[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][IMG]h
ttp://i50.tinypic.com/9bgg9k.jpg[/IMG][/IMG]
commuter almaya niyetli olanlar fazla düşünmenize gerek yok sizden önce alanlar sizin yerinize düşündü commuterin kralı babası budur. %100 kusursuz değildir zaten öyle bi motosiklet daha bmw bandındanda inmedi. bu sadece olanların en iyisi
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Uzun zamandır foruma giremiyordum iş güç sebebi ile...tekrar aranızdayım artık çoğu zaman..
serhan arkadaşım bu bilgi kısmen doğru olabilir,çünkü motoru toplayan her servis aynı itinayı ve özeni göstermeyebilir.bu da bazı motorlarda bu tür ufak tefek gevşeme ve sıkıntılara yol açabilir..örnek olarak bem motorumu sıfır alırken kasa ile getirttim ve toplanırken bizzat başında durdum,gördüğüm her noktaya müdahele ettim ve işlerini mümkün olduğunca özenli yapmalarını sağladım..şu an apachem 7600 km ve aldığım günden bu yana Ayvalık-Ankara arası yol yaptım,hafta sonları ayvalık izmir yapıyorum çoğu zaman..ve daha elime anahtar alıp civata sıkma gereği hissetmedim..kontrol ettiğimde de hiç gevşeyen civatam olmadığını gördüm ;)
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
benim kesinlikle bu motoru alıp bi gün kiralayıp sürmem gerek.daha motoru almama var ama kafayı bozdum daha şimdiden
hocam ben öğrenciyim 3 yıl para biriktirdim bizimkilerin ne full korumada nede motorda 5 kuruş yardımı olmadı Barkın abinin testi izledikten sonra ertesi günü aldım motoru benim tek sorunum farı az geliyor arabada seyyar pavyona alışkın olduğum için yoksa motorcular farına bayılıyor
Beyler kaFam cok bozuktu gıttım aldım 3 5 bıra TAkılıorm oyle tek başıma Varsa isteyen buyursun fazladan Var .. Cıps ve fıstıgımda mevcut )
nerdesin bakem kız meselesimi.
yok be abi ne kızı :D okul parasızlık aıle fln fılan ıste :D birike birike böyle gerekiyor arada yurtta odamdayım ya kimsecikler yok kafama göre öyle oooh .. ^^
Aynen arkadaşım tam virajda denk geldi arkanda 2 cb125 vardı beyaz plakanızada bakamadım şaşırdım bi anda Gemlik'te sarı görünce 1 sarı 1 siyah 1 kırmızı var henüz maşallah iyi gezmişsiniz fotoğraflarıda bekliyoruz
Ayrıca bizim arkadaşlarda kurşunluda gezideydiler görmüşler sizi bi mavi ybr atlıyomuş az daha önünüze ben diye
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)