ben geldim resim atcam birazdan
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
[IMG][/IMG]sabah ikea,da toplandık[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
sonra orda güzel bi kahvaltı yaptık[IMG][/IMG]
ramçonun fazeri çiçek gibi maşallah egzozu görmekde yeter[IMG][/IMG]G][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
buarada ramçonun annesine tekrar teşekkürler çok zahmet etti bizim için çaydı kolaydı pastaydı börekdi derken çok uğraştı[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
Organizasyon gayet güzeldi. Yeni arkadaşlarla da tanıştık sağolsun ramco ve annesi hanımefendi muhteşem agirladilar bizleri kendilerine çok te teşekkür ediyorum tekrar. Az yol çok muhabbet dedik dediğimizi yaptık :-):-)
Aynen Ramazan abi annene tekrar teşekkür et yerimize sağolsun çok yoruldu .. Milletin gözü üstümüzdeydi yolda .. böyle kalabalık gezmek güzel oluyor
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
herşey çok güzeldi sohbet muhabbet yeni dostlar daha ne olsun
bende de birkaç resim vardı
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------
resimler süper çıkmış eline sağlık selo....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
güzel bir buluşmaydı teşekkürler herkese daha kalabalıkları olur inş.. ramço annen hakkını helal etsin..kendi evladı gibi ağırladı sağolsun..
TRANSALP XL700
helal olsun ne demek.. hava güzel olsa bahçede semaver yakardık ama yağmur iizin vermedi....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Arkadaşlar tvs apache,de ki titreşim hiç bir motorda yok:D titreşim cok hız olarakta 145 km yigördü ybr ile kıyaslarsan gidişi ybr den cok ama titreşimde cok yakıt olarak ta hemen hemen ybr ile aynı ama kullanıcıya göre degişiyor. yedek parca ve servisi sorarrsanız daha gitmedi servise.
Arkadaşlar tvs apache,de ki titreşim hiç bir motorda yok:D titreşim cok hız olarakta 145 km yigördü ybr ile kıyaslarsan gidişi ybr den cok ama titreşimde cok yakıt olarak ta hemen hemen ybr ile aynı ama kullanıcıya göre degişiyor. yedek parca ve servisi sorarrsanız daha gitmedi servise.
selo uygun zamanda hallederiz senin işi..
eyvallah kanka ben sana haber ederim büyük ihtimal salı günü olabilir
malzeme lazım mı extradan kablo role falan
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)