TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Haziran 2013, 07:40
Cumleten merhaba beyler.. Bi suredir takip ediyorum bu basligi valla Tvs Apache'den cok muhabbetinizin samimiyeti sardi Allah arttirsin.
Simdi kafamda bi cok soru var. Sifir ya da temiz ikinci el yeni kasa Tvs Apache almaya niyetlendim ama sponsor bulursam ikinci el temiz bir Honda Cbr 125r de dusunmeye basladim. Motor tecrubem yok iki kez ikiser dakika kullandim sadece, yeni baslicam ilk motorum olacak insallah. Apache'nin yeni kasalari hosuma gitti, Cbr 125r de guzel ama malum 2000 lira daha pahali ve grenajli vs.
Sizlerin fikrini almak istedim ne yapmam gerektigine dair. Ílgilenip cevap atanlara tesekkur ederim simdiden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:37 ----------
He bir de Apache'nin guclu oldugunu ama frenlerin bu gucu durdurmakta zorluk cektigini okudum bi yerde. Siz kullanicilarin agzindan duymak istedim, var mi boyle bi durum gercekten?
Reklamlar
-
04 Haziran 2013, 09:20
Twin adlı üyeden alıntı
Benim ybr senin apache kıyaslaması yapılamaz bile abi.
Hani her kulvarda geçerim ama büyüğümsün, abimsin saygı, sevgi meselesi. Geçicek olsam da gaz keserim
Abimsin saygım, sevgim sonsuz
Sana seviyorum misali
Selami abi, Sabri Abi'nin t-shirt'üde sana vericem. Çok küçük görüyor beni. Nerden aldım ulan ybr'yi
can bizimki espriden ibaret. selamininde ybrsi olsaydı onada söylerdim aynı şekilde. yani yaş ile bir alakası yok. sen beni ybr ile geç, benim motoru sana vercem bir yıllık bakımlarınıda ben karşılayacagım hee bide hala tshirt bekliyoruz haberin olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------
ercan41 adlı üyeden alıntı
sabri abi 180 kitini uygulayabilirsen karbüratör de degişmesi gerekiyormu ? Bu arada bakalım yarın yeni kasaların işlemleri biticekmiş alabilirsem motoru akşam resimleri paylaşırım
180likler bs29 karbüratör kullanıyor. bizim makinalarda bs26 var.. çok büyük bi fark yok..değiştirirsek tabi daha iyi olur. ama ona değecek bir fark olacagını sanmıyorum. bu arada hayırlı olsun motorun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------
kötüçocuk adlı üyeden alıntı
soru arka sayfalarda kaldı. bilen var mı arkadaşlar
yeni kasaların selesi biraz daha alçak.
-
04 Haziran 2013, 09:21
sbr adlı üyeden alıntı
can bizimki espriden ibaret. selamininde ybrsi olsaydı onada söylerdim aynı şekilde. yani yaş ile bir alakası yok. sen beni ybr ile geç, benim motoru sana vercem bir yıllık bakımlarınıda ben karşılayacagım
hee bide hala tshirt bekliyoruz haberin olsun.
Abi Serkan Bey göndericem dedi unuttu herhal.
Yok abi geçme konusuna şakadan takılıyorum bende. Umarım saygısızlık olarak algılamadın. Yoksa yersin beni yolda. Motorlar aynı olsa tartışılır ama benden tecrübelisin yine şansım olmazdı galiba.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
04 Haziran 2013, 09:25
Tsubasa adlı üyeden alıntı
sabri emmi bana şehirli apaçi alacan demii
ben sana halis muhlis hindistanın bağrından kopan eli maşalı hamarat bir apaçi alcam.. boşver sen götü başı oynayan,kaşarlaşmış şehir apaçilerini
-
04 Haziran 2013, 09:49
indifference adlı üyeden alıntı
Cumleten merhaba beyler.. Bi suredir takip ediyorum bu basligi valla Tvs Apache'den cok muhabbetinizin samimiyeti sardi Allah arttirsin.
Simdi kafamda bi cok soru var. Sifir ya da temiz ikinci el yeni kasa Tvs Apache almaya niyetlendim ama sponsor bulursam ikinci el temiz bir Honda Cbr 125r de dusunmeye basladim. Motor tecrubem yok iki kez ikiser dakika kullandim sadece, yeni baslicam ilk motorum olacak insallah. Apache'nin yeni kasalari hosuma gitti, Cbr 125r de guzel ama malum 2000 lira daha pahali ve grenajli vs.
Sizlerin fikrini almak istedim ne yapmam gerektigine dair. Ílgilenip cevap atanlara tesekkur ederim simdiden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:37 ----------
He bir de Apache'nin guclu oldugunu ama frenlerin bu gucu durdurmakta zorluk cektigini okudum bi yerde. Siz kullanicilarin agzindan duymak istedim, var mi boyle bi durum gercekten?
Öncelikle merhabalar. Motor tecrübeniz zaten 2 dakikalık sürüşler den ibaret diyorsunuz bu nedenle öncelikle eğitim almanız gerektiği düşüncesindeyim. Bu motora zarar vermemek için değil kendi can güvenliğiniz içindir. Gelelim motor tercihine. Direksiyon eğitimi alsanda yine pratikte yani trafikte de motoru kullanıcağından hani motoru olduğu yerde düşürmen vs gibi durumlar olacaktır. Bu durumda karenajlı motosikletin maaliyeti sana daha fazla olacaktır. Frenleme sorununa gelince ben öyle bir sorun yaşamadım burda yaşayanınıda görmedim. Dediğin fren durdurmuyor sorununu en son 2007 hyosunglar da duymuştum. Ki apache 150 cc bir motor frenleri de gayet iyi
-
04 Haziran 2013, 10:11
sbr adlı üyeden alıntı
180likler bs29 karbüratör kullanıyor. bizim makinalarda bs26 var.. çok büyük bi fark yok..değiştirirsek tabi daha iyi olur. ama ona değecek bir fark olacagını sanmıyorum. bu arada hayırlı olsun motorun.[COLOR="Silver"]
.
saolsın motor için ama galiba alıcagım bayiyi degiştiricem.İsotlar fazla saglam bi bayi deyil diyor herkez.
sanki fark bana çok gibi geldi neden dersen ybrlerde mikuni bs25 var bs26 ile farkı varken bs26 ilede bs29 baya farklıdır gibime geliyo
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
-
04 Haziran 2013, 10:25
tesekkur ederim. cbr 125r nin yan karenaj vs ucuzmus sanirim bilgin var mi hocam dogru mudur? yok degilse tek sansim apache ya da uygun kucuk chopper tarzinda bisey.
Bu arada egitim kesinlikle aklimda fakat 450 lira verip de iki gun kalabalik icinde iki egitmenden ne kadar sey ogrenilir ki diye suphelerim var (honda vb. egitim merkezleri). 450 liranin hesabi da ogrenciyken yapiliyor malesef havaya gitsin istemem, bu anlamda.
-
04 Haziran 2013, 10:42
saolsın motor için ama galiba alıcagım bayiyi degiştiricem.İsotlar fazla saglam bi bayi deyil diyor herkez.
sanki fark bana çok gibi geldi neden dersen ybrlerde mikuni bs25 var bs26 ile farkı varken bs26 ilede bs29 baya farklıdır gibime geliyo
bs25 ile bs26 arasında ne gibi bi fark var biliyormusun? detaylı araştırcam bu konuyu bende.
-
04 Haziran 2013, 10:59
Twin adlı üyeden alıntı
Abi Serkan Bey göndericem dedi unuttu herhal.
Yok abi geçme konusuna şakadan takılıyorum bende. Umarım saygısızlık olarak algılamadın. Yoksa yersin beni yolda. Motorlar aynı olsa tartışılır ama benden tecrübelisin yine şansım olmazdı galiba.
Yoğunluktan unuttum hakkın var Şuan kargoluyorum.
-
04 Haziran 2013, 11:25
indifference adlı üyeden alıntı
al sat yapacaksan cbr 125 daha hızlı ve daha kolay satarsın aldıgın paraya geri satarsın.
ben uzun süre binicem diyorsan tvs al,
-
04 Haziran 2013, 11:32
Tsubasa adlı üyeden alıntı
al sat yapacaksan cbr 125 daha hızlı ve daha kolay satarsın aldıgın paraya geri satarsın.
ben uzun süre binicem diyorsan tvs al,
uzun zamandır başlığı takip ediyorum. tvs nin ikinci eli bayaa iyi gidiyor. satmak isteyip mantıklı fiyat verenler kolayca satıyor motorunu
tvs artık kendini kanıtlamaya başladı.
bide izmite yetkili servis açsa serkan bey duy sesimi
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
04 Haziran 2013, 11:42
tahsins adlı üyeden alıntı
uzun zamandır başlığı takip ediyorum. tvs nin ikinci eli bayaa iyi gidiyor. satmak isteyip mantıklı fiyat verenler kolayca satıyor motorunu
tvs artık kendini kanıtlamaya başladı.
bide izmite yetkili servis açsa
serkan bey duy sesimi
tvs ye satamazsın mı dedim o cümlede. her motoru satarsın
honda da değer kaybetmeden gider dedim,
biraz daha param olsa cbr 125 alırım hiç düşünmeden
-
04 Haziran 2013, 21:17
arakdaslar Istanbul Anadolu yakasında oturan tvs apache sı olan arkadaslar apacheyı yenı aldıgım ıcın karsılastırma yapmak ıstıyorum ozelden mesaj atarlarsa bulusup tanısır motorlarımızı karsılastırırırz
-
04 Haziran 2013, 21:35
Arkadaşlar motorumu bugün isotlardan almış bulunmaktayım.Serkan beyde çok yardımcı oldu.Kendisine buradanda teşekkür ediyorum ilgisinden yardımın dolayı.İsotlar motor hakkında ön yargılarım vardı hepsi kalktı motorun resimlerini şimdi telden atamadım pc ye yeni format attım samsung kies yüklü değil yarın resimleri paylaşırım sizlerle
Artık bende TVS ci oldum :D
-
04 Haziran 2013, 21:36
Cuma yada Cumartesiye bende teslim alıyorum.. yarın işlemler başlayacak bakalım
-
04 Haziran 2013, 21:37
hayırlısı olsun
isotlar Distribütör oldugu için erken aldım ben galiba
-
04 Haziran 2013, 21:38
Arkadaşlar motorumu bugün isotlardan almış bulunmaktayım.Serkan beyde çok yardımcı oldu.Kendisine buradanda teşekkür ediyorum ilgisinden yardımın dolayı.İsotlar motor hakkında ön yargılarım vardı hepsi kalktı motorun resimlerini şimdi telden atamadım pc ye yeni format attım samsung kies yüklü değil yarın resimleri paylaşırım sizlerle
Artık bende TVS ci oldum :D
hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullan inşallah.
servis deneyimlerini sorunları vs. paylaş lütfen bizimle..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
04 Haziran 2013, 21:42
teşekkürler,
Şimdiye kadar motor toplanırken yanında durdum muhabbet ederken ustayı inceledim uzun yıllardır bu işi yapıyormuş eli yatkın biri bakalım ilk bakımda daha da kesinleşecek fikirlerim
-
04 Haziran 2013, 22:00
hayırlısı olsun
isotlar Distribütör oldugu için erken aldım ben galiba
isotların elindeki motorların cogu sevkiyata şuan cıkıyor. o yüzden beklemedeğim
-
04 Haziran 2013, 22:19
hafta sonu zincir boşluğunu aldıktan sonra farkettim ki zincirden garip bir ses geliyor. ilk başta lastiğin iki tarafını da eşit şekilde geriye çekemediğimi düşündüm ayar vidalarıyla biraz daha uğraştım hatta abarttım metreyle santimi santimine ayarladım ama ses kesilmedi. motorcu bi arkadaşın tavsiyesi üzerine zincirin ön dişlisini çıkartıp ters çevirip geri taktım ses kesildi. dişlinin bir tarafında hafifçe bir aşınma oluşmuş sesin tek kayanığı da buymuş aynı sorunu yaşayan olursa kontrol etmelerini tavsiye ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler