TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Mart 2013, 16:52
Sayın çocuklar heyecanınızı anlıyorum ilerde paranız olunca daha iyisini güçlüsünü alır değil 150, 250 yaparsınız aslında motosiklet olgun aklı başında insanlar için daha uygun öncelikle youtube deki motosiklet kazalarını kza yapmış motorları sakat kalanları seyretmenizi tavsiye ederim sonra hızlı gitmeyi tekrar düşünün bence. Sonuç olarak TVS apache şehir içinde evden işe işten eve gitmeye ara sırada bir iki geziye gitmeye 90km ile yarayan bir taşıttır ve bunu 125-150 cc lik diğer markalarla hız konusunda karşılaştırmanın hiç anlamı yok bende bu motoru aldım çünkü cbf ve yamaha ya göre daha iyi görünümlü olması ve üzerinde sonradan para ile takılabilen cant şeriti , yan koruma demirleri ,led stoplar, dijital gösterge, far uzun selektör düğmesi gibi ekstralar olması direksiyonu spor olması hoşuma gitti . Cbf alacaktım zinciri oringli değildi ayak marşı yoktu birde tipi moblete benziyor bana öyle geliyor en azından , ybr ise herkezde aynısı var zaten sıradan geldi yani sonuç olarak alt tarafı küçük motor işte bu kadar kıç çalkalamanın anlamı yok. Bir devenin başı hikayesi var ya benimki de o hesap apache devenin başı oluyor o girdi gerisi yani iyi motorlar güçlü motorlar arkadan gelecek benim için ama bu arada güzel tvs apache min tadını çıkarmak istiyorum yavru gibi yatıyor garajda ehliyet yokta
Reklamlar
-
12 Mart 2013, 17:05
arkadaşlar uzatmayalım bakın ayıp oluyor bu ikinizin arasında olan bır forum değil herkesler bakıyor ve görüyor
millet buralara bişeyler öğrenmek bilgi almak için gelir tartışmaları görürlerse ayıp olur onlara
enes seni tanırım bilirim tmm daha uzatmayalım.
dolpin sende uzatma kardeşim kapatalım konuyu
herkesin motoru kendine güzel gidenide gitmeyenide forum kirliliği yapmayalım
-
12 Mart 2013, 20:39
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Burdaki herkesin motor dandik ,kimse bilmiyo ne kullanmayi ne motor açmayi ,bitek sen biliosun kardeşim .. 130un altina inmeden yol giden bana 1 tane apache goster .. 2 kisi 120 altina inmeyen .. Ve uzun yolda o devirlere dayanabilecek .. Benim motoru cogu biliyo burda .. Ve en iyi motor tartişmasiz nihat abininkiydi .. Sor bakalim o gidebilmismi stabil 130 .. Ruzgarli havada düzde sen o motorla 120yi tek kisi gor ,videonu cek at buraya yada gel deneyelim beraber ,sana bnm motorun anahtari verecem .. Ruyanizda gorduklerinizi buraya yazmayin kardesim .. Biri vardi 152 gordum diyen ,seninkide ona benzemis .. Yeni alacaklar bilsin neyin ne oldugunu .. Gercek neyse o ,iyisiyle kotusuyle ,kapasitesi bu ..
Enes benim apache 160 i goruyor hadi bunuda acikla :-) ama yikamacida tabi
-
12 Mart 2013, 20:42
Bende Enes'i tanır bilirim. Altı üstü 150cc motor işte. 130 km hızla stabil gidebiliyorsa, Nihat abi ve Yusuf abi boşuna aldı GT250R'ı. Benzin, bakım boş yere masraf edicekler. Herkesin dediği gibi motorun top speed'i 140-145 olabilir (14 dişli için yazıyorum bu değerleri) ama o süratlerde stabil gidildiğini söyleyemez kimse. Eğer öyle birşey varsa Ybr'yi satar apache alırım. 250cc'ye geçip daha fazla yakıt ve bakım masrafı etmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Ayrıca Selami abi'ye katılıyorum. Bu motoru araştıran kişiler gelip sayfaya bakıyorlar, bilgi edinmeye çalışıyorlar. Başka forumlarda okuyorum bazen de, adam demiş GT250R topiğinde bir bilgi edinemedim herkes makara peşinde diye. Adamların motoru arıza yapmıyor o yüzden makara yapıyorlar arıza yapmayan motorun nesini konuşucaklar?
Burasıda öyle apache güzel bir motosiklet. Kimsenin başını ağrıttığını duymadım. Apache'den şikayetçi olan kişilerde Cbf ya da Ybr'den apache'ye geçip titreşimden rahatsız olanlardır. Yaptıklarınız dışarıdan sayfaya giren birisi için bu konuşmalar pek yerinde olmaz. İnsanın aklına bin türlü şey gelir. Sorumsuz forum, saygısız insanlar vb gibi düşünceler.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
12 Mart 2013, 21:18
memduhb adlı üyeden alıntı
arkadaslar duz yolda kac yaptiniz Ben 120 yapabildim sizce normalmi boyum 170 cm kilo 62 bursada baska apchesi olan varsa motorun performansini test etmek isterim.
benimkide aynı motoru yaptırayım deneriz otobanda ama fark görmezsin zaten onay belgesinde max hızı 120 kmh yazar
-
12 Mart 2013, 21:35
twın ybr yı sat apache al arada kı boy boy fark ınan cok hosuna gıder
-
12 Mart 2013, 21:43
coskun913 adlı üyeden alıntı
Enes benim apache 160 i goruyor hadi bunuda acikla :-) ama yikamacida tabi
usta ona sozüm yok o durum nornal, mesela ben kafayi cekip 270kmh gordum bu yaz apacheyle eve giderken :D bu tur durumlar olabiliyor extra
amacim polemik drgil millet neyse onu bilsin okdr.. (:
-
12 Mart 2013, 21:51
-
12 Mart 2013, 22:00
ybr cok rahat gercekten ama apache nın tadı ınan baska tıtresım felan duymassın o fark ınan 10 km degıl emın ol sadece sessız tıtresımsız fıs fıs calıstıgı ıcın bıle ybr alınıyosa agresıf surusten hoslananlar ıcın apache vazgecılmez dır emınım ıkıncı ele gelınce ınan cok hızlı satılıyor ybr kadar hızlı 2 tane sattım ordan bılıyorum bı tane daha alsam onuda satarım satan varsa alırım bu arada
-
12 Mart 2013, 22:06
-
12 Mart 2013, 22:41
valla su anlık ufak cc ısını bıtırdım kelepır duserse alırım ımzada da yazıyor zaten 660 a nıyetlıyımılla yamaha olucaksa benı o keser
-
12 Mart 2013, 22:48
Haklısın abi. Benimde çok hoşuma gidiyor XT660'lar. Ama racing aşığıyım Elimin altında gaza tepki verebilicek bir alet olsun istiyorum
-
12 Mart 2013, 22:53
-
12 Mart 2013, 22:57
M.balibey adlı üyeden alıntı
benimkide aynı motoru yaptırayım deneriz otobanda ama fark görmezsin zaten onay belgesinde max hızı 120 kmh yazar
eyvallah bıladeer havalarda biraz acsın bakarız bu arada en yuksek hızı 160 yazıyodu (hafızayı yanlışlıkla sıfırladım) ama bu hıza nasıl cıkmış olabılır?
-
12 Mart 2013, 23:20
-
13 Mart 2013, 00:49
Selamlar arkadaslar, dün motorumu servise götürdüm hem güzel bir bakım yaptırdım, hemde gaz yememe sorununa baktırdım. Bakımı yaptılar fena değil. Gazıda ayarladılar zımba gibi oldu motor. Yola cıktım bastım eskisindende saglam gaz yiyordu. Fakat aksam isten gelirken yine aynı hatayı verdi ve yine 6000 devirde takılıyor. Birde sizlerin söylediği gibi diyaframa baktırdım özellikle. Diyaframda delik vs. yok.
Buji üzerindeki baslıgı değiştirip ngk marka bir platin taktırdım. Bujiyi yeni almıs olmama ragmen, porselen oynuyordu ve servisteki arkadas bundanda yapabilir dedi. İki haftadır bu soruna bir care bulamadım hala. Birileri bana yardım etsin artık. Derbeder oldum ben sorunun yüzünden. Bir gaz ayarını cektiremiyorum iki haftadır. Enteresan bisey. Bu adamlar bilerek mi yapmıyor yoksa anlamıyorlarmı bu isten cözemedim dogrusu. Sıkıldım artık gidip gelmekten. Lütfen su isten anlayan biri varsa aranızda bana yardımcı olsun...
-
13 Mart 2013, 01:14
Kerim.K27 adlı üyeden alıntı
Selamlar arkadaslar, dün motorumu servise götürdüm hem güzel bir bakım yaptırdım, hemde gaz yememe sorununa baktırdım. Bakımı yaptılar fena değil. Gazıda ayarladılar zımba gibi oldu motor. Yola cıktım bastım eskisindende saglam gaz yiyordu. Fakat aksam isten gelirken yine aynı hatayı verdi ve yine 6000 devirde takılıyor. Birde sizlerin söylediği gibi diyaframa baktırdım özellikle. Diyaframda delik vs. yok.
Buji üzerindeki baslıgı değiştirip ngk marka bir platin taktırdım. Bujiyi yeni almıs olmama ragmen, porselen oynuyordu ve servisteki arkadas bundanda yapabilir dedi. İki haftadır bu soruna bir care bulamadım hala. Birileri bana yardım etsin artık. Derbeder oldum ben sorunun yüzünden. Bir gaz ayarını cektiremiyorum iki haftadır. Enteresan bisey. Bu adamlar bilerek mi yapmıyor yoksa anlamıyorlarmı bu isten cözemedim dogrusu. Sıkıldım artık gidip kgelmekten. Lütfen su isten anlayan biri varsa aranızda bana yardımcı olsun...
slm arkadasim hava ayar vidasini sonuna kadar sık sonra 3.5 tur gevset bide öyle dene istersen
-
13 Mart 2013, 01:25
Onu denedim Coskun. Cok oynadım onunla ama bi ise yaramıyor.
-
13 Mart 2013, 01:45
memduhb adlı üyeden alıntı
eyvallah bıladeer havalarda biraz acsın bakarız bu arada en yuksek hızı 160 yazıyodu (hafızayı yanlışlıkla sıfırladım) ama bu hıza nasıl cıkmış olabılır?
km saatine güvenme zaten bende ilk ervise götürdüm km saati servisten sonra 160 oldu km saatide bazen gpsten başınca %10 kadar fazla gösteriyor bazende başa baş gidiyor
neyin kafasını yaşıyor daha çözemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------
Buji üzerindeki baslıgı değiştirip ngk marka bir platin taktırdım. Bujiyi yeni almıs olmama ragmen, porselen oynuyordu ve servisteki arkadas bundanda yapabilir dedi. İki haftadır bu soruna bir care bulamadım hala. Birileri bana yardım etsin artık. Derbeder oldum ben sorunun yüzünden. Bir gaz ayarını cektiremiyorum iki haftadır. Enteresan bisey. Bu adamlar bilerek mi yapmıyor yoksa anlamıyorlarmı bu isten cözemedim dogrusu. Sıkıldım artık gidip gelmekten. Lütfen su isten anlayan biri varsa aranızda bana yardımcı olsun...
şu motorun ön tarafında ikicil bilmem ne parçası var 6 binden sonra devreye girermiş onu kontrol ettiniz mi sağlam mı onun birde koltuğun altında hava emiş borusu ve deponun altında sağda beyaz filtresi var tıkanmış olabilir mi
-
13 Mart 2013, 02:17
benzini opetten yada bp den alınca aynı sorunu benim motorda yapıyor. shell den alınca bu sorun düzeliyor. Benzinde su karışımı varsa tam yanma olmadığı için 6bin devir üzerinde motor tekler gaz yemez pır pır yapar benzin bitiyormuş gibi. Ama düşük devirde fark edilmez. Bence benzin aldığın yeri değiştir. içindeki benzin az ise tamamen dök. Coksa bıtene kadar dusuk devır gıt. Sonra baska benzın al bıde oyle dene. Kolay gelsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler