TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Haziran 2013, 19:13
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ıslatma mekanı gözdağı ( pendik ) olsun.... tayfa hazır olsun...
Abi sende SAna yakın olsunda nolursa oslun derdindesin ya :D niye üsküdar çamlıca değilde pendik .. Hep bana hep bana arkadaş
selo9115 adlı üyeden alıntı
arkadaslar dun aksam itibaru ile inazuma yuvaya giris yapmistir cok mutluyum
motoru almamda bana yardimci olan ilgilenen okan ve ozellikle sabri arkadasima sonsuz tesekkur ediyorum
sagolun arkadaslar iyiki varsiniz
en kisa zamanda islatma partisi yapacagim :-) burdan butun dostlarim arkadaslarim davetlidir...
SeLo dayı .. Hayırlı uğurl olsun .. Çok sevindim sonunda doğru yolu bulmuşsun (: .. Wolf fln yanlışa sürüklenmedin :D .. Benide gelip al parti ne zamansa ona göre p
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Reklamlar
-
11 Haziran 2013, 19:27
selo9115 adlı üyeden alıntı
hepinize ayri ayri tesekkur ederim
Allah daha iyilerini size nasip etsin
cagatay kardesim evet sifir aldim
tsubasa kardesim atla gel motorunla ne olacak tek vesait
hem rodajin acilmis olur
selami hocam balıkesirdeyim ben =)
-
11 Haziran 2013, 19:35
-
11 Haziran 2013, 19:43
Makifbag adlı üyeden alıntı
merhaba apache severler.
yeni motorsikletimle yaklaşık 180km yaptım 4000rpmyi geçmemeye hassasiyet göstererek kullanıyorum. vites geçişleri çok hoşuma gitti. yola oturuş güzel. kullanımı son derece pratik. önceki moto cup motorumdan bile daha pratik geldi gerçekten şaşırtıcı. tvs apaçinin en hassas konusu olan titreşim bir miktar var ancak bir çinli gibi değil. rodaj bitimiyle daha da azalacaktır önceki cup motorumdan tecrübeyle sabittir
)
almadan önce araştırırken en çok tereddütte kaldığım konu titreşimdi fakat korkulacak bir durum olmadığını görmek beni mutlu etti. tvs firması bu sorunu balansörle tamamen de aşabilir ancak bu performans ve yakıt tüketimini o zaman sanırım bulamayız. muadilleri içinde en az yakan ve en performanslı motor olduğunu artık rakipleri de kabul ediyor
motorsikette kullanılan karbon görünüm motora ayrı bir hava katmış. resmen kalite kokuyor. şimdilik ilk izlenimlerim bunlar.
aldığım bilgilere göre de yeni kasasında satış patlaması yaşanıyormuş.. geleceği parlak bir makine. 2.el değeri artık hızla artacaktır
ustam 4000 devirde kalma boguyorsun çünkü. 5-6 bine kadar kastır biraz
senin yaptıgında yanlış. cok aban demiyorum. ama zaten 5 6 bin devir civarı hızı 55 filan yapıyor
-
11 Haziran 2013, 19:52
Makifbag adlı üyeden alıntı
merhaba apache severler.
yeni motorsikletimle yaklaşık 180km yaptım 4000rpmyi geçmemeye hassasiyet göstererek kullanıyorum. vites geçişleri çok hoşuma gitti. yola oturuş güzel. kullanımı son derece pratik. önceki moto cup motorumdan bile daha pratik geldi gerçekten şaşırtıcı. tvs apaçinin en hassas konusu olan titreşim bir miktar var ancak bir çinli gibi değil. rodaj bitimiyle daha da azalacaktır önceki cup motorumdan tecrübeyle sabittir
)
almadan önce araştırırken en çok tereddütte kaldığım konu titreşimdi fakat korkulacak bir durum olmadığını görmek beni mutlu etti. tvs firması bu sorunu balansörle tamamen de aşabilir ancak bu performans ve yakıt tüketimini o zaman sanırım bulamayız. muadilleri içinde en az yakan ve en performanslı motor olduğunu artık rakipleri de kabul ediyor
motorsikette kullanılan karbon görünüm motora ayrı bir hava katmış. resmen kalite kokuyor. şimdilik ilk izlenimlerim bunlar.
aldığım bilgilere göre de yeni kasasında satış patlaması yaşanıyormuş.. geleceği parlak bir makine. 2.el değeri artık hızla artacaktır
Herkes farklı bir şey söylüyor
Kimi titreşim yüzünden sattım der
Kimi titreşim vardı yol bitmek bilmedi der
Kimi artçı perişan der
Herkesin görüşü farklı sanırım
-
11 Haziran 2013, 20:08
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Herkes farklı bir şey söylüyor
Kimi titreşim yüzünden sattım der
Kimi titreşim vardı yol bitmek bilmedi der
Kimi artçı perişan der
Herkesin görüşü farklı sanırım
yeni kasaya bindin mi bilader?
yada hiç tvs ye bindin mi?
-
11 Haziran 2013, 20:13
Olsada binsem ama yok
5 kişi titreşim var 1 kişi yok derse biraz düşünüyor insan
Yeni motorunuz hayırlı olsun
-
11 Haziran 2013, 20:18
Olsada binsem ama yok
5 kişi titreşim var 1 kişi yok derse biraz düşünüyor insan
Yeni motorunuz hayırlı olsun
ben kadıköyde kuryelik yaptım 3 makinayı da biliyorum
genelde cbf severdim, yine de öyle o konforlu bi alet.
tvs deki eski kasadaki titreşimden elim ayagım uyuşuyordu.
şimdi 100 e kadar titremiyor desem yeridir. 8bin devirden sonra titreme başlıyor. o da 100 civarında titriyor. titreme dediğim de ybr deki gibi titreme
ama şu var bugun biraz zorlayayım dedim bi cbf geldi ışıklarda, 1-2-3-4 yaptım 60 70 civarında 12345 yaptı o. gözünün içine bakarak 5 e attım bir uzadım sadece arka stop lambasını izlemiştir 200 metre filan böyle devam ettim. gazı bıraktım fark acıldı. motorun üstüne yatımış geliyordu :D hırs yapmış inanmış :D
55 le devam ettim =)
-
11 Haziran 2013, 20:23
Tsubasa adlı üyeden alıntı
ben kadıköyde kuryelik yaptım 3 makinayı da biliyorum
genelde cbf severdim, yine de öyle o konforlu bi alet.
tvs deki eski kasadaki titreşimden elim ayagım uyuşuyordu.
şimdi 100 e kadar titremiyor desem yeridir. 8bin devirden sonra titreme başlıyor. o da 100 civarında titriyor. titreme dediğim de ybr deki gibi titreme
ama şu var bugun biraz zorlayayım dedim bi cbf geldi ışıklarda, 1-2-3-4 yaptım 60 70 civarında 12345 yaptı o. gözünün içine bakarak 5 e attım bir uzadım sadece arka stop lambasını izlemiştir 200 metre filan böyle devam ettim. gazı bıraktım fark acıldı. motorun üstüne yatımış geliyordu :D hırs yapmış inanmış :D
55 le devam ettim =)
Cbf yi tokatlamak paha biçilemez =)
-
11 Haziran 2013, 20:26
Cbf yi tokatlamak paha biçilemez
=)
zaten bizim burada tvs yoktu. bayisi filan bi boku yok yani
yeni kasası hiç yok
bende var şimdi.
beni gören motorla şekillere giriyor bakıyor yarışalım diyor :D
provakasyonlara gelmiyorum. rodajıma devam ediyorum
*direnrodaj
-
11 Haziran 2013, 20:35
İstanbula 10 tane bayi açar anadoluda tık yok :D bunca yıldır motor getirir daha Tvs ismini bilmeyen var :d
-
11 Haziran 2013, 20:39
Arkadaşlar bu 2011 ile 2012 modelleri arasında fark var mı?
-
11 Haziran 2013, 20:53
M.balibey adlı üyeden alıntı
kafa zırıltısı far çerçevesi ve siperliten geliyordu bende oraları çift taraflı bantla ve siyah silikonla doldurdum kesildi peglerde çok zırıldar onlarada(sağ ön peg hariç) cıvata ve fiberli somun taktım yılan oldu
aynen oralardan geliyor. siyah silikonu nerlere uyguladın tam olarak? far cercevesiyle siperlıgın birleştigi kısımamı?
-
11 Haziran 2013, 22:09
-
11 Haziran 2013, 22:10
Arkadaşlar bu motorun yeni kasasında vibrasyon ne durumda? Çin malları gibi mi, japonlardan rahatsız edici derecede farkı var mı? Sıfır inazuma almayı planlıyorum ama 14 beygire yakın motoru digital kadranı ve tipi ve atikliği ile beni tereddütte bıraktı
-
11 Haziran 2013, 22:17
forevermore adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu motorun yeni kasasında vibrasyon ne durumda? Çin malları gibi mi, japonlardan rahatsız edici derecede farkı var mı? Sıfır inazuma almayı planlıyorum ama 14 beygire yakın motoru digital kadranı ve tipi ve atikliği ile beni tereddütte bıraktı
inazumayı boşver birader. apache al. titreşim rahatsız ederse. aldıgın fiyata senden geri alırım.
-
11 Haziran 2013, 22:30
yalan söylüyor
-
11 Haziran 2013, 22:34
Arkadaşlar olay fiyat performans olayı. Tabi ki aynı klasmanda motosikletler değil ama bilgi edinmek istiyorum kullanmadığım bir motosiklet olduğu için
-
11 Haziran 2013, 22:37
150 CC DE APACHE tek geçerim
şimdi alıcak olsam yine dşünmeden apache alırım
-
11 Haziran 2013, 22:43
emrb adlı üyeden alıntı
Yeni tvslerin arka fren disk mi kampana mı ?
arka sayfada kaldı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler