Usta yok işte 130un altına düşmedi .. yok 120nin altuına innmedi böyle laflar söyleyip yeni alacak arkadaşlaruı yanlış yönlendirmeyin .. adam alıyor basıyor motor gitmiyor sonra sorunmu var diye üzülüyor .. Vebale giriyosunuz boş yere ... Hangı apache gıdıyor o hızları 30 dk 1 saat sureyle .. 14 dişli ile en ufak ruzgarda hızın 110u geçömez .. bende yaptım cogunuzdan fazla uzun yol .. bendede vardı 14 dişli motul yağ ve ngk buji .. motor gider iyidir ama bu hızlarda stabıl gıtmez .. bayırda gorursun ancak o hızları oda bı kac snllıgıne o kadar .. ötesi yok .. Realist olalım ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
Havalar tam gezi havasi .. yağmur çamur yok .. gidioz dedimmi biter gideriz (: tatlı su motorcusu değiliz p Tarihimiz belli .. toplam 5 motor gidiyoruz artçı yada daha fazla motorda yok .. biraz seri gidicez hem fazla kişi hem kalabalık sıkıntı olur .. Daha büyük organizasyonlarda düzenleriz daha yaz yeni başladı tabi .. şimdilik uzun yol askı olan bı kac arkadası mutlu etmek ıcn gıdıoruz :DD
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
enes seri gidecez derken?? kafandaki sürat nedir arkadaşım
TRANSALP XL700
yardır Mürsel yapmayız herhalde geze geze gideriz piknik neyim yaparız
Paralı otobandan gircez uzun yola çıkıoz sonuçta 100ün altı ızdırap olur .. 110u geçmemek kaydıyla 90 110 arası hızlarda seyretcez .. mola fln benım ıcın farketmez durmak isterseniz dururuz .. Ben her türlü uyarım ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
Şuan müsaitim , Boşta olan varsa mekanı da olan , Yağ değişimi yapalım bende alet edavat fln var .. mekanım yok bakımları halletcemde yoksa ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Bence eski bi apache alıp yeni modelin ön kafasıyla değiştirsek fazla bi fark olmaz bence
Arkadaşlar yeni kasalar ne zaman gelmiş olur bilgisi olan var mı? Mayısı bulur mu acaba gidip motor almamak için kendimi zor tutuyorum :-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------
Benim de aklından geçmedi değil :-D eski kasa alıp bi sene kullanıp öyle mı yapsak ne yapsak gerçi yeni kasada başka artılar da var lastik filan hepsini düşünürsek yeni kasa fiyatına gelir bize bu iş.
yanlış yönlendirilecek birşey yok ortada ben motoru iyi açmışımdır bakımını zamanında yapmışımdır doğru devirde vites değiştiriyorumdur yani motorun tepkisine göre hareket ediyorumdur motor gider.. yeni alacak adam anlamaz doğru düzğün açamaz bakımdan anlamaz motor gitmezz bu kadar basit. sonuçta elimizdeki makine dört silindir değilki gazı açayımda gitsin desen. tek silindir bi makineyi nekadar güzel açarsan okadar iyi performans alırsın.. ve benim hızımda hiç öyle rüzgarda 110 lara kadar düşmezdi. ben hayalimi değil yaşadığımı yazıyorum usta...
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
Burdaki herkesin motor dandik ,kimse bilmiyo ne kullanmayi ne motor açmayi ,bitek sen biliosun kardeşim .. 130un altina inmeden yol giden bana 1 tane apache goster .. 2 kisi 120 altina inmeyen .. Ve uzun yolda o devirlere dayanabilecek .. Benim motoru cogu biliyo burda .. Ve en iyi motor tartişmasiz nihat abininkiydi .. Sor bakalim o gidebilmismi stabil 130 .. Ruzgarli havada düzde sen o motorla 120yi tek kisi gor ,videonu cek at buraya yada gel deneyelim beraber ,sana bnm motorun anahtari verecem .. Ruyanizda gorduklerinizi buraya yazmayin kardesim .. Biri vardi 152 gordum diyen ,seninkide ona benzemis .. Yeni alacaklar bilsin neyin ne oldugunu .. Gercek neyse o ,iyisiyle kotusuyle ,kapasitesi bu ..
bekar adama avrat boşamak kolay gelirmiş rüzgarlı havada çekip göndersem bu seferde rüzgar fazla değil dersin sen kardeş. gerek yok benide alanyada bilen bilir. beni bana anlattırma bilenlere sor.
okadar yol dediğin alanyadan antalya 1,30 saat.. 1bck saat dayanamayacaksa yak atıver motoru
Yav neyini bilecem .. Altindaki motor apache degil mi ,bitti .. Ben motoru biliyorum seni bilmeme gerek yok .. O hizlarda stabil gitmek icin inip motoru itiyosan o ayri tabi ,o senin becerindir .. Ben senin ruyanda goremicegin yollar yaptim her turlu zorluga soktum motoru kapasitesinide biliyorun çapinida ,gelip sallamiyorum o yuzden .. Sana apache x2 motorunla mutluluklar kardeşim (:
duyanda senin altında suzuki hayabusa var sanacak seninki honda cbr olunca ne oluyor üzerinde nal gibi made in china yazıyor hergün yollarda tozumu yutuyor ona bakarsan. ben apachemle mutluyum sanada 125 cc mobiletinle mutluluklar
Benim konusmada ,daha iyi motorum var gibi bisey soyledigimi duydun mu ? Cbr bahsi nerden cikti simdi .. Harviden ergen veletmişsin bende adam gibi karsima aldim laf soyluyorum :D Tmm sen en kral surucusun ,motorun apachelerin en iyisi ,bizimkiler mobilet .. Tmm sen o direksiyonda dedigin'densin ,biz normal siradan insan .. Kabul ediorum bunlari ..
10000 kmden fazla apache kullandim. yaridan cogu uzun yol otoban. apachinin stabil gidebilecegi ( ruzgar, asfalt durumu vs lehinizeyse) 110 km/h dir. sonrasinda .ötü cikmaya basliyor. bu da saglikli degildir motor icin. stabil 90 km hızdan sonrasi motoru asiri yorar. neticede 150 cc ve 13 beygir bunu unutmamak lazm degil mi ?
ben bu tartismada enese hak veriyorum. apacheyi oldugundan fazla gösterebiliyor bazi arkadaşlar. . olabilir apache sevgisindendir:-) ama benim apache niye 150 yapmıyor diye soranlar oldu abartili ovguleri duyunca:-)
beyler tatli tatli tartisalim da dovusmeuelim be:-)
ya işine bak ergen velet senin gibi olur laflarına dikkat et. apache değilmi dediğin motora biniyordun daha iki güne kadar şimdi çakma 1000 lik görünümlü 125 lik cbr a binince biyerlerin kalkmış anlaşılan. hadi abim hadi 125 cc asya mondial grupları var orda takıl sen
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------
doğru diyorsun tatlı tartışalımda baksana arkadaş yediremedi velet melet demeye başladı daha kendisinin zıçtığı b*k kurumadı bana motor sürmeyi anlatıyor
arkadaslar Tamam sakin olun neden bukadar abartildi sadece yaptigim hiz normalmi diye sordum sormaz olaydim yok yere
birbirinizi kiriyosunuz
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)