yok mu adam gibi foto paylaşıcak insan?
kızlı mızlı var
şöyle detaylı kimsede yok mu
yok mu adam gibi foto paylaşıcak insan?
kızlı mızlı var
şöyle detaylı kimsede yok mu
# motosikletle.blogspot
kız guzel bakıyor ama motoru zaten sevıyoruz çöp olsa yıne tvs alınır
www.erkakurye.com
cbf ile bunun arasında kaldım bende fuarda görünce.hangisini alacağım bilemiyorum
Yusufist Le beraber Nihat abinin evine gittik .. Güzel muhabbetli saatler geçirdik .. Bi kaç ufak ayarlama ,jant şeritleri ( ne kdr başarılamasada :D) , sinyaller fln .. uğraştık bıraz beraber .. Kısa zaman sonrasına dair planlarımızıda yaptık nasipse .. Resimlerle biraz ortalığı şenlendirelim .. (:
Nihat aBinin Azmi :D
Yılmak yok (ama)
Nihat Abiden Süper Kapanış :D Apaçi style ..
TEkrar teşekkürler abi güzel saatler için (: Yarın fuara gidicekler haberleşelim beraber gidelim .. 0541 823 60 94 ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:48 ----------
3 - 4 ay öncesine kadar Hepimizde apache vardı , yine beraberdik .. Sonra sattık motorsuz kaldık , yine beraberdik .. Başka başka motorlar aldık yine beraberiz .. Gönüller bir oldukça Gerisi önemli değilmiş gerçekten .. (:
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Beyler ilk gün fuardaydım. Tabiki hemen Tvs standına koşmadım.Akşama kadar gezdim. Sonra gidip ilk aşkım apacheye bakayım diye giderken aklıma 160'lık gelmiş midir sorusu geldi.
Saolsunlar çok ilgilendiler benimle. 3950liraya eski kasayı nakit veririz 3940 gelişi dediler. Yeni kasaların 150 olduğunu ve makyajlanma dışında çok farkının olmadığını öğrenmemle o kadar parayı veremem ki ya tepkisini vermem bir oldu.
Soruları cevaplarım
edit: mayısta satışa çıkacak yeni kasalar
hyo lar çok güzelleşmiş.malzeme kalitesi çok yüksek.
Mondial bile balansor koyuyor tvsde yok titresim konusunu cozmesi lazim
Inat ettim titresim cozulene kadar almiyacam tvs
Ramazan gec bunları kardesim..
Aynıları bende vardı ac bak actıgım konuları yok armutun sapı,üzümün cöpü 4 tekere gecince lanet olsun niye aramısım diyorsun..Titresim istemiyorsan ybr al.125 az gelir diyorsan. Cbf al..Hızı az diyorsun Tvs al.. Ama al arrtık cok arastırma malum 3 motor var ..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
bu titreşim olayı abartılıyor sanki. rahatsızlık verici bi titreşim olsa kuryeler bu motoru tercih etmez bence. zaten bi binmede 100km yapmıyor kuryede öyle eli ayağı uyuşsun.
genede tvs kullanan kurye varsa başlıkta ona sormak lazım elbet.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Artçıyıda düşunuyorum manita felan yaparsak 2 gunde terk etmesin bizi
Haha bunuda düşündüm ben.. cbr alıcam artcı binemez.. offf diyordum.. cektim 4 tekeri. Simdi cokta S.kmde alırım ybr yi boydan dolayı azıcık önü basarım 5 cm kadar arka amasörü en yumusaga getirir. tek basıma gezerim varsa 2 kişi gezmek isteyen arac orda.. Düşünme bunları..Ama ben sana ybr derim.. vazgecmee
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
En güzel cevabı vermiş arkadaş .. Tvs böyle ve biz böyle seviyoruz (: alıpta pişman olanda yok çok şükür .. çok kafaya takmamak lazım bunları .. gönlüne yatanı al kusurunu düşünme ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
Haydi Bakalım Gidelim şu Fuara :D
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Nihat abi Allah kaza bela göstermesin abi. Senin apache çok hoşuma gidiyordu, senin motoru alıcaktık maddi imkanlar el verdi. Sağolasın sen o zaman bana güzellik yapmıştın. Şimdi Gt250R aldın oda çok temiz ve maşallah'ı var. Bakarsın ileride 250cc'ye geçicek olurum, sende satmamış olursan nasip kısmetse bu sefer senin makinayı alırız. Apache olmadı Gt250R olsun
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)