TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Mayıs 2013, 10:35
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Selamün aleyküm .. Baya hzlısınız bu ara yetişmek zor .. geldim izmirden tekrar istanbula tatilimi yapıp .. Cidden yazmıyım dediğim şeyler varda tutamıyorum kendimi işte :D
Ben bu motoru alırken bana sürat motor sağolsun her kolaylığı sağladı ..Kargoyu bile karşıladı .. KONYADA 1 yıl .. 6 Ay TOKATTA .. 4 ay kadarda İStanbulda bindim .. Dikkatini çekerim Konya ve Tokatta servis yok .. Ve ben garantiden düşmesini göze aldım .. çnki biliodum bu motor en iyisi klasmanında .. SAğlam ve kaza yapmadıkça servisle işin yok .. Bu açık ve net .. Burda 100 tl için 200 tl için milletin ekmeğiyle oynayıp kötülemek bence hoş bişey değil .. Adamların politikası doğrudur yanlıştır .. beğenmiyorsan 'alma' bu kadar net .. Alıyorsanda bilerek alcaksın zaten bunları .. Ve bana bu süre zarfında apache en ufak sorun çıkarmadı .. Rodajı düzgün yaptım elmden geldiğince ve bildiğim motorcu abilerimde bakımları yaptırdım .. En ufak parça sıkıntım olmadı sürat motoru aradığımda kargoyu karşılayıp yolluyodu .. Ve dikkatini çekerim iyi dinle .. ''istanbula geldiğimde sürata götürdüm bakım için .. bana dediği getir kitapçığını tekrar garantiye sokalım istiyorsan ..'' siz daha neyin lafını yapıyorsunuz anlamıyorum kardeşlerim .. Allah için elinizi vicdanınıza koyup düşünün .. Benim son 3 yılda elimden , Mondıal 100luk cup .. Tvs apache .. Gilera Runner .. Honda cbr 125r geçti .. Mondial hariç alayının parça fiyatı apacheden kat kat fazla .. ve ben öğrenciyim .. dikkatli kullanır, kazada yapmazsan zaten servisle işin yok .. memnun değilsen götürme .. Yeni kasa fiyatı bana kalırsa yine fazla oda sadece 2.eli sağlam olmadığından .. yoksa bi cbf ye o para veriliyorsa apacheyede verilir .. 150 cc klasmanında en iyisi bu motor sonuç olarak , 2 sene binmiceksin alsanda .. binen kişi sayısı elin parmağını geçmez yıllarca .. Titreşimden bahsediliyor .. binsene Bi Cbr 125r ye , HOndadaki titreşim neymiş .. Apacheye tekrar binince dua edersin .. Apachenın canını çıkarmış her zorluğa maruz bırakmış biri olarak söylüyorum (ki herkes bilir forumda) Bu paraları gözü kapalı verebilirsiniz ve içinizde rahat olsun işini adam akıllı yapan yerlerde var .. Ve çok korkuyosanızda servisten şundan bundan .. Cbf ve Ybr gibi 2 bisiklet var alternatif olarak .. Dipnot olarak , polemik çıkarmaya çalışmıyorum kimse artislik yapmasın durduk yere şu yazdıklarıma .. Herkesin tekeri düz bassın saygılar ..
Okan sen zayıfladınmı hacı .. (: Biliorum sabriyle sen bu yazılanlara gülüyosunuzdur birazda , hayır satılmasın ben isotlara acımıyorumda , yeni alacak arkadaşlar bu zevkten mahrum kalıyorlar korkup , vazgeçip buna üzülüyorum .. apache candır ... sevdasına kapıldıysanız,peşinden gidin (bnm gıbı )
duygularıma tercuman olmuşsun kankaa..özlettin kendini.. okan zayıflıyor knka anladı yetişemeyeceğini
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
selo9115 adlı üyeden alıntı
beyler iyi akşamlar
apacheyi satıp sym volf 250 veya suziki inazuma düşünüyorum
yorumlarınızı alabilirmiyim iyi veya kötü
kanka bende inazuma diyorum.. sym kotu makına degıl ama inazuma tam senlik..
Reklamlar
-
16 Mayıs 2013, 10:53
SerkanApache adlı üyeden alıntı
Görüşmelerimiz bitmek üzere. Mayıs ayından da da önce açılabilir.
Saygılar
Yanıtınız için çok teşekkür ederim Serkan Bey. Yalnız, mayıs ayındayız zaten; acaba başka bir ay adı mı yazacaktınız?
Bir de semt belli mi acaba?
Tekrar teşekkürler.
-
16 Mayıs 2013, 11:57
sabri kanka ikisinin arasinda biraz arastirma yaptim sym daha agir basti
nedenleri
sym tek silindir kalkisi daha seri fakat son hizi biraz dusuk ve daha az yakit yakiyor ikinci eli daha uygun
inazuma cift silindir kalkisi yavas son hizi biraz fazla sym ye gore fazla yakiyor ikinci eli fiyatlari yuksek
degerlendirem bu yonde
-
16 Mayıs 2013, 12:05
@selo9115
kardeş bu videoyu izlemeni tavsiye ederim
inazuma tip olarak sym olmasada yorumlardan da anlaşıldığı üzere vites geçişleri, manevra kabiliyeti ve konfor bakımından 250cc sınıfında ülkemizdeki motorların içinde ilk sıralarda
Bir ara çok düşündüm alsammı diye ama yılan hikayesine dönen "Zamazuma" olaylarından soğudum
Daha sonra fuarda görüncede tipini pek beğenmedim ama yinede inazumayı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
-
16 Mayıs 2013, 12:47
nedenleri
sym tek silindir kalkisi daha seri fakat son hizi biraz dusuk ve daha az yakit yakiyor ikinci eli daha uygun
inazuma cift silindir kalkisi yavas son hizi biraz fazla sym ye gore fazla yakiyor ikinci eli fiyatlari yuksek
degerlendirem bu yonde
extra silindir herzaman daha avantajlıdır der motorcular. bide ilerde 600cc düşüneceksiniz illa, ozaman satması kolay olur inazuma nın. sym yi gördüm kalite akıyor makinadan. ama daha zaman lazım 2.el piyasası için..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
16 Mayıs 2013, 12:56
kanka inazumanın son hızıda çok iyi değil yani..
-
16 Mayıs 2013, 12:59
sbr adlı üyeden alıntı
kanka inazumanın son hızıda çok iyi değil yani..
inazumayı kullanma şansım oldu. görüntü ve sele rahatlıgı haricinde pek bi numarası yok gibi.
sohc motor olmasına takıldım. sene 2013 yeni bir motosiklet tasarlıyorsun ve dohc olacagına sohc motor yapısı koyuyorsun.
-
16 Mayıs 2013, 13:32
arkadaşlar aramızdan yuvacığa gelecek olanlar var mı )
-
16 Mayıs 2013, 14:01
BROICER adlı üyeden alıntı
arkadaşlar aramızdan yuvacığa gelecek olanlar var mı
)
Benim motor Edirne'de. C.tesi günü motor gelirse gelebilirim.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
16 Mayıs 2013, 14:35
Selamün aleyküm .. Baya hzlısınız bu ara yetişmek zor .. geldim izmirden tekrar istanbula tatilimi yapıp .. Cidden yazmıyım dediğim şeyler varda tutamıyorum kendimi işte :D
Ben bu motoru alırken bana sürat motor sağolsun her kolaylığı sağladı ..Kargoyu bile karşıladı .. KONYADA 1 yıl .. 6 Ay TOKATTA .. 4 ay kadarda İStanbulda bindim .. Dikkatini çekerim Konya ve Tokatta servis yok .. Ve ben garantiden düşmesini göze aldım .. çnki biliodum bu motor en iyisi klasmanında .. SAğlam ve kaza yapmadıkça servisle işin yok .. Bu açık ve net .. Burda 100 tl için 200 tl için milletin ekmeğiyle oynayıp kötülemek bence hoş bişey değil .. Adamların politikası doğrudur yanlıştır .. beğenmiyorsan 'alma' bu kadar net .. Alıyorsanda bilerek alcaksın zaten bunları .. Ve bana bu süre zarfında apache en ufak sorun çıkarmadı .. Rodajı düzgün yaptım elmden geldiğince ve bildiğim motorcu abilerimde bakımları yaptırdım .. En ufak parça sıkıntım olmadı sürat motoru aradığımda kargoyu karşılayıp yolluyodu .. Ve dikkatini çekerim iyi dinle .. ''istanbula geldiğimde sürata götürdüm bakım için .. bana dediği getir kitapçığını tekrar garantiye sokalım istiyorsan ..'' siz daha neyin lafını yapıyorsunuz anlamıyorum kardeşlerim .. Allah için elinizi vicdanınıza koyup düşünün .. Benim son 3 yılda elimden , Mondıal 100luk cup .. Tvs apache .. Gilera Runner .. Honda cbr 125r geçti .. Mondial hariç alayının parça fiyatı apacheden kat kat fazla .. ve ben öğrenciyim .. dikkatli kullanır, kazada yapmazsan zaten servisle işin yok .. memnun değilsen götürme .. Yeni kasa fiyatı bana kalırsa yine fazla oda sadece 2.eli sağlam olmadığından .. yoksa bi cbf ye o para veriliyorsa apacheyede verilir .. 150 cc klasmanında en iyisi bu motor sonuç olarak , 2 sene binmiceksin alsanda .. binen kişi sayısı elin parmağını geçmez yıllarca .. Titreşimden bahsediliyor .. binsene Bi Cbr 125r ye , HOndadaki titreşim neymiş .. Apacheye tekrar binince dua edersin .. Apachenın canını çıkarmış her zorluğa maruz bırakmış biri olarak söylüyorum (ki herkes bilir forumda) Bu paraları gözü kapalı verebilirsiniz ve içinizde rahat olsun işini adam akıllı yapan yerlerde var .. Ve çok korkuyosanızda servisten şundan bundan .. Cbf ve Ybr gibi 2 bisiklet var alternatif olarak .. Dipnot olarak , polemik çıkarmaya çalışmıyorum kimse artislik yapmasın durduk yere şu yazdıklarıma .. Herkesin tekeri düz bassın saygılar ..
Okan sen zayıfladınmı hacı .. (: Biliorum sabriyle sen bu yazılanlara gülüyosunuzdur birazda , hayır satılmasın ben isotlara acımıyorumda , yeni alacak arkadaşlar bu zevkten mahrum kalıyorlar korkup , vazgeçip buna üzülüyorum .. apache candır ... sevdasına kapıldıysanız,peşinden gidin (bnm gıbı )
çok az kardeşim :D
you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)
-
16 Mayıs 2013, 15:03
ben sym wolf diyorum ve arstirmaya basliyorum
bu arada satilik apache var
-
16 Mayıs 2013, 15:04
ben sym wolf diyorum ve arstirmaya basliyorum
bu arada satilik apache var
selonun motora kefilim..çok ciğerli ve çok temiz makine..
-
16 Mayıs 2013, 15:19
bende sabrinin motora kefilim :D
-
16 Mayıs 2013, 16:06
sbr adlı üyeden alıntı
duygularıma tercuman olmuşsun kankaa..özlettin kendini.. okan zayıflıyor knka anladı yetişemeyeceğini
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
kanka bende inazuma diyorum.. sym kotu makına degıl ama inazuma tam senlik..
SAbrim okanı alda gelinsene bu tarafa doğru takılalım biraz .. ben gelemiyorum mağlum .. Bende özledim valla motoru geçtimde sizi kaybetmek koyar bana daha çok ..
nedenleri
degerlendirem bu yonde
Selo dayı en fazla 3 kuruş fazla yakar .. Son hızı geçtim Tek silindirden sıkılmadınmı artık .. 250cc racing ve naked klasmanlarda bence tek silindir olmaz .. Tek silindirde konfor olmaz ..İnazumanın konforu bu kadar kısa sürede herkesin dilinde .. İnazumayı kıyaslama bile al keyfine bak ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
16 Mayıs 2013, 16:08
SAbrim okanı alda gelinsene bu tarafa doğru takılalım biraz .. ben gelemiyorum mağlum .. Bende özledim valla motoru geçtimde sizi kaybetmek koyar bana daha çok ..
Selo dayı en fazla 3 kuruş fazla yakar .. Son hızı geçtim Tek silindirden sıkılmadınmı artık .. 250cc racing ve naked klasmanlarda bence tek silindir olmaz .. Tek silindirde konfor olmaz ..İnazumanın konforu bu kadar kısa sürede herkesin dilinde .. İnazumayı kıyaslama bile al keyfine bak ..
selo sen inazuma al, senin motoruda enese verelim
-
16 Mayıs 2013, 16:11
Sym hangi ülkenin malı ve nerde üretiliyor?
-
16 Mayıs 2013, 16:13
alacakaptan adlı üyeden alıntı
Sym hangi ülkenin malı ve nerde üretiliyor?
güney kore malı..
-
16 Mayıs 2013, 16:13
Bi apache kadar sağlammı?
-
16 Mayıs 2013, 16:16
bakalim kanka (sbr) kismet habgisi denk gelirse artik
enes saol bu arada sen beni ozleme git sabri ile okani ozle :(
-
16 Mayıs 2013, 16:29
alacakaptan adlı üyeden alıntı
Bi apache kadar sağlammı?
evet sağlam motosiklettir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler