TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Mayıs 2013, 13:01
Sizin bahsettiginiz motorun şaseye baglantı civataları bende motorun blogundaki civatları anladım solüsyon gibi şeyin adını bende bilmiyorum motorucunun yanında takılırken motoru toplarken civataların diş yerlerine ondan sürüp sıkıştırıyordu onu demiştim.
Reklamlar
-
08 Mayıs 2013, 14:16
Merhaba Arkadaşlar,
yeni kasa motor alanlar sigortayı ne kadara yaptırdınız ve hangi firma uygun teklifi verdi?
İstanbulda durumlar nasıl fiyat olarak?
-
08 Mayıs 2013, 14:26
-
08 Mayıs 2013, 15:09
sbr adlı üyeden alıntı
büyük sıkıntı çıktığında garanti problem olur ne yazıkki.. ama bakım için o kadar yolu gelmekte mantıksız tabii.. blok civatası denilen civata motorun şasi ile birleştiği civatalardır.solüsyonu ilk defa duyuyorum. eğerki civataların üzerindeki, genelde mavi renkli boyalardan bahsediyorsan, onlar kontrol edildiğine dair ibareler.. adamlar civataları kontrol edip kalemle tik atıyorlar..
Sabri abi arkadaş solisyon konusunda haklı. Bende serviste çalışırken solisyon kullanıyorduk. Solisyonun özelliği vida sıkıldıktan sonra içeriye yapışmasını kolay kolay açılmamasını sağlıyor. Biz o tür vidaları lokma veya başka bir anahtar takımıyla kolay kolay sökemiyorduk. Havalı tabanca ile anca sökülüyorlardı. Apache'de titreşim kişiyi rahatsız etmez ama o vidalar titreşime her zaman maruz kaldığından belkide özelliğini yitirip, yapışkan kuruduktan sonra titreşim sebebiyle çatlama yapıyor olabilir. Yoksa bir vidanın ucuna solisyon sıkıpta kuruduktan sonra sökmesi hiçte kolay olmuyor
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
08 Mayıs 2013, 19:17
merhaba arkadaşlar nasılsınz ?
motoru yatırıp tekrar yaptırana kadarki sürede sarfettiğim yakıttan sonra sürat motorda tamirat ve 7500 bakımından sonra motorun ne kadar az yaktığının farkına vardım tabii bana göre böyle fikirlerinizi almak istedim hergün e5 te seyrediyorum esenyurt-mecidiyeköy arası arada küçük yol uzatmalar valla kim dedi hatırlamıyorum ama gerçekten tvs apache 8000km sonrası tam bir canavara dönüşüyor ama iyi bir ayar şart motora 7500km den sonra
Alınan benzin: 50,00 tl
Alınan Litre: 10,96 litre
1km'de tüketim: 0,095
100km'de tüketim: 9,52
1 litre benzin ile 47,88 km
100km'de 2,09 litre sarfiyat
-
08 Mayıs 2013, 20:40
Slm arkadaşlar Tvs deki servis sorununuda bugune bugun cözmüş oldum.Bugün iş çıkışı kartaldaki isotlara gittim durumu izah ettim sağolsunlar gereken ilgiyi gösterdiler mallarının daima arkasındalar makinayıda bir güzel elden geçirdiler.Sorusu ve sorunu olan varsa bayide Serkan DİNÇ diye arkadaş var sağolsun gereken ilgiyi fazlasıyla gösterdi.
-
08 Mayıs 2013, 21:06
sedat0055 adlı üyeden alıntı
Slm arkadaşlar Tvs deki servis sorununuda bugune bugun cözmüş oldum.Bugün iş çıkışı kartaldaki isotlara gittim durumu izah ettim sağolsunlar gereken ilgiyi gösterdiler mallarının daima arkasındalar makinayıda bir güzel elden geçirdiler.Sorusu ve sorunu olan varsa bayide Serkan DİNÇ diye arkadaş var sağolsun gereken ilgiyi fazlasıyla gösterdi.
serkan çok ilgilidir. çok fazla ilgi gösterir
-
08 Mayıs 2013, 21:20
bu ilgisini nesine borcluyuz
-
08 Mayıs 2013, 21:27
arkadaslar apachenin koltugu cok rahatsiz edici degilmi. ben ay sonunda motorla istanbuldan adanaya gidecegim . ama istanbul icinde bile 2 saat kadar bir kullanimda fena agri yapiyor. uzun yola giden arkadaslar bunun icin bir cozum buldumu yoksa oldugu gibi kullandilar mi? 12 saat nasil otururum bunun ustune bilmiyorum
-
08 Mayıs 2013, 21:40
rev'it adlı üyeden alıntı
arkadaslar apachenin koltugu cok rahatsiz edici degilmi. ben ay sonunda motorla istanbuldan adanaya gidecegim . ama istanbul icinde bile 2 saat kadar bir kullanimda fena agri yapiyor. uzun yola giden arkadaslar bunun icin bir cozum buldumu yoksa oldugu gibi kullandilar mi? 12 saat nasil otururum bunun ustune bilmiyorum
Hocam mola bilmezmisin sen Arada bir inicen 10 dk dinlendiricen totoyu. Ayaklarını haraket ettiricen ufak egzersizler yapıcaksın kan gitsin vücudun her yerine. Bir arkadaş Tokat'tan İstanbul'a geldi 1.100 km Enes Türker, tanırsın belki. Ama mola vermen şart. Acele etme gidicem diye.
-
08 Mayıs 2013, 22:07
-
08 Mayıs 2013, 22:18
aynen katiliyorum can kardesime
biz abanttan donerken 5 motor bi kapistik hic durmadan 100km yol durmadan 120-130 gelmistik durdzugumuzda mtordan asagi indimizde azer bulbul gibi sarki soyluyorduk
-
08 Mayıs 2013, 22:39
-
08 Mayıs 2013, 23:13
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
LEn napıyonuz Apacheciler , Hayısızlar :D Motorumuzu sattık diye kimse arayıp sormuyo geziyoz kanka gel takıl dmiyo :D olm çok biriktimde susucam hadi :D Okudum geçmişi güzel sohbetler kaçırmışım .. Okan tekrar hayırlı olsun hacı senın makineyi görmek istiorum bi ara gel bu tarafa misafirim ol canını yerim
Selo dayıya motorumun sorunu ne diye sorarsanız tek popüler cevap alırsınız 'BUJİ' :D bu artık patentli ..
Sabri kardeşim baya faalsin güzel güzel kalmadı senin gibi adamlar
Can ben bu uzun yol mevzunu defalarca yazdım ya .. Tek günde 1078 Km , 3 Günde 1600 km .. Bu motorla her yol yapılır sen kendine güveniosan .. Kondisyonunla alakalı .. o 1078km 2 Mola ile yapıldı bide .. benimki delilik olabilir ama yapılabiliyor
Laaan hayırsızlar varyaaa .. Neyse .. Biraz sonra izmire gidicem gezecem biraz arkadaşların yanına .. Dönüşte bi buluşalım özledim kardeşlerim ..
sağolasın hacı :D
gösterecem sana çıngıraklı yılanımı yeşil yeşil :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
sbr adlı üyeden alıntı
serkan çok ilgilidir. çok fazla ilgi gösterir
serkan abi kingdir.kral adamdır :D
gidin bizi sabriyle herzaman iyi karşıladı :D
ama fiyat kır derseniz canını isteyin onu istemeyin :D
you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)
-
08 Mayıs 2013, 23:54
-
09 Mayıs 2013, 00:02
valla bende 100den aşağı düşmüyorum genellikle e5 te trafiğe göre seyrediyorum yeri geliyor 60-70 yeri geliyor 100 + gidiyorum ama sonuç harika
-
09 Mayıs 2013, 02:21
Selam TVS Apache severler ;) ikinci el 2012 Model Tvs Apache aldım , motor 11700 km de tüm aksamları çalışıyor bir sorun yok gibi ,
gibinin sebebi motoru stop ederken bir ses geliyor , sanki marş rublesi veya marş dişlisi bir sonraki marş için yerleşiyor gibi bir ses ,
arabalardan bildiğim kadarıyla marş motoru böyle bir hazırlık yapmamalı , marş motoru marşa bastıgında dışarı çıkıp çevirme yapar sonra geri çekilir,
Stop ederken motordan gelen hafif ses normalmidir . Sizlerin motorunda da varmı, zaten bir apache bulursam test etcem rica edip )
İzmir den yazıyorum.
-
09 Mayıs 2013, 02:45
cancin965 adlı üyeden alıntı
Selam TVS Apache severler ;) ikinci el 2012 Model Tvs Apache aldım , motor 11700 km de tüm aksamları çalışıyor bir sorun yok gibi ,
gibinin sebebi motoru stop ederken bir ses geliyor , sanki marş rublesi veya marş dişlisi bir sonraki marş için yerleşiyor gibi bir ses ,
arabalardan bildiğim kadarıyla marş motoru böyle bir hazırlık yapmamalı , marş motoru marşa bastıgında dışarı çıkıp çevirme yapar sonra geri çekilir,
Stop ederken motordan gelen hafif ses normalmidir . Sizlerin motorunda da varmı, zaten bir apache bulursam test etcem rica edip
)
İzmir den yazıyorum.
evet normal o ses kapatma dugmesine bastiginda her seferinde turkcenin yetmedigi bir ses cikiyor. nasil birsey oldugunu buraya yazamiyorum. bu ses benim diger motorumdada var
live fast, die young
I am fucking crazy, but I am free
-
09 Mayıs 2013, 08:59
Selam apacheciler hayırlısıyla bende sizden birisi olucam tekeriniz düz bassın.
-
09 Mayıs 2013, 09:35
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler