Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    a.payza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 (yeni kasa) Yeşil Renk
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun virajda mı fren yaptınız
    sağol üstad,
    viraj uzunca bir virajdı önce bir süre sola doğru devam edip daha sonra sağa dönüş şeklinde giden uzunca bir virajdı...
    Bariyere yakın sol şeritten arkadan sıkıştıran aracın da etkisi oldu kazada
    Neyse Allah (c.c.) beterinden saklasın olacağı varmış demek ki

Tekeriniz düz bassın arkadaşlar
    Saygılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı a.payza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol üstad,
    viraj uzunca bir virajdı önce bir süre sola doğru devam edip daha sonra sağa dönüş şeklinde giden uzunca bir virajdı...
    Bariyere yakın sol şeritten arkadan sıkıştıran aracın da etkisi oldu kazada
    Neyse Allah (c.c.) beterinden saklasın olacağı varmış demek ki

Tekeriniz düz bassın arkadaşlar
    Saygılar
    virajda siz siz olun ön freni kullanmayın mümkün olduğunda arka freni kullanın ve arkada ki araba istediği kadar yaklaşsın tek şeritse viraj sonunda yol verirsiniz baktınız sizi hala taciz ediyor plakasını alıp polise ihbar edin ve gittiği yönü net olarak belirtirseniz durdurup cezasını kesiyorlar

memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    Gezi fotoğraflarını görünce imrendim gerçekten güzel bir gezi olmuş motorlar da renk uyumu gökkuşağı gibi
    İlk 500km bakımında yaptığım masraflar şöyle
    Shell 15-50 ultra advance 1 lt yağ = 30TL
    Yağ filtresi = 8 TL
    İşçilik = 7 TL
    Arka çanta demiri = 75

Toplam = 120 TL

Bu arada arkadaşlar dün ufak çapta bir kaza geçirdim önce virajda sağdan bir araç sıkıştırdı sonra o defoldu gitti bu defa arkadan bir araç dibime kadar geldi sıkıştırdı ben de çok yaklaştırmamak için hafif gaz vermiştim ama bu defa niye onun yüzüne tehlikeye atayım kendimi diye düşünüp hızımı azaltayım derken nedense ön arka freni eşit ve abanmadan sıkmama rağmen ön teker kaydı hava sıcaklığının ve lastiğin yeni olmasının da buna katkısı oldu sanırım sonuç motoru devirmedim ama motoru devirmemek için kesin çarpacağımı farkedince yanladım ve koruma demirinden darbe alsın dedim bari ama öyle olmadı dizim ilk darbeyi yedi ve yara aldı
    Dizlik almayı ertelemenin cezası
    motorumun deposu çizilmesin diyenler kendi kaportasını böyle çizerler ama insanın yedek parçası yoktur haberiniz ola
    dostum geçmiş olsun.
    özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    virajda siz siz olun ön freni kullanmayın mümkün olduğunda arka freni kullanın ve arkada ki araba istediği kadar yaklaşsın tek şeritse viraj sonunda yol verirsiniz baktınız sizi hala taciz ediyor plakasını alıp polise ihbar edin ve gittiği yönü net olarak belirtirseniz durdurup cezasını kesiyorlar
    bi vidyo cekip atasım geldi şimdi viraj ile ilgili.
    fren olayını virajda yapmayın. arka frende kullanmayın gerekmedikce. gerekirse ikisine de orantılı basıp kaymayı önlersiniz.
    viraja girmeden fren yapın. viraja girin fren yapmadan biraz yatarak daha rahat dönmeye başlarsınız.
    gideceginiz yolu karşınıza almaya başladıgınızda . yani virajda direksiyonu gideceginiz yöne dogru cevirdikten sonra gazı acmayı başlayın.
    emin olun arkanızda porshe ferari audi gibi arabalar haricinde kolay kolay motosiklet kadar kolay viraj alamazlar. rahat olun kendinize güvenin
    Seko bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    arkadaşlar geçtiğimiz hafta sonu ben sabri(sbr) ve can(twin) ile edirne gezisi yaptık çok eğlendik birazda resim çektik paylaşayım istedim

görünen yer Yunanistan

kanka ben bu resmi çok beğendim bu resmi avatar resmi yap bence

en yukarıya çıkmak istedik ama çok tırstık yemedi

bu resmi çok beğendim

ercan41 ve Twin bunu beğendiler.

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    evet beyler bi dahaki geziye kimler katılıyor parmak kaldırsın

zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N

1500 km önce usta sağolsun dandik Shell mineral yağ koymuş.
    Geçen bi bakayim dedim. Hiç eksilme olmamış. Rengi de değişmemiş.
    Ne güzel bahanem de vardı yağ değiştirmek için oysa ki Ipone ya da motul deniyecektim.
    Neyse 9000km bakımına artık.

Buluşmaları yapıyosunuz kendi aranızda sonra fotoğraflara bakıp iç geçiriyoruz. Çağırın da gelelim
    rumelian bunu beğendi.

ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet beyler bi dahaki geziye kimler katılıyor parmak kaldırsın
    ah sabri abi çok eglenmişiniz belli katılmayı istiyorum ama ehliyet beni ugraştırıyor kısmetse temmuz 15-20 civarı serbest oluyorum anca ondan sonra
    Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir

Motosikleti
    yaw arkadaşlar hep öyle diyosunuz bizi çağırmıyorsunuz diyorsunuz ama çağırıncada kimse yok
    mesela geçenlerde bostancıda yaklaşık 50 e yakın motorcu toplandık
    bir tek apache lerden 3 kişi geldi oda ben sabri ve okan
    iyi madem öyle hadi bakalım pazar günü İstanbul Park'ın orda buluşma var teker şhow yapacaklar hadi bakalım kimler geliyor görelim
    sbr bunu beğendi.

zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Alıntı selo9115 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw arkadaşlar hep öyle diyosunuz bizi çağırmıyorsunuz diyorsunuz ama çağırıncada kimse yok
    mesela geçenlerde bostancıda yaklaşık 50 e yakın motorcu toplandık
    bir tek apache lerden 3 kişi geldi oda ben sabri ve okan
    iyi madem öyle hadi bakalım pazar günü İstanbul Park'ın orda buluşma var teker şhow yapacaklar hadi bakalım kimler geliyor görelim
    Ya o günü hatırlıyorum. Caddebostan sahili buluşması. Hatun yüzünden gelememiştim maalesef. Pazar günü için yaz o zaman beni
    sbr bunu beğendi.

Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fren olayını virajda yapmayın. arka frende kullanmayın gerekmedikce. gerekirse ikisine de orantılı basıp kaymayı önlersiniz.
    viraja girmeden fren yapın. viraja girin fren yapmadan biraz yatarak daha rahat dönmeye başlarsınız.
    gideceginiz yolu karşınıza almaya başladıgınızda . yani virajda direksiyonu gideceginiz yöne dogru cevirdikten sonra gazı acmayı başlayın.
    emin olun arkanızda porshe ferari audi gibi arabalar haricinde kolay kolay motosiklet kadar kolay viraj alamazlar. rahat olun kendinize güvenin
    hazırı vardı Uğur Ertekin Hocanın eklemeyi düşünmüştüm ama bulamadım

Motosikleti
    evet beklenen video geldi
    yılanla mecera
    başrollerde sabri(sbr) ve can (twin)

Idikut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHE 2013
    Hocam video gizlidir diyo izleyemiyoruz. Bu arada Çanakkalede varmı apache kullanıcısı ?
    M.balibey bunu beğendi.

abi hayırdır istihbarat için mi koydunuz
    sbr bunu beğendi.

omerfari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    2012 yeni kasa alarak aranıza katıldım bende 3 hafta önce. Şuan 730km de. Şunu merak ediyorum benzin uyarı göstergesi ne zaman yanıyor acaba benzin bitince falan mi? Gösterge tek çizgi kalmışken ana depo bitti yedeğe aldım gösterge yanıp sönmeye başladığında teklemeye başladı bende dayanamadım benzin aldım tekrar lambayı göremedim açıkçası

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı omerfari adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2012 yeni kasa alarak aranıza katıldım bende 3 hafta önce. Şuan 730km de. Şunu merak ediyorum benzin uyarı göstergesi ne zaman yanıyor acaba benzin bitince falan mi? Gösterge tek çizgi kalmışken ana depo bitti yedeğe aldım gösterge yanıp sönmeye başladığında teklemeye başladı bende dayanamadım benzin aldım tekrar lambayı göremedim açıkçası
    yedeğe aldıysan benzin ışığı yanana kadar teklememesi lazım.
    TRANSALP XL700

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    apachenin kıç tarafı çok basık duruyor özellikle yeni kasa arka cant 17 olunca iyice sıska kalmış arka taraf, benim motora 90 yanaklı lastik takmıştım birde cant 18 olduğu için kıçı yükseldi baya birde topcase yakışıyor , bu şekilde yerden sele yükseliyor ama güzel duruyor , benim bacaklar uzun olduğu için sorun yok yükseklik açısından, boyu uzun arkadaşlara tavsiye ederim.

a.payza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 (yeni kasa) Yeşil Renk
    Alıntı memduhb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum geçmiş olsun.
    sağolasın

evet ön fren ve arka fren beraber kullanıldığında dahi sadece ön tekerim kaydığına göre bunda hak payı var sanırım
    benzer yorumu dayım da yapmıştı virajda zorda kalınca sadece arka freni tercih etmem konusunda

Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dediğin gibi olsaydı keşke frenleri orantılı kullandığımda kaymasaydı ama virajın açısı, lastiklerin yol tutuşu, havanın sıcak olması vs. gibi bir çok faktör de buna etken

Alıntı selo9115 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet beklenen video geldi
    yılanla mecera
    başrollerde sabri(sbr) ve can (twin)

http://www.youtube.com/watch?v=Hgw8Y...ature=youtu.be

video gizlidir izlemek için hesabınızla giriş yapın diyor ama malesef yine açılmıyor

Bu arada yeni motor alanların motorları da hayırlı olsun kazasız, belasız sürün inş.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    sağolasın

evet ön fren ve arka fren beraber kullanıldığında dahi sadece ön tekerim kaydığına göre bunda hak payı var sanırım
    benzer yorumu dayım da yapmıştı virajda zorda kalınca sadece arka freni tercih etmem konusunda

dediğin gibi olsaydı keşke frenleri orantılı kullandığımda kaymasaydı ama virajın açısı, lastiklerin yol tutuşu, havanın sıcak olması vs. gibi bir çok faktör de buna etken

video gizlidir izlemek için hesabınızla giriş yapın diyor ama malesef yine açılmıyor

Bu arada yeni motor alanların motorları da hayırlı olsun kazasız, belasız sürün inş.
    hatan virajı dönerken frene yüklenmen olmuş. frensiz dönebilirdin. belki de yeteri kadar viraja girmeden yavaşlamadın.
    havanın sıcaklıgı her zaman lastik için iyidir. lastikler ısındıkca yol tutuşu artar. asfalt ısındıkca daha iyi yatarsın virajda
    # motosikletle.blogspot

ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250
    Arkadaşlar geçen motoru izlerken aklıma geldi dur bi yakıtı hesaplıyım dedim. 60 liralık benzin aldım 13,8 litre 2,5 litre yedekte kaldı 11,3litre 402 km yaptım hala tek çizgi var ama 400 den hesap edelim 2,8ltre yaktı devamlı şehir içinde az süratlerde düşük viteste hemde rodajda bana gayet iyi geldi .Rodaj bittikten sonra uzun yolda 2 litreye kadar düşer gibime geliyor 6bin devire kadar çıkıyorum her vites degişiminde biraz biraz açılmaya yönelsin diye bu hafta içi izmite gidip castrol power1 10-40 yarı sentetik yağımı alıp bide filitremi alıcam malzemeleri temin edene kadar 500 ü de bulurum.Bi degişim o mis
    Yeni alan arkadaşlar sizlerin yakıt tüketimi nasıl ?Hangi yağı kullanıcaksınız ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)

Bu Konudaki Etiketler