herşey bi anda oldu haberim yoktu. gidiyom geliyonmu bekle geliyom şeklinde gelişti olay. bidahakine selo. üzülme sen. kıyamam asma suratını
herşey bi anda oldu haberim yoktu. gidiyom geliyonmu bekle geliyom şeklinde gelişti olay. bidahakine selo. üzülme sen. kıyamam asma suratını
tamam o zaman anlaştık
hava muhteşemdi ya, sabah erkenden kalkıp kahvaltımı yaptım ve direk yola koyuldum. hoş, uzaklaşmadım çok fazla ama civar ilçeleri turladım durdum, nasıl özlemişiz birbirimizi anlatamam
selam arkadaşım,ben tam olarak 2 seneden beri kullanıyorum ve çok memnunum.parça sorunu yok mor bihakis çok sağlam.bugün daha bodrumda yapılan kros yarışlarına gittim.60tlik yakıt alarak şu anda 396 km yol yaptım.dahada en azından 75kmlik daha yol yapacak benzinim var.tam manasıyla yakıt cimrisi.bence şu anda alınacak motrlardan birtanesi yakıt olarak düşünek olursan harika.iki kişi 110-120 km hızla gittik.tabi bu bazen rampalarda 90-80 arasına düşüyor ama bence harika tavsiye ederim.şu an 150lilik var 180liğini beklemeni tavsiye ederim hızı seviyorsan
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
harikasın dostum.bizde biraz önce bodrumda geldik.çok güzeldi
Selamlar tvs kullanıcısıyım benzin göstergesi yanıp sönmeye başlamıştı sell den 50 tl bebzin attım tam 480 km sonra yine aynı yere geldi benzin seviyesi üstelik seri kullanmama ve karbüratör temizliğinde kaybedilen benzine ramen çoğu kulanıcıda yakıt tüketimi bundan fazla acaba rodajla ilgilimidir bu
Resimleri görebilir miyiz
selamün aleyküm arkadaslar 2009 model tvs apache motoruma performans hava filitresi ve elektronik blow off takmak istiyorum yardımcı olurmusunuz ?
Uploaded with ImageShack.us
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
Parca sıkintisi yok diyen arkadslar! Su parcalari nereden aliyorlar bizide aydinlatinda bizde alalim antalya havafiltresi dahi bulamiyrm !
öncelikle selamınaleyküm bütün forum halkı
ben foruma yeni kayıt oldum 2013 model siyah Apache Rtr 150 almayı düşünüyorum.
Apache tecrübesi olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim 2013 model apache'ler nasıl titreme durumu çok var mı kullanış açısından nasıl yazabilirseniz çok memnun olurum.
şimdiden teşekkür ederim, kazasız sürüşler )
beyler selektör ve boya atması sorunu kimsenin başına gelmedi mi ya
Arkadaşlar bir sorum olacak apachenin bazı modellerinin gidon kısmı siyah renk bazılarının beyaz (yani açık renkli) bu ikisi arasında ne fark var ?
selam arkadaşlar pazar günü birkaç moor geziye cıktık yenişehir bursa otobanında rampa aşağı motorun üstüne eğilmeme rağmen 135 km yi gecemedım normalmi sizce 4. viteste 9000 devir civarında motor kapanıyo sankı sızdede aynı sorun varmı?
ben siyah renk olanlar daha sonradan ihtal edilenler diye biliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
ayni olay bendede var ama bence bu bir sorun degil.motor devrinin 11000-12000 e cikmamasi guzel birsey.bende bugune kadar en fazla 133 yapabildim.motor kisminda sorun cikmasin da 145 de yapmasin.ben bu halinden memnunum motorun.
live fast, die young
I am fucking crazy, but I am free
2011 modeller beyaz 2012 modeller siyah gidonlu yani arada yl farkı var
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
Ben 3 gün önce çeşme otobanında bastım 4. Vites 115 gördüm 5. Vites 137 gördüm azdaha uzasam140 görecel gibiydi ama benzinliğe girdim basamadım devire dikkat edemedim benim arka dişli 43T bu yüzden vites aralarıda orjinalden az daha uzun
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
[QUOTE=İ2MİRLİ;2982396]2011 modeller beyaz 2012 modeller siyah gidonlu yani arada yl farkı var
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
sahibinden.com sitesinde bakıyorum bazı 2012 modeller siyah bazıları beyaz onun için sordum bi tuhaflık var hocam bilgileriniz için teşekkür ederim.
Arkadaşlar bu motor hakkında hiç bir kötü yada olumsuz bir yorum görmedim bana hız lazım değilde zaten ama merak ettiğim birşey var yolda bırakmaz demi
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)