Enes, hocam hayırlı olsun..
cbr 250 neden düşünmüyorsun?
Enes, hocam hayırlı olsun..
cbr 250 neden düşünmüyorsun?
Bir gün + Bir gün daha..
Guzel haber!
"ben bakarim o motora" diye kosup gelen arkadasimla, karburator ayari, rolanti ayari ve subab ayariyla titresimi baya azalttik. Subab sesi de kesildi. Aslinda daha neler yapabiliriz onu da sonra bakacagiz. Motoru yikattik. Bakalim o kaliper ve motor ust kapaktaki yag terlemeleri bir daha olusacak mi? Zincir yagi olarak castrol chain lube racing aliyorum. Praktikerde fiyati dusmus. Kdv dahil 25 tl. Aksama veya yarina zincir bakimina girerim. Lastiklerim irc marka nylon lastik. Kışa adam gibi lastik almali. Yazin kullanmayacagim nasilsa, kişa da yag degisimini yaparim.
Buna bacak icin koruma demiri bulabilirmiyim? Orjinalleri kiriliyormus kendiliginden. Hondanin ki falan uyar mi?
Şimdi bi saymaya başlasam sayfalar dolar hacı :D
bi kaç neden söliyim sadece ..
Tek silindir 2500cc racing olmaz ..
125cc ile aynı kasa 250cc olmaz ..
Tipi ördek gibi racing olmaz ..
Bisiklet tipli racing hiç olmaz ..
Malzeme kalitesi o kadar dandk racingde olmaz .. (bknz:parça fiyatları - karşılaştırınz : eski kasa cbr 125r )
Oturuş pozisyonu racing olmayan racing olmaz ..
şehir dışına uzun yola 150cc gibi geberecek , sürücüsünü zorlıcak 250cc de olmaz ..
olmazda olmaz işte ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
haci, vazgecirme beni ya
Bir gün + Bir gün daha..
250cc racing,de cbr iyidir ninja daha iyidir amma gel görki hyo liderdir
[IMG][/IMG]
Beyler, cok kisa vadede olmamak uzere bir 250cc alicam, cbr'a bir adim daha yakinim. Sanirim cok ciddi bir sebep olmadikca cbr kararimdir.
Bir gün + Bir gün daha..
Genelde tvs forumunu takip ettiğim için buradakilere sorucam 150 -250 cc arasında motor düşünüyorum
evden işe işten eve her gün git gel 10 km sadece 6 ay kullanıcam kışın kullanmicam yazlarıda tatilde de 2000-3000 km uzun yol yapıcam az yaksın 120 130 sabit gideyim istiyorum uzun yolda onun haricinde edirnede 70 80 en fazla
düşündüğüm motorlar
tvs 150 yeterli gelir mi
duke - 200
cbr -250
inazuma 250
tabi şu an için düşünüyorum malum tuzlu
http://www.resimuploader.com/images/...5609292759.jpg
yeni kasa tvs alanlar apaçideki titreşimin devam ettiğini söyluyorlar
iki şeklini değiştirmişler
motor aynı herşey aynı, titreşim devam
fiyat 4890 ?
eder mi ?
cbf ile ybr ile kapışmasının sebebi
1 fiyat
2 hız
5.5 bine mal olur
12 model cbr 125 alınabilir temiz o paraya
# motosikletle.blogspot
tvs her koşulda iyidir bu beklentilere göre.
Bir gün + Bir gün daha..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Ybr mi Apaçimi konusunun en sonunda para kıyıp yapılacağı son şey şudur... Apaçi'nin Tipine aşıksan ve japon ybr siz kalite diyorsan YBR ve Apaçi Alınır Ybr nin motoru apaçiye monte edilir hayat boyu mutluluklar dilenir
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
tvs nin servisteki bakım fiyatları cok fazla diyorlar dogru mu?
yedek parcada filan fiyatları fazla mı
# motosikletle.blogspot
Herkese iyi geceler uyanık olan var mı bilmiyorum ama ben yine de şansımı deneyip bir soru sorucam müsadenizle...
Ben Apacheyi ilk aldığımda bayii 500 ve 1000 km de getir bir rodaj bakımını yapalım dedi...2 hafta önce 500 kilometreyi bulunca makinayı götürdüm yarım saat 45 dakika sonra gittiğimde motor hazırdı sanırım sadece yağ değişmiş....500 km bakımında 40 lira aldılar fazla sorgulamadım...1000 km bakımına ise 2 gün önce gittim. Daha önce lastik tamir köpüğü almıştım bayiiden o zaman sibopların değişmesi gerektiğini söyledi elaman...bu gidişimde şunu da hallet bari dedim...2 saat sonra gittiğimde motor hazırdı...dediğine göre lastik işi de hallolmuş ve rutin bakımlar yapılmış bu sefer 160 lira aldı...acaba bu rakamlar normal mi yoksa sorgulamadığım için kazık mı yedim bilemiyorum işin tecrübelisi olanların yorumlarını bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)