TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Ocak 2013, 05:19
sarkadaslar bu motorun yakıtı hakkında bilgi verebilcek biri varmı ? mesela 100 km de kaç lt yakıyor ? enjeksiyon sistemi kesin olarak varmı yok mu ben var diye duydum ama bırde sızın goruslerınızı almak istedım
Reklamlar
-
28 Ocak 2013, 07:40
yaklaşık 2.5 litre yakar.. 3 litreyi gördüm diyeni görmedim ama ben sanırım 3 lt yaktırdım..çok doğru bir hesap olmasada şoyle anlatayım. benzin ışığı yandıktan sonra 15 km daha gittim. 15 tl lik benzin aldım. 85 km yol gittim ışık yandı. sonra 15 km daha gittim benzin aldım.. yani 15 tl lik benzinle yaklaşık 100 km gittim. ama abartmıyorum %95i dipgaz gittim. gaz kolu on off durumundaydı yani
enjeksiyon yok eminim son kararım
-
28 Ocak 2013, 11:35
Twin adlı üyeden alıntı
Cümleten Selamın Aleyküm.
Atilla abi'nin apache'si duruyormu? Tanıdık bir abim alıcakta. Sahibinden.com'da göremedim.
geçen hafta sattım..
-
28 Ocak 2013, 20:08
Ya arkadaslar ben apacheyi aldigimdan beri 3.5 lt nin altina dusmedi 10 000 de aldim bakin bugun full depo doluyken sfirlamistim 350 km yol gittim yaridan daha fazlasinda yarim gazi gecmedim 80-90 gittim ... depoyu tekrar fulledigimde 13 lt benzin aldi niye bu kadar cok yakiyor bu motor ya deli oluyorum bole 2.5 lt falan yaziosunuz ya ... bulun derdime bi çare bugunki benzin fyatina gore 350 km yi 62 tl ye gittim zoruma gidiyor .
Son hesabima gore 100 km de / 3.7 lt yakti
-
28 Ocak 2013, 21:56
poyraz95 adlı üyeden alıntı
Ya arkadaslar ben apacheyi aldigimdan beri 3.5 lt nin altina dusmedi 10 000 de aldim bakin bugun full depo doluyken sfirlamistim 350 km yol gittim yaridan daha fazlasinda yarim gazi gecmedim 80-90 gittim ... depoyu tekrar fulledigimde 13 lt benzin aldi niye bu kadar cok yakiyor bu motor ya deli oluyorum bole 2.5 lt falan yaziosunuz ya ... bulun derdime bi çare bugunki benzin fyatina gore 350 km yi 62 tl ye gittim zoruma gidiyor .
Son hesabima gore 100 km de / 3.7 lt yakti
dostum aşırı bir şekilde fazla yakmış..benzin hortumlarını kontrol et bence.. başka da subap ayarı, hava filtresi, karburator ayarı dicem ama onlar bile o kadar yaktıramaz gibime geliyor..çekişinde sıkıntı varmı?
-
28 Ocak 2013, 22:59
sbr adlı üyeden alıntı
dostum aşırı bir şekilde fazla yakmış..benzin hortumlarını kontrol et bence.. başka da subap ayarı, hava filtresi, karburator ayarı dicem ama onlar bile o kadar yaktıramaz gibime geliyor..çekişinde sıkıntı varmı?
Cekisinde sikinti yok hocamama 7000 km dir boyle .
-
28 Ocak 2013, 23:01
Selam aleyküm arkadaşlar
Eli kulağında bende bu tarz bir motor almak istiyorum lakin bayağı araştırdım, Cbf mi Tvs mi Ybr mi diye net bir karar vermedim.
forumda genelde marka fanatikliği hat safada, bence mekanik olarak sorunsuz olması gerekli bu tip motorların çünkü binicileri orta halli insanlar.
Kullanıcı arkadaşların TVS nin artılarını eksilerini yazarsalar sevinirim. Saygılar
MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR
-
28 Ocak 2013, 23:19
Cry adlı üyeden alıntı
Selam aleyküm arkadaşlar
Eli kulağında bende bu tarz bir motor almak istiyorum lakin bayağı araştırdım, Cbf mi Tvs mi Ybr mi diye net bir karar vermedim.
forumda genelde marka fanatikliği hat safada, bence mekanik olarak sorunsuz olması gerekli bu tip motorların çünkü binicileri orta halli insanlar.
Kullanıcı arkadaşların TVS nin artılarını eksilerini yazarsalar sevinirim. Saygılar
Ben herseyinden memnunum . Sadece bu yakit olayi biraz sikintili gibi ama onuda cozucem herhalde . Bu arada bende izmitteyim eger apacheyi gormediyseniz yardimci olabilirm .
Birde ilgilenen arkadaslara duyrulur kocaeliden satilik tvs
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-kocaeliden-kirmizi-16000-de-cok-temiz-apache-109192941/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
Bir de kocaelide tvs servisi varmi beyler ?
-
29 Ocak 2013, 02:36
sbr adlı üyeden alıntı
yaklaşık 2.5 litre yakar.. 3 litreyi gördüm diyeni görmedim
ama ben sanırım 3 lt yaktırdım..çok doğru bir hesap olmasada şoyle anlatayım. benzin ışığı yandıktan sonra 15 km daha gittim. 15 tl lik benzin aldım. 85 km yol gittim ışık yandı. sonra 15 km daha gittim benzin aldım.. yani 15 tl lik benzinle yaklaşık 100 km gittim. ama abartmıyorum %95i dipgaz gittim. gaz kolu on off durumundaydı yani
enjeksiyon yok eminim son kararım
hocam enjesiyon yok diyon ama oburkü kabürütorlere benzemiyo gaz kolunu actıgın kadar benzın alıyo ıcıne gaz kolunu cevırınce ordakı dalka yukarıya cıkıyo ne kadar cevırısn o kadar cıkıyor ve bende bu tur karburutor dıye bılıyorum ama senın dedıgınde olabılır eyw hocam degerler ıcın apache garantı oldu almayını dovuyolar
-
29 Ocak 2013, 03:09
O kadar ybr' baktım gene döndüm Apache'ye.. Satılık temiz apache'si olanlar mesaj kutumu yeşillendirsin tanıdıkla alışveriş yapmanın keyfine bakalım (not:ybr' içinde yeşillendirebilirsiniz. İstanbul'dayım.)
-
29 Ocak 2013, 03:33
Arkadaşlar Kredi kartına taksitle alabileceğim 2008 model bir TVS Apache arıyorum İlgilenenler bana 0507 426 13 51 numaralı telefondan ulabilirlermi ? Teşekkürler
-
29 Ocak 2013, 03:45
shero adlı üyeden alıntı
hocam enjesiyon yok diyon ama oburkü kabürütorlere benzemiyo gaz kolunu actıgın kadar benzın alıyo ıcıne gaz kolunu cevırınce ordakı dalka yukarıya cıkıyo ne kadar cevırısn o kadar cıkıyor ve bende bu tur karburutor dıye bılıyorum ama senın dedıgınde olabılır eyw hocam degerler ıcın apache garantı oldu almayını dovuyolar
o dediğin yer gaz telinin bağlı olduğu kelebek benzinli araçların hepsinde vardır
-
29 Ocak 2013, 06:00
Rr6 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Kredi kartına taksitle alabileceğim 2008 model bir TVS Apache arıyorum İlgilenenler bana 0507 426 13 51 numaralı telefondan ulabilirlermi ? Teşekkürler
yalnız en fazla 160 Tl aylık taksit verebilirim bunuda belirtmek isterim
-
29 Ocak 2013, 08:13
shero adlı üyeden alıntı
ee adı ustunde RTR(yarışcı gaz tepkisi) ... o kadar gazı ybrde ver stop eder
-
29 Ocak 2013, 12:03
Rr6 adlı üyeden alıntı
yalnız en fazla 160 Tl aylık taksit verebilirim bunuda belirtmek isterim
inşallah gönlüne göre bulursun.. hevesini kırmak gibi olcak belki ama işin çok zor.
-
29 Ocak 2013, 13:26
Arkadaşlar 2 ay önce arkaya pirelli öne ırc lastik almıştım İkisinin de desenli hemen hemen aynıydı ve tırtıklı idi geçen gün arka tekere çivi girdi ve çivi lastiğin yanını da deldi Yana yama yaptırdım Makine ile ama gene de kaçırıyordu benimde içime sinmedi Servise gidip lastik aldım gene pirelli alacaktım ama kalmamıştı sonra ırc taktırdım 4 mevsimli şimdi kafama takılan soru şu ön teker tırtıklı http://www.irclastik.net/urun.asp?konu=urunler&anakategori=1&marka=1&katego ri=5&sayfa= arka tekerde 4 mevsim resmini bulamadım desenler farklı yani bir sıkıntı yaratır mı motorun gidişinde
-
29 Ocak 2013, 15:14
Yok mu arkadaslar benim yakit problemime bir care bulabilcek .
-
29 Ocak 2013, 17:46
ustalara sorunca ne cevap veriyorlar?
-
29 Ocak 2013, 18:36
designserhat adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 2 ay önce arkaya pirelli öne ırc lastik almıştım İkisinin de desenli hemen hemen aynıydı ve tırtıklı idi geçen gün arka tekere çivi girdi ve çivi lastiğin yanını da deldi Yana yama yaptırdım Makine ile ama gene de kaçırıyordu benimde içime sinmedi Servise gidip lastik aldım gene pirelli alacaktım ama kalmamıştı sonra ırc taktırdım 4 mevsimli şimdi kafama takılan soru şu ön teker tırtıklı http://www.irclastik.net/urun.asp?konu=urunler&anakategori=1&marka=1&katego ri=5&sayfa= arka tekerde 4 mevsim resmini bulamadım desenler farklı yani bir sıkıntı yaratır mı motorun gidişinde
4 mevsin lastiğine mi var
hava filtreni ve bujini ne zaman değişti karbüratör tahliyesinin vidasının sıkılı olduğundan emin ol benzin hortumlarını da kontrol et kaçak olmasın
-
29 Ocak 2013, 18:43
M.balibey adlı üyeden alıntı
4 mevsin lastiğine mi var
hava filtreni ve bujini ne zaman değişti karbüratör tahliyesinin vidasının sıkılı olduğundan emin ol benzin hortumlarını da kontrol et kaçak olmasın
Ne demek istediğini anlamadım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)
Bu Konudaki Etiketler