Tek silindir 250cc racingmi olur ya :D ustalarla konuşuyorum parçalar dandik motor narin , o yüzden ztn ucuz dyo hepsi .. hatta sövüyolar hondaya cbr 250 için .. Yaptım oldu işte öyle bi motor .. gidiyomu gidiyo serimi öyle ama bunlar yetmiyo işte o aletın iyi olması için .. Ninja her türlü Nirvanadır bu konuda ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
arkadaşlar motorda hep sorun yaşayanlar sorunlarını dile getirmiş. vallahi tam alma arefesinde motordan korkuttunuz beni.
sıfır sorun sıfır problem bir motor almak istiyorum ben.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Arkadaşlar izmir de servise götüreceğim motorumu 2500 bakımı için , ortalama fiyatı nasıl tutuyor ve ilgileniyorlar mı , bunun bir fiyat tarifesi yok mu zira 500 bakımını kuşadasında yaptırdım adam motorumu silmedi bile yağı kendim götrdüm , yag filtresini değistrdi zinciri yağladı üstün körü iki cıvata sıktı 50 tl aldı fazla canm skıldı. Ayrıca subap ayarı yapılması lazım sanrm hissediyorum sesindeki şıkırdamayı. Çekişten ve konfordan düştü biraz titreşim arttı, bakım da bunlar halolur mu acil tavsiyelerinizi bekliyorum.
diafram benim bildiğim lastik conta tarzı bişey(yanlışta biliyor olabilirim) kerameti 10 15 tl benim gaz teli koptu o zaten her motorda olur birde toplayan bisiklet tamircisiyse üzerine korumasını takar ama aralıkları kapamaz daha erken kopar oda 10 tl bişeydir he şu var bir kaç kişide daha gördüm motosikletin motor aksamı boyalı olduğundan boya atması zamanla oluyor onada sprey boya bakıyorum bulursam buradan boya kodunu vericem burada tekradan motorun o aksamını boyalı olarak tasarlayan tasarımcının kulaklarını çınlatırım zaten bunun dışında en önemli diyebileceğim motorun lastikleri tükürük görse kayıyor birde bana göre bakım fiyatları pahallı gerçi kendim yapıyorum garantisi 4 ay sonra bitiyor diye zamanla plastik aksam bütün araçlarda olduğu gibi bunda da salıyor yani gözle görülür bişey yok ama giderken ses yapıyor onada çift taraflı bant koydum altlarına birde silikon çektim daha iyi oldu aldığında kafam rahat olsun cıvata somun sıkma derdi olmasın dersen cıvata sabitleyici sıvı rondela ve bütün somunlarını fiberli olanla değiştirmeni tavsiye ederim
kendimden örnek vermek gerekirse yağ yağ filtresi işçilik(yağ değişimi sadece) 75 tl alıyorlardı en son
Enes kardesim sogutma beni cbrdan ya, ninja da 250lik racing? Ikilemde kalmistim zaten ama cbr sekil, semal, honda vs artilari var
Arkadaşlar , 2013 modeli mayısın başında mı ortasında mı sonunda mı gelecek bilen varmı ?
Birde 2012 modelinden tek özelliği sadece vibrasyonun 0 olması mı olacak ?
Bilgisi olan varsa bilgilendirebilirse sevinirim.
yok ole bısı sıfır kım dedı kı sana tıtrıyor abıcım ama varsın tıtresın tek kusuru bu zaten
www.erkakurye.com
http://www.bizimmotor.net/urunler/tv...-korkuluk/878/
bu koruma demirleri motorun ustundekinden saglammi acaba? yada kaliteli malzemeden yaptirsak ne kadara mâl olur?
live fast, die young
I am fucking crazy, but I am free
30Haziran2012 tarihinde almış olduğum apache'mle bugün 10000km yi kazasız belasız sorunsuz(9857km'si orjinal lastikle)tamamladım. 10000km ye gelene kadar motoruma yaptıklarımı yazıyorum.hepsini tek tek not aldım Allah nazardan saklasın.gözüm gibi baktım, bir problemle de karşılaşmadım.
660kmde yağ ve yağ filtesi
1500kmde yağ
2670kmde yağ ve yağ filtresi
3470kmde yağ
4570kmde yağ+yağ filtresi+hava filtresibuji+karbüratör jetmeme ayarı
6000km yağ
7714km yağ ve yağ filtresi
8815km yağ+yağ filtresi+buji+hava filtresi+ön fren balatası
9857km yağ+yağ filtresi+pirelli dura tractıon arka lastik.
TRANSALP XL700
bu motora titreşim bokunu bi attılar, temizle temizleyebilirsen. evet var ama ne zaman, 5.vites dip gaz 120km hız civarında.. rahatsız mı ediyor zangır zangır, hayır..
Tarkan'a da gay dediler, meyve veren ağaç taşlanır. vibrasyon bir tek bisikletlerde olmaz abi, buradan yola çıkın.. ybr, cbf ile kıyaslamayın kaldı ki onlar da bisiklet
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
10.000 de 250 tl yağ parası veriyosunuz vay bee...
arabaya bile 10.000 de yağ değişiyorum, 3lt magnatec 40-45 tl tutuyor.
motora 10.000km de 3 kez power1 ile yağ değişsem 75tl eder...
yağ filtresi yok
hava filtresi hava tut devam
buji en az 20.000km gider.
balatalarda 3000-4000km gider.(5tl yeni balata)
apache nin yürüme maliyetleri bayaa yüksekmiş beyler..?
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)