hala pazartesi diyo yaa
tamam atilla abi adresi aldım pazara ayarla kendini hava güzel olursa buluşuyoruz şu ramçoyuda bi görek artık. avlanmakda zevkli ama azcık daha soğusun hava devasa domuzlar ozaman çıkar piyasaya
hala pazartesi diyo yaa
tamam atilla abi adresi aldım pazara ayarla kendini hava güzel olursa buluşuyoruz şu ramçoyuda bi görek artık. avlanmakda zevkli ama azcık daha soğusun hava devasa domuzlar ozaman çıkar piyasaya
o zaman ben sizi ava götüreyim motorlarla..şaka şaka... sakat iş bakmayın ben gidiyorum. elimde tüfek belimde bıçak ben bile tırsıyorum bazen 150 kiloluk domuz üzerime gelirken..
ramçoya gidelim müsayitse...nihatın dediği gibi.. hem geçmişolsun deriz, hem teskeresini kutlarız... bu havada işkembeci iyi olur... bildiğiniz biyer varsa bol sirke sarmsaklı kelle paça içelim duble..
amannn atilla abi dikkat et domuz avı derken is alma başına allah korusun :-) Işkembe guZel fikir. Tepeustunde guZel bir iskembeci var ama ramconun ziyarete gidilecekse o güzergahta bir yer kararlastIririZ..
okey,dir o zaman mekanı güzergahı ayarlarız zaman içinde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------
aboooooovvv hava iyi değilmiş http://www.havadurumu.org/istanbul-hava-durumu.php
Ona güvenme abi pazarlar tam 6 haftadır üst üste günlük güneşlik gidiyo :D
abi her yere gelirim senlede sakatat mevzuna sokma beni :D sen iç ..
Sen geliyom dedimmi biter abi .. daha bişey demedin biliyorum Ama sensiz tadı çıkmaz ayarla bi şekilde ..
Valla üstüne alınan herkese lafım .. :D Sırf sana değil .. Kusra bakmayın içimizde kalmasın yani unuttuk gitti tabi :D
GElmiş abi gelmiş .. Film izliyodum bakamadım şimdi gördüm :D
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Hava yağmurlu olursa iptal etmezSiniz herhalde tatlı sucular siziiiiiiii :-):-):-D
Ben 1.5 aydır motoru yıkamıyorum zaten kırlenıyo dıe :D geçen yediğim yağmurdan sonra yeni kurudu üst baş :D Yağmur çamur motorcuya engel değil .. Her daim hazırız
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Nİhat abi Pazar günü Biraz Apache Tokatlayalımmı ? p
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
arkadan gitmek iyidir başkasının frenine güvenip önünde gidemem.. şşşşşş korkutma bıldırcınları gelmezler sonra
bağlarbaşından üsküdara inerken patsocuya gelmeden sağda cumhuriyet işkembecisi var...missss...sakatat yenmezmi enessss...midye kokoreç karides güveç...
o zaman sana dürüm köfte adana bişey ayarlarız...
organizasyonu yap..kaçta nerede kaç kişi buluşulacak..güzergah nasıl olacak...haberdar et bizi..yağmazsa motorla gelirim. satılacağı yok zate...motoruma asılmak yok bak...sucuterci seni...
Hiç dikkatimi çekmedi abi :D Kokoreç candır ona eyw .. Gerisini almıyım .. Valla fazla zorlama motorumu ama gelebilirsin tmm :D gerisine orda karar veririz .. ^^ Sukutırcı deiğilim ben .. :D
Valla Güzergah ve mekanı sen belırlesen .. yeni geldik biliyon :D Millete haber ederım o kolay ..
atilla abide ok dediyse tamam ozman yağmurda karda yağsa toplanıyoruz. bi ıslanalım ekşın olsun
beyler yarın en geç cuma kesinleştirelim rotayı saati vs. not: gezide apaçi tokatlamak kesinlikle yasaktır :D
İstanbulu bilen biride rotayı fln ayarlasın .. uygun bı mekanda toplanalım ..
malum hava pek gezme havası değil... bence az gezi çok muhabbat daha iyi gibi. yazında az muhabbet çok gezi yaparız..
tepeüstünde ikeada toplansak orada kahvaltı yapıp çaya ramazanın yanına gitsek uygunmu..
şimdi çıkıyorum.. dışarda işlerim var 23-00 gibi geleceğim. cevap yazamayacağım..bilginize..
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)