Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    yağları değiştirin beyler. az km yapmıcaz
    TRANSALP XL700

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

kaliper keçesi değiştirmek sıkıntılı iş mi ve ya amortisör keçesi? sonuçta eskişehirdeki servisin işçiliğini bilmiyorum. Motora bi sıkıntı çıkarırlar mı?

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    motorla 300-500 km'lik yola çıkan var mı?tecrübeleriniz neler?
    100-150km mesafede -olduğu söylenen- titreşim artçıyı çok yorar mı?
    sıfır km aldığımız motoru artçı ile 50-100 km getirmek bir sorun yaratır mı?5000 devri geçmeden kullanırsak?

Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı initial-D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıfır km aldığımız motoru artçı ile 50-100 km getirmek bir sorun yaratır mı?5000 devri geçmeden kullanırsak?
    benim gün içinde 250 km yaptığım oldu..bundan çok daha fazlasını uzun yolda yapanlarda var..150km de artçının çokda yorulacağını sanmıyorum. sıfır motora artçı ile binmesen bence biraz daha iyi olur. ama rodaj için herkes bambaşka şeyler söylüyor
    initial-D bunu beğendi.
    TRANSALP XL700

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim gün içinde 250 km yaptığım oldu..bundan çok daha fazlasını uzun yolda yapanlarda var..150km de artçının çokda yorulacağını sanmıyorum. sıfır motora artçı ile binmesen bence biraz daha iyi olur. ama rodaj için herkes bambaşka şeyler söylüyor
    yarı sentetik yağ ile rolantiden itibaren 5-6000i geçmeden %75 civarı gaz vererek hızlanmalar ve rampa aşağı 5-6000i geçmeden kompresörde kalacak şekilde viteste inişler.ilk 250-300 km böyle.alt ve üst segmanlara silindirdeki çapakları toplatmaya çalışıcam,sonra yağ filtre değişimi.sonrasında 1000km ye kadar aynı şekilde fakat 7-8000i geçmeden.1000km sonrası gene yağ filtre değişimi.1000den sonra allah ne verdiyse :D

5000 devirde sabit şekilde otobanda giderek rodajın yanlış olduğunu düşünüyorum.canını almadan çok zorlamadan hızlanmalı yavaşlamalı olarak bir rodaj yapacağım.tabi bundan kaastım hızlanıp hemen ardında fren-hızlanıp hemen ardından fren değil

Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    yağları değiştirin beyler. az km yapmıcaz
    Sabri abi yarın, bugün derken abant'a gidersiniz yaza da, nasip kısmetse Edirne'deyiz ona göre
    Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!

straybullet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Agility 125
    Alıntı tvsbozuyuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaliper keçesi değiştirmek sıkıntılı iş mi ve ya amortisör keçesi? sonuçta eskişehirdeki servisin işçiliğini bilmiyorum. Motora bi sıkıntı çıkarırlar mı?
    Sen ne zaman gelmeyi düşünüyorsun istersen beraber gidebiliriz. Ne gibi bir sıkıntı yani onu anlamadim. Kalıperi bilemem ama amortisorun ki zaman alıyor baya ben mondialin kini garantiden değiştirmiştim

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Beni de alin gezmeye :(((
    www.erkakurye.com

coskun913 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns (siyah)
    Slm arkadasim ben apache ile iskenderundan antalyaya 700 km yi 14 saatte geldim. Hic bi sıkınti cikarmadi bana. Yaz oldugu icin iki saatte bi dinlendirmistim motoru. Sende gozun kapali gidebilirsin yeni motor oldugu icin sabit hizda gitmemeye bak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

Antalyada yokmu şöyle gezi yapacak kimse. Kepez balkonda ybr leri seyretmekten biktim artik.
    initial-D bunu beğendi.

ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    selo gelince degis yağını. 550 km kadar yapıcaz

Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı Twin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sabri abi yarın, bugün derken abant'a gidersiniz yaza da, nasip kısmetse Edirne'deyiz ona göre
    havalar ısınsın kaçarın yok zaten ordayım, mangal yakcan bana
    TRANSALP XL700

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ysfist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selo gelince degis yağını. 550 km kadar yapıcaz
    Yahu ben 50 km gidis 50 km donus yolu yapamiyorum. (acemilik) Siz ne guzel 550 km yapacaksiniz. İnsallah bende yavas yavas alisirim, su motora.

Motosikleti
    havalar ısınsın kaçarın yok zaten ordayım, mangal yakcan bana
    Dana çeviririz abi sana ayıpsın

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Oh keyifler yerinde bakıyorum. Süpersiniz, havalar yağışlı ama beyler?
    sabredin 1 ay daha..
    hem havalar düzelsin, hem işler hafifler sonra bağlasanız da kaçarız bir yerlere

koreay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 KIRMIZI
    Alıntı initial-D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5 bin devirde pek yorulacağını sanmam. ben ödemiş-şirince-ödemiş yaptım aynı gün içinde 85 km gittim 85 km geldim (eşim motoru pek sevmez) sadece 100 KM üzeri çıktığımda rahatsız oluyordu diğer türlü hiçbir sıkıntı yaşamadım. hee 2,5 aylıkta hamileydi o zaman . yani diyeceğim artçın motosiklet seven biri ise hiçbir rahatsızlık duyacağını sanmam.
    initial-D bunu beğendi.
    35 ZUS 73

dolphin_star - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    Alıntı koreay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5 bin devirde pek yorulacağını sanmam. ben ödemiş-şirince-ödemiş yaptım aynı gün içinde 85 km gittim 85 km geldim (eşim motoru pek sevmez) sadece 100 KM üzeri çıktığımda rahatsız oluyordu diğer türlü hiçbir sıkıntı yaşamadım. hee 2,5 aylıkta hamileydi o zaman . yani diyeceğim artçın motosiklet seven biri ise hiçbir rahatsızlık duyacağını sanmam.
    bende birkez mola verip antalyaya gittim geldim artçıyla çok eglenceliydi. Motor 2 kişi 120 nin altına düşmedi. En fazla 132 yaptım 2 kişi. Aynı yolu daha sonra tek gittim 130 un altına hiç düşmedim. En fazlada 141 yaptım. ama benim motorda 14 dişli, iridium buji. Motul yağ var. Hepsınınde cok farkı oluyor
    initial-D bunu beğendi.

zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Bridgestone BT 45 lastik aldım paraya kıyıp. Kargoda şuan. Takınca bakalım ne farkedecek

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı EneS_Turker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benım keçelerde patlak yokta uzun kullanınca terleme yapıyo biraz düşünüyorum bi ara değştirmeyi .. keçe iş değilde ön takımı dağıtıyolar takmak için zahmetli iş .. hıonda servisine kalırsak zıçtık :D tanıdık biyerde yaptırırm ..Abanttan önce bi yağ değiştireyim yeter bana ..Şimdilik kafama takılan başka bişey yok .. Amaan öğrencide olsan motor işi parasız olmuyo .. Bişey yok diyosun en ufak bi sıkıntıda maddi zorluk çekiosun .. sonunda satıp Akbille devam edicem o olcak :D
    ben izlemiştim sökeriz sökmesine de toplama işinden kendime güvenemiyorum motor işi öyle milletin küçümsediği gibi ucuz değil ya araba bile daha hesaplı 10 binde 15 binde yağ yağ filtresi değişiyor en iyi yağlar 100 tl orjinal filtrelerde 15 20 tl arası bitti motorda 2 binde bir 30 tl yağa 5 tlye filtreye 35x5=175 tl ediyor kendin yaparsan bakımıama motorun zevki başka
    EneS_Turker bunu beğendi.

memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    arkadaslar duz yolda kac yaptiniz Ben 120 yapabildim sizce normalmi boyum 170 cm kilo 62 bursada baska apchesi olan varsa motorun performansini test etmek isterim.

Motosikleti
    Motosikletten alınan köprü ve otoyol ücretlerini protesto kampanyasıdır. 7 kişilik otomobil ve,10 kişilik lüks minibüs ile aynı kefeye konmamak için imzamızı atalım, 2 dakikalık işlemden üşenmeyelim.

http://www.change.org/tr/kampanyalar...lastirmaportal
    vedkum bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler