Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    designserhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Bu yıl fuar hoşuma gitmedi hiç honda yamaha suzuki fıstı japoncu kardeşlerim çok üzüldü bir kaç yeni model vardı ama tvs nin standının maşallahı vardı gözlemlediğim kadarıyla geçen yıllarda tvs yi kimse bilmiyordu ve ilgi çekmiyordu ama bu yıl herkes bu markayı öğrenmiş ve baya kalabalıktı açıkçası çok hoşuma gitti bu arada apachenin yeni modeli çok hoşuma gitti bu yıl satış patlaması yaratır malum honda tırt çıktı ace diye köylü tipi motor getirmiş bir de tvs nin neon diye cup modeli vardı detaylı inceledim çok hoşuma giitti çakmak soketi bile vardı ben tvs yi 2006 dan beri biliyorum 2006 da sıfır scoty pep 75 cc lik modelini almıtık ce 4 yıl kullandım 36000 km de satmıştım bu yıl da scooty pep getirmişlerdi şaşırdım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    Alıntı kuralsızlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geldimi bu motor türkiyeye ??

Hocam o resim fuarda çekilmiş. Bugün gidip Sabri abi, Enes, Okan hep beraber gezdik. Motor TR'ye gelmiş. Çok güzel, çok şık ama fiyat malum 4.800 lira.

Bu arada tekrardan Sabri abi'ye Enes'e çok teşekkür ederim. Hepsi çok sıcak kanlı sevecen insanlar
    sbr bunu beğendi.
    Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    motosiklet iyi güzelde . titreşim olayı merak ediyorum.. cbfe göre 2 kat güzellikte ve hızlı
    cbf kadar konforu yok ama
    # motosikletle.blogspot

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yarın gidip bide ben bakayım nevar ne yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------

herşeyin birarada olduğu bi motosiklet yok tusuba.

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Bugün Sabri , Okan ve Canla beraber Fuardaydık saatlerce .. Güzelce heryeri gezdik (o kalabalıga ragmen) ınceledık .. Tvs standı cok guzeldı .. artık ciddi bi markayım diyodu resmen .. Çıkışta ufak bi arıza yaşadık ama hallettik şükür yeni geldik sayılır .. Bu güzel gün için teşekkürler çocuklar .. Ve sağolun beklediğiniz için (: Birsürü resim var .. Bi ara atarım inş ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------

Beyler Resimler Burda Var isteyen inceleyebilir . . Hemen hemen tüm Standdlardan Kareler var .. özellikle Tvs standı ..

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200914608215865.1073741825.1485178142&typ e=1
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

İ2MİRLİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 TVS APACHE RTR 150
    Alıntı fatihozveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üstadım çok güzel olmuş da bir sorum olacak bende 2. el yan çanta buldum ama arka sinyalleri ne yaptın sen sökülecek mi senin arka sinyaller nerede
    arka ve ön sinyaller çok büyük dolayısıyla arkaya yan çanta takmak istediğinde sinyaller engel oluyordu bende takımı 10 tl den iki takım led sinyal aldım orjinalleri çıkarıp ledleri taktım çantalar cuk diye oturdu yan çanta takmayı düşünen arkadaşlar varsa önce sinyalleri led le değiştirsin
    HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı İ2MİRLİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arka ve ön sinyaller çok büyük dolayısıyla arkaya yan çanta takmak istediğinde sinyaller engel oluyordu bende takımı 10 tl den iki takım led sinyal aldım orjinalleri çıkarıp ledleri taktım çantalar cuk diye oturdu yan çanta takmayı düşünen arkadaşlar varsa önce sinyalleri led le değiştirsin
    led sinyalleri nereden aldınız

Motosikleti
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosiklet iyi güzelde . titreşim olayı merak ediyorum.. cbfe göre 2 kat güzellikte ve hızlı
    cbf kadar konforu yok ama
    Hocam en az benim kadar pimpiriklisiniz. Zamanında bende Nihat abi'nin Apache'yi alıcaktım. Para durumu çıkışmadı olmadı. Bende titreşim titreşim diye bu forumdakileri delirtmiştim. Dün gezmeye gittiğim 2-3 kişi bile lan olum varya seni o zamanlar yakalasak harbi dövücektik dediler yani sen düşün ne kadar kızdıklarını. Şuanda Ybr 125 kullanıyorum. Dün Sabri abi'nin Apache'sine artçı oldum ve ayrıca kendisi 1-2 tur atmam için verdi. Hiç titreşim yok. Lan dedim ben bu makinayı gözümde çok büyütmüşüm. Makinada boş gaz vermediğin sürece hiç bir şekilde rahatsız olmuyorsun. İçin rahat olsun. İmkanın varsa titreşimi dert etme. Çünkü titreşim yok. Ben ybr kullandığım halde hiç rahatsızlık duymadım titreşimden.

Sabri abi soruyor; Can titreşim varmı?
    Oda neymiş abi? Ne titreşimi, fıstık gibi motor. Çok abartmışlar dedim. Güldü oda

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı Twin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam en az benim kadar pimpiriklisiniz. Zamanında bende Nihat abi'nin Apache'yi alıcaktım. Para durumu çıkışmadı olmadı. Bende titreşim titreşim diye bu forumdakileri delirtmiştim. Dün gezmeye gittiğim 2-3 kişi bile lan olum varya seni o zamanlar yakalasak harbi dövücektik dediler yani sen düşün ne kadar kızdıklarını. Şuanda Ybr 125 kullanıyorum. Dün Sabri abi'nin Apache'sine artçı oldum ve ayrıca kendisi 1-2 tur atmam için verdi. Hiç titreşim yok. Lan dedim ben bu makinayı gözümde çok büyütmüşüm. Makinada boş gaz vermediğin sürece hiç bir şekilde rahatsız olmuyorsun. İçin rahat olsun. İmkanın varsa titreşimi dert etme. Çünkü titreşim yok. Ben ybr kullandığım halde hiç rahatsızlık duymadım titreşimden.

Sabri abi soruyor; Can titreşim varmı?
    Oda neymiş abi? Ne titreşimi, fıstık gibi motor. Çok abartmışlar dedim. Güldü oda
    can senin gördüğün maximum apache titreşimi. motor civatalarını sıkınca hiç kalmıyo titreşim. ybr ile aynı oluyor
    TRANSALP XL700

Motosikleti
    Aynen abi

Motosikleti
    2011 TVS APACHE RTR 150
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    led sinyalleri nereden aldınız
    izmirde kahramanlar semti var satış servis yedek parça ne ararsan bulabiliyorsun. izmirli arkadaşlar bilir. ben ordan aldım fakat internettende bulabilirsin sanırım
    HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL

a.payza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 (yeni kasa) Yeşil Renk
    Arkadaşlar ilk motorum için kapora ödedim yakında motoruma kavuşacağım nasipse
    (1 ay sonra teslim olabilirmiş en errken) İlk teslim tarihi mayıs-haziran düşünüyoruz demişlerdi
    neyse arkadaşlar bu mesajı yazmamın bir sebebi de 3900 tl olan 2012 model fiyatı bizde öyle bir kampanya yok dediler
    yani bayiler elindeki stokları tüketmek için yapmış olabilir ama bizde şuanda fuara özel öyle bir indirim yok eski model için dedi yetkililer

Yeni kasa ile aradaki fiyat farkı 520 tl eski kasa 4280tl yeni kasa 4800tl olarak satışta şuanda
    Bende yeni kasayı çok beğendiğim için bu 2013 model 150cc olanı almayı tercih ettim

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------

Bu arada emin olun sadece motora makyaj yapılmamış zannettiğinin aksine bir çok yenilik var
    Muzzaffer beyin dediğine göre
    lastikler tubeless olarak değişmiş
    ve her markaya uyacak şekilde lastik ölçüleri değişmiş (arka lastik)
    Frenlerde ve titreşimde iyileştirme yapılmış titreşimi azaltmak için çalışmalar yapılmış
    Gösterge paneli daha güzel olmuş
    Yeşil rengi göz kamaştırıyor bence
    Şimdi motoruma kavuşmayı bekliyorum Allahın izniyle...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------

Bu arada emin olun sadece motora makyaj yapılmamış zannettiğinin aksine bir çok yenilik var
    Muzzaffer beyin dediğine göre
    lastikler tubeless olarak değişmiş
    ve her markaya uyacak şekilde lastik ölçüleri değişmiş (arka lastik)
    Frenlerde ve titreşimde iyileştirme yapılmış titreşimi azaltmak için çalışmalar yapılmış
    Gösterge paneli daha güzel olmuş
    Yeşil rengi göz kamaştırıyor bence
    Ayakları koyduğunuz yerler değişmiş
    Şimdi motoruma kavuşmayı bekliyorum Allahın izniyle...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------

internetten kaynaklanan bir sorun sebebiyle aynı mesaj 2 defa çıkmış yetkili arkadaş düzeltebilirse sevinirim

Motosikleti
    2011 TVS APACHE RTR 150
    hayırlı olsun motoruna en kısa sürede kavuşman dileği ile

Motosikleti
    rtr 150 gri
    hayırlı olsun motoruna en kısa sürede kavuşman dileği ile
    üstadım yarın çanta geliyor ledleri de kahramanlardan alayım neresinden hangi mağaza motomax var oradan mı. senin müsait olduğun zaman beraber taksak olurmu üstadım

gencler slmlar motor parcalarini satin alabilicegimiz bir site varmi? hava filtresini degistiricm ben. antLyada satan HerhNgi bi yer yok cunku. tvsnin antalya teknik servisine ugrarsaniz kazilanicagnizida iftiharla bildirmek isterim :-) cani cehenneme garantinin kendi bakimlarini tanidigm ustaya yaptirirm daha iyi .

Motosikleti
    2011 TVS APACHE RTR 150
    Motomax tan almadım orda biraz pahallıdır arka sokakta parçacı var ordan aldım ben ayarlıyalım bi gün buluşur hallederiz yanlız yan çantaları takmak için bağlantı demiri varmı motorda

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    izmirde kahramanlar semti var satış servis yedek parça ne ararsan bulabiliyorsun. izmirli arkadaşlar bilir. ben ordan aldım fakat internettende bulabilirsin sanırım
    bir fotosu markası var mı internetten bakayım bursada 45 tlden aşağı satan yok meretleri

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    bugun fuardaydım tabıkı tvs standına ugradım tıtresım malesef aynı dızeyde baskada bı fark yok gerısı gorsel ama bence eskı kasa daha sexy derım benım sahsı gorusum fıyatta baya abartılmıs bu paraya olmaz bu ıs mıllet hondaya gıder aynı para olursa zaten fıyatıı gerı cekerler 125 lık versıyon tam fıasko 3000 eder ancak fıyatını sormadım
    M.balibey ve sedat_57 bunu beğendiler.
    www.erkakurye.com

vedkum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ford Tourneo 110ps
    Bu motor iyileştirmeleri de hep ...abilerden geliyor,hepsi de yalan çıkıyor.Bir gün de yetkili birinin açıklama yaptığını göremedik nedense.

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    Alıntı EneS_Turker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yusufist Le beraber Nihat abinin evine gittik .. Güzel muhabbetli saatler geçirdik .. Bi kaç ufak ayarlama ,jant şeritleri ( ne kdr başarılamasada :D) , sinyaller fln .. uğraştık bıraz beraber .. Kısa zaman sonrasına dair planlarımızıda yaptık nasipse .. Resimlerle biraz ortalığı şenlendirelim .. (:

http://a1303.hizliresim.com/17/2/kn7vw.jpg

http://a1303.hizliresim.com/17/2/kn7y0.jpg

http://a1303.hizliresim.com/17/2/kn7yt.jpg

http://a1303.hizliresim.com/17/2/kn85w.jpg

Nihat aBinin Azmi :D
    http://a1303.hizliresim.com/17/2/kn86c.jpg

http://a1303.hizliresim.com/17/2/kn86k.jpg

Yılmak yok (ama)
    http://d1303.hizliresim.com/17/2/kn8hv.jpg

http://d1303.hizliresim.com/17/2/kn8jc.jpg

http://d1303.hizliresim.com/17/2/kn8k3.jpg

http://d1303.hizliresim.com/17/2/kn8k7.jpg

http://d1303.hizliresim.com/17/2/kn8n2.jpg

Nihat Abiden Süper Kapanış :D Apaçi style ..
    http://d1303.hizliresim.com/17/2/kn8mw.jpg

http://d1303.hizliresim.com/17/2/kn8nf.jpg

TEkrar teşekkürler abi güzel saatler için (: Yarın fuara gidicekler haberleşelim beraber gidelim .. 0541 823 60 94 ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:48 ----------

3 - 4 ay öncesine kadar Hepimizde apache vardı , yine beraberdik .. Sonra sattık motorsuz kaldık , yine beraberdik .. Başka başka motorlar aldık yine beraberiz .. Gönüller bir oldukça Gerisi önemli değilmiş gerçekten .. (:

moorlar güzel sohbet muhabbet güzel yaz gelsede toplansak yine aksak yollara...
    bu arada beyaz hyo çok güzemiş maşallah yusufun mu yeni almış galiba kaça aldıy ke

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler