kadıköydekine gideriz
kadıköydekine gideriz
TRANSALP XL700
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
arkadaşlar yağ kararır.
benzinli motor. illa kararır.
dizelde çok daha zift gibi kararır..
kararmasın istiyosan tüp takıcaksın motora.
koy yağı 5.000km gez. geri boşalt . gene tertemiz alırsın yağını.
kararma yakıta bağlı bir durumdur.
bazı yağlara kararma önleyici katkı katıldığını duymuştum.
sonuç olarak
tüplüde hiç kararmaz
benzinlide orta kararır
dizelde zift gibi kararır
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Yav hala servısemı yaptırıyon bakımları arkadaş ya :D Sen al gel filtreleri beraber değişelim benımlkide değişcek zaten (: Garantıye bısey olmaz merak etme kullanadım opndan değişmedim dersin 2 ay sonra götürüp :D
Yok hacı kararma hafif varda .. apachede kı henüz 250km gibi yani .. 2000 km lık yağ olmasına rağmen çok az kararmış .. Uzun süre gidebilceğini anladım sadece ...
kanka ben her 1000km de yağı ve filtreyi değiştiriyorum..önceki motorumun bütün bakımlarını kendim yapıyordum..ama bu motorumun yağ tapasına anahtar dahi vurmadım.bujisini bile sökmedim..herşeyini serviste yaptırıyorum..bir gün marş basmazsa ayak marşına bile basmıcam nerdeyse, doğru servise gitçem bi problemle karşılaştığımda motoru adamın kafasına fırlatabilmek için yani ayrıca servis fiyatları çok fazla değil.. totalde 10 lira fazla veriyorum
TRANSALP XL700
yağ yağ filtresi kaça değişiyor işçilik dahil
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
doğrusu yağın kararmasıdır zaten motorun içini temizleme özelliği vardır fakat benim değindiğim nokta diesel gibi çabuk ve aynı oranda kararması ben bunu anlayamıyorum kendi bahçemdeki kapalı garajında durmasa biri piçliğine yağ tapasını açıp bişeyler döküyor dicem
Biraz Ortalik Senlensin
o egzosun masum göründüğüne bakmayin heeee :-D kyamet habercisi mübarek :O:-D:-D
Enes cbr apache farkları neler?
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Yusuf abi o egzoz'un sesini bende duydum. Şahsen çok hoşuam gitti. Tek silindir için egzoz boş masraf diyorlar ama bence gerekli hem trafikte fark edilmek açısınsan yararlı oluyor. Fuara giderken dikkat ettim de, adamlar sesi duyar duymaz ufaktan kenara kaçmaya uğraşıyorlar
Senin GT250R'a hala almadın mı hediyesini? Tiger 780 trioval yakışır ona. Yana Twobrothers çok güzel gider. Sahibinden.com'da vardı
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)