lasstiklerin yerden temasını kes..bujiyi söküp yanma odasına biraz yağ damlat..bujiyi takıp kontak kapalıyken ayak marşına bir iki kere bas..birde istersen sağına soluna wd40 sık. hatta bunların hiçbirini yapmazsanda olur ama yaparsan daha iyi olur
lasstiklerin yerden temasını kes..bujiyi söküp yanma odasına biraz yağ damlat..bujiyi takıp kontak kapalıyken ayak marşına bir iki kere bas..birde istersen sağına soluna wd40 sık. hatta bunların hiçbirini yapmazsanda olur ama yaparsan daha iyi olur
TRANSALP XL700
Bugün motorum için ustanın yanına gittim yarın motoru indircğni ve bilyaların yukardaki silindire zarar verip vermedğne bakacakmış kendim ödersem 250 tl (2 gün içinde hemen teslim) eğer garantiyi beklersem 25 güne ancak çıkar dedi usta . Parça istetip takacakmış oradanda aynı parayı alacağnıı söyledi sen hangisini tercih edersen ona göre yaparmı dedi. Sizce ne yapayım çok kararszm :–((
garantiden yaptır ne olacak...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bazı tamirciler sırf garantiyi seçtin diye pek önem vermez oluyorlar. Garanti bu tür şeyler için var. Çoğu insan 30 bin km'yi deviriyor yine pek sorun çıkmıyor bu tür motor eklemlerinde. ancak böyle bir sorun erken olmuş ise ve kendinden kaynaklandığına inanmıyorsan fabrikasyon hatasıdır. Yaparlar inşallah. umarım eskisi gibi kullanılır hale gelir aracın!!!
2011 modelden günümüze kaç tane motor satılmıştır bi tahminin var mı? 4 motorun arıza yapması fabrikasyon bir sorundan ya da kullanıcının hatasından olamıyor... Sadece sizin söylediğiniz vibrasyondan kaynaklanıyor öyle mi??? Biraz üsturuplu atın beyler. Bu forumda ilk 2011 model motorlardan alanlardanım. 2 Sene olacak saat gibi maşallah.
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
Yarın aricam Tvs yi kaç güne bu parçayı gönderebileceklerini sorucam gerekirse hergün ararım ama 30 günü bulmaz bu olay ;–) şişiriyor bilerek o kendince
Ahahah :D Ben Hala vibrasyon varmı , diyen arkadaşa makara olsun diye yazmıştım bunu :D Ciddiye aLıcak kdr dikkatsiz okumamak gerek :D Forumda apache yı benım kadar savunan 3 kişi ya çıkar ya çıkmaz (: Dikkatli oLalım lütfen (:
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:51 ----------
Harbiden şaşırdım adem abi beni tanımadığına üstelik alındım da .. ee o kdr zaman foruma uğramazsan unutursun tabi bizi (: 2011 model satılan motorlardan biride benimdi p Canını çıkardım yine tık demedi .. 5 6 saat kesintisiz yol yaptım ne vibrasyon nede başka bişey beni rahatsız etmedi .. bunları milyonlarca kez yazdım (: Neyse Canın saolsun yinede ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
apachenin en büyük artısı 1- tipi 2- gücü ve hızı 3- çin malı olmaması
apachenin en büyük eksisi 1- titreşim 2-japon olmaması 3-orjinal tekerleri....
tartışmaya gerek yok apacheye bilen biliyor
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Görmem bence okadar emin olma 30 günü bulmuyacagından ben bir km okuyucusunu 22 gün bekledim hala gelmeyince açtım telefonu servise açtım azımı yumdum gözümü iptal etdin istemiyorum dedim hemen ardından tvs türkiye sitesinden distirbitore şikayet maili yolladım 2gün sonra geri dönüp telefonla aradılar onlarada bir dünya kalay yaptım beceremiyorsanız bu işi yapmayın kardeşim ben sizin yüzünüzden mağdur olmaya mecburmuyum dedim sözde özel ilgi gösterdiler bu şikayetten 25 gün sonra geldi parça ve takıldı senin parçalar bide motor blok parçası allah yardımcın olsun ben bi km okuyucusunu kavga dövüş 47 günde getirttim inşallah senin okadar sürmez ama arkasını bırakma servisi boşlama gerekirse istanbulu distirbitörü sıkıştır....
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
bende ön fren diskini 2aya yakın bekledim yamuk diskle 4bin km yaptıktan sonra anca geldi. bu süre içinde 11 şikayet maili attım 11indede geri aradılar kavga dövüş sövüş. garanti işi başa bela insanın motoru isotların önünde yakası geliyo valla..
Bugun 3 kez aradm 3 kez caliyr telefon oto. Aciliyor ses yok karsidan sinirlendim ustayi aradim yap motoru vericem 250tlyi diye sagolsun yapmis tas gibi fakat motor un yan ruzgarligini cizmisler. Dedim ya orjinal istetirsin yada vericegm paradan 60 tl keserim saglam ver cizik al yok ole ! Carbon yaptirmistm depo ustune allahdan depo ustunde carbon korumus. Cok sinirlendim bugun.
bende ekzantırıkten gelen ses yuzunden goturdum 2 defa degıstırdıler olmadı bende ısotlar halıl bey dıye bırıyle gorustum yenı bır ekzantırık yolladılar 3 gunde tekrar degıstırdıler ses hala var ama eskısı kadar yogun degıl bu eksantırıkden gelen ses sanırım soyle yazılır çııırrrrr devır yukseldıkce artan bır ses bu dıger apache lerdede varmı arkadaslar
Kusura bakma kardeşim, bayağıdır giremiyorum işyerinde yasak olduğundan. Seni de hatırlıyorum ama, ne bilim direkt böle bi yazı görünce espri kısmını fark edemedim. Ben bile ciddiye aldıysam bunu hiç Apache kullanmamış hatta sağdan soldan kötüleyenlerin karşısında bir çok insan dikkate alır. Kazasız belasız cümleten...
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)