Ben amortisör keçesi de kaliper keçesi de intten bulamıyorum orjinal yardım?
Ben amortisör keçesi de kaliper keçesi de intten bulamıyorum orjinal yardım?
Abi basamadim ki hic firsat bulup.. Ciddi uzun yol lazim.. Sendeki nasil gidiodu son hiz olarak.. Ben yorum yapamicam bilmedigim icin.. Apachede 138gordm son bnm motoa..
Runnerde deneymlik bisey yok, ve fizk kurallarina gore gecmen gibi bi sansta yok ayni tip 2 motorda is syrucuye kalir bu turlu degil (:
Arkadaşlar şu yakıt tasarruf cihazları hakkındakileri duymuşsunuzdur. Ekoplus diye bir şey. Ben bundan getirtecem. Siz de ister misiniz diye soracaktım. Nerdeyse internette gördüğünüz fiyatın yarısı. burası satış yeri felan değil biliyorum. bundan dolayı uyarılarda bulunup durmayın. zaten ben de burada bu bilgiyi paylaşarak ortak getirterek arkadaşlarımın da faydalanmasını istiyorum. mesele bundan ibaret. bunu araştırın ve bana özelden mesaj atın. Pazartesi ye kadar düşünün araştırın. Fiyatı burda vermiyorum. İsteyenler iki paket sigara fiyatına sahip olabilecekler diye umuyorum. ODTÜ belgeli felan yani. Ciddi bir şey resmi belge sahibi. Tabii aleti size verdikten sonra başıma kakmayacaksınız. Ama takılmasında yardımcı olurum. Aylardır bu durumu araştırıyorum sonda etkisi konusunda kanaatimi kesinleştirdim ve ucuza birşeyler buldum.Yukarıda kullandığım kelimeyi google da aratın sitesi videosu felan herşey var. Hadi bakalım sizden haber bekliyorum. Denizli'de olanlara sesleniyorum.
Şu havalar ins düzelir bian önce.. Valla dişari baktikça psikolojim bozuluyor.. Hem haftasonu tikildik içeri hem şu tarihtrn itibaren gunesli deniyordu.. :/
haftaya pazar yolumuz min 18 derece beyler rahat olun.. tahminlere bakıyorum hergun :-D
Valla ins haciabi.. Aylar sonra vapurdaym suan yani xD toplu tasimayi unuttuydum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------
Yarim depodan fazla benzin yatiyo, bu hafta bitirip fulleyelm yola cikarkn diodm ama hava boyle giderse yarim depo daha alip devam etcez gibi
hacim baksaniza hava raporlarina... pzt den sonra patir patir ısınıyor havalar. 15 gunluk ntv tahminine bakıyorum pazargunu rotamiz 20 dereceye kadar cikiyor ve Bulutsuz hava ;-)
bugün sürat motorda bakım yaptırdım motoruma.. yağ, yağ filtresi, buji, hava filtresi, ön fren balatası ve birkaç ayarlama,zincir yağlaması falan 120 TL para ödedim..
TRANSALP XL700
arkadaşlar şu motor hakkında görüşlerinizi alayım tvs ile takas olur diyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2006-sahibinden-fazer-takasa-acik-106670300/detay/
ön balatanın 8000km gitmesi çok iyi.
demek benim kullanımımda 4000-5000km gidecek
bide aea tvs için uzun boyluya gider demişti ama yorumlarda genel olarak uzun boyluya gitmez diyolar.
ne derece doğru ?
benim boy 1.90 kilo 120 de
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
tek kişiyim canım. şöyle bişeyim işte.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sil-durur.html
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
İNş güzel olur .. O kadar fedakarlık yapıorum gelmek için Kardeşimin Ygs sınavı var onu bırakcaktım vazgeçtim o gün .. motorun komple bakım parasınıda benzın parası yapacam .. 1 ay daha dayansın ufaklık yapcak bişey yok Hondaymış dayansın o zmn Ee Öğrenci adamın hali , ordan al oraya koy ordan kes buraya yapıştır
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
Bu alet kaç beygirdir ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Arkadaşlar 2 aya kadar motor alcam arkadaşın biri fuardan foto paylaşmış yeşil tvs o gelir mi türkiyeye acaba?Gelirsede ben Ankaradayım burda hiç tvs bayi yok nasıl alabilirim
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)