda arka freni kullanın ve arkada ki araba istediği kadar yaklaşsın tek şeritse viraj sonunda yol verirsiniz baktınız sizi hala taciz ediyor plakasını alıp polise ihbar edin ve gittiği yönü net olarak belirtirseniz durdurup cezasını kesiyorlar
-
25 Haziran 2013, 19:37
Gezi fotoğraflarını görünce imrendim gerçekten güzel bir gezi olmuş motorlar da renk uyumu gökkuşağı gibi
İlk 500km bakımında yaptığım masraflar şöyle
Shell 15-50 ultra advance 1 lt yağ = 30TL
Yağ filtresi = 8 TL
İşçilik = 7 TL
Arka çanta demiri = 75
Toplam = 120 TL
Bu arada arkadaşlar dün ufak çapta bir kaza geçirdim önce virajda sağdan bir araç sıkıştırdı sonra o defoldu gitti bu defa arkadan bir araç dibime kadar geldi sıkıştırdı ben de çok yaklaştırmamak için hafif gaz vermiştim ama bu defa niye onun yüzüne tehlikeye atayım kendimi diye düşünüp hızımı azaltayım derken nedense ön arka freni eşit ve abanmadan sıkmama rağmen ön teker kaydı hava sıcaklığının ve lastiğin yeni olmasının da buna katkısı oldu sanırım sonuç motoru devirmedim ama motoru devirmemek için kesin çarpacağımı farkedince yanladım ve koruma demirinden darbe alsın dedim bari ama öyle olmadı dizim ilk darbeyi yedi ve yara aldı
Dizlik almayı ertelemenin cezası
motorumun deposu çizilmesin diyenler kendi kaportasını böyle çizerler ama insanın yedek parçası yoktur haberiniz ola
dostum geçmiş olsun.
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
-
25 Haziran 2013, 19:59
virajda siz siz olun ön freni kullanmayın mümkün olduğunda arka freni kullanın ve arkada ki araba istediği kadar yaklaşsın tek şeritse viraj sonunda yol verirsiniz baktınız sizi hala taciz ediyor plakasını alıp polise ihbar edin ve gittiği yönü net olarak belirtirseniz durdurup cezasını kesiyorlar
bi vidyo cekip atasım geldi şimdi viraj ile ilgili.
fren olayını virajda yapmayın. arka frende kullanmayın gerekmedikce. gerekirse ikisine de orantılı basıp kaymayı önlersiniz.
viraja girmeden fren yapın. viraja girin fren yapmadan biraz yatarak daha rahat dönmeye başlarsınız.
gideceginiz yolu karşınıza almaya başladıgınızda . yani virajda direksiyonu gideceginiz yöne dogru cevirdikten sonra gazı acmayı başlayın.
emin olun arkanızda porshe ferari audi gibi arabalar haricinde kolay kolay motosiklet kadar kolay viraj alamazlar. rahat olun kendinize güvenin
-
25 Haziran 2013, 21:11
-
25 Haziran 2013, 21:17
evet beyler bi dahaki geziye kimler katılıyor parmak kaldırsın
-
25 Haziran 2013, 22:35
1500 km önce usta sağolsun dandik Shell mineral yağ koymuş.
Geçen bi bakayim dedim. Hiç eksilme olmamış. Rengi de değişmemiş.
Ne güzel bahanem de vardı yağ değiştirmek için oysa ki Ipone ya da motul deniyecektim.
Neyse 9000km bakımına artık.
Buluşmaları yapıyosunuz kendi aranızda sonra fotoğraflara bakıp iç geçiriyoruz. Çağırın da gelelim
-
25 Haziran 2013, 22:49
sbr adlı üyeden alıntı
evet beyler bi dahaki geziye kimler katılıyor parmak kaldırsın
ah sabri abi çok eglenmişiniz belli katılmayı istiyorum ama ehliyet beni ugraştırıyor kısmetse temmuz 15-20 civarı serbest oluyorum anca ondan sonra
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
-
26 Haziran 2013, 00:58
yaw arkadaşlar hep öyle diyosunuz bizi çağırmıyorsunuz diyorsunuz ama çağırıncada kimse yok
mesela geçenlerde bostancıda yaklaşık 50 e yakın motorcu toplandık
bir tek apache lerden 3 kişi geldi oda ben sabri ve okan
iyi madem öyle hadi bakalım pazar günü İstanbul Park'ın orda buluşma var teker şhow yapacaklar hadi bakalım kimler geliyor görelim
-
26 Haziran 2013, 01:04
selo9115 adlı üyeden alıntı
yaw arkadaşlar hep öyle diyosunuz bizi çağırmıyorsunuz diyorsunuz ama çağırıncada kimse yok
mesela geçenlerde bostancıda yaklaşık 50 e yakın motorcu toplandık
bir tek apache lerden 3 kişi geldi oda ben sabri ve okan
iyi madem öyle hadi bakalım pazar günü İstanbul Park'ın orda buluşma var teker şhow yapacaklar hadi bakalım kimler geliyor görelim
Ya o günü hatırlıyorum. Caddebostan sahili buluşması. Hatun yüzünden gelememiştim maalesef. Pazar günü için yaz o zaman beni
-
26 Haziran 2013, 01:11
Tsubasa adlı üyeden alıntı
fren olayını virajda yapmayın. arka frende kullanmayın gerekmedikce. gerekirse ikisine de orantılı basıp kaymayı önlersiniz.
viraja girmeden fren yapın. viraja girin fren yapmadan biraz yatarak daha rahat dönmeye başlarsınız.
gideceginiz yolu karşınıza almaya başladıgınızda . yani virajda direksiyonu gideceginiz yöne dogru cevirdikten sonra gazı acmayı başlayın.
emin olun arkanızda porshe ferari audi gibi arabalar haricinde kolay kolay motosiklet kadar kolay viraj alamazlar. rahat olun kendinize güvenin
hazırı vardı Uğur Ertekin Hocanın eklemeyi düşünmüştüm ama bulamadım
-
26 Haziran 2013, 01:39
-
26 Haziran 2013, 02:37
Hocam video gizlidir diyo izleyemiyoruz. Bu arada Çanakkalede varmı apache kullanıcısı ?
-
26 Haziran 2013, 03:26
abi hayırdır istihbarat için mi koydunuz
-
26 Haziran 2013, 10:00
2012 yeni kasa alarak aranıza katıldım bende 3 hafta önce. Şuan 730km de. Şunu merak ediyorum benzin uyarı göstergesi ne zaman yanıyor acaba benzin bitince falan mi? Gösterge tek çizgi kalmışken ana depo bitti yedeğe aldım gösterge yanıp sönmeye başladığında teklemeye başladı bende dayanamadım benzin aldım tekrar lambayı göremedim açıkçası
-
26 Haziran 2013, 10:10
omerfari adlı üyeden alıntı
2012 yeni kasa alarak aranıza katıldım bende 3 hafta önce. Şuan 730km de. Şunu merak ediyorum benzin uyarı göstergesi ne zaman yanıyor acaba benzin bitince falan mi? Gösterge tek çizgi kalmışken ana depo bitti yedeğe aldım gösterge yanıp sönmeye başladığında teklemeye başladı bende dayanamadım benzin aldım tekrar lambayı göremedim açıkçası
yedeğe aldıysan benzin ışığı yanana kadar teklememesi lazım.
-
26 Haziran 2013, 10:25
apachenin kıç tarafı çok basık duruyor özellikle yeni kasa arka cant 17 olunca iyice sıska kalmış arka taraf, benim motora 90 yanaklı lastik takmıştım birde cant 18 olduğu için kıçı yükseldi baya birde topcase yakışıyor , bu şekilde yerden sele yükseliyor ama güzel duruyor , benim bacaklar uzun olduğu için sorun yok yükseklik açısından, boyu uzun arkadaşlara tavsiye ederim.
-
26 Haziran 2013, 11:31
memduhb adlı üyeden alıntı
dostum geçmiş olsun.
sağolasın
evet ön fren ve arka fren beraber kullanıldığında dahi sadece ön tekerim kaydığına göre bunda hak payı var sanırım
benzer yorumu dayım da yapmıştı virajda zorda kalınca sadece arka freni tercih etmem konusunda
Tsubasa adlı üyeden alıntı
dediğin gibi olsaydı keşke frenleri orantılı kullandığımda kaymasaydı ama virajın açısı, lastiklerin yol tutuşu, havanın sıcak olması vs. gibi bir çok faktör de buna etken
selo9115 adlı üyeden alıntı
video gizlidir izlemek için hesabınızla giriş yapın diyor ama malesef yine açılmıyor
Bu arada yeni motor alanların motorları da hayırlı olsun kazasız, belasız sürün inş.
-
26 Haziran 2013, 12:13
sağolasın
evet ön fren ve arka fren beraber kullanıldığında dahi sadece ön tekerim kaydığına göre bunda hak payı var sanırım
benzer yorumu dayım da yapmıştı virajda zorda kalınca sadece arka freni tercih etmem konusunda
dediğin gibi olsaydı keşke frenleri orantılı kullandığımda kaymasaydı ama virajın açısı, lastiklerin yol tutuşu, havanın sıcak olması vs. gibi bir çok faktör de buna etken
video gizlidir izlemek için hesabınızla giriş yapın diyor ama malesef yine açılmıyor
Bu arada yeni motor alanların motorları da hayırlı olsun kazasız, belasız sürün inş.
hatan virajı dönerken frene yüklenmen olmuş. frensiz dönebilirdin. belki de yeteri kadar viraja girmeden yavaşlamadın.
havanın sıcaklıgı her zaman lastik için iyidir. lastikler ısındıkca yol tutuşu artar. asfalt ısındıkca daha iyi yatarsın virajda
-
26 Haziran 2013, 13:12
Arkadaşlar geçen motoru izlerken aklıma geldi dur bi yakıtı hesaplıyım dedim. 60 liralık benzin aldım 13,8 litre 2,5 litre yedekte kaldı 11,3litre 402 km yaptım hala tek çizgi var ama 400 den hesap edelim 2,8ltre yaktı devamlı şehir içinde az süratlerde düşük viteste hemde rodajda bana gayet iyi geldi .Rodaj bittikten sonra uzun yolda 2 litreye kadar düşer gibime geliyor 6bin devire kadar çıkıyorum her vites degişiminde biraz biraz açılmaya yönelsin diye bu hafta içi izmite gidip castrol power1 10-40 yarı sentetik yağımı alıp bide filitremi alıcam malzemeleri temin edene kadar 500 ü de bulurum.Bi degişim o mis
Yeni alan arkadaşlar sizlerin yakıt tüketimi nasıl ?Hangi yağı kullanıcaksınız ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)
Bu Konudaki Etiketler