R&dmotovil.com diye bir site var orda apache için özel 300w stator mevcut ingilizcesi olan biri satışı konusunda görüşebilir. Aynı sitenin Facebook adresinde apachelere takılmış bi-xenon farların fotoları var.
R&dmotovil.com diye bir site var orda apache için özel 300w stator mevcut ingilizcesi olan biri satışı konusunda görüşebilir. Aynı sitenin Facebook adresinde apachelere takılmış bi-xenon farların fotoları var.
benden size 1 Kamyon motör
ne imzası beaaa
motorun kitapçığındaki servis kuponlarına bakan oldu mu yağ değişimi için 2 bakımda 1 yazıyor yani 5000-6000 değişim 8500-9000 binde kontrol ve ekleme 11500-12000 de değişim şeklinde ilk defa fark ettim bunu
valla kimse yok forumda harbiden.. bugün bizim şirkete kurye bir arkadaş geldi.. biraz muhabbet ettik.. subap sesi ondada geliyordu.. 25000km dir geliyor takma kafana dedi
TRANSALP XL700
Selam millet nasılsınız ????
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
selam herkese
şu gaz kolunda kavrama boşluğunu kısaltmanın bir yolu var mı? serviste mi yaptırmam gerek?
yoksa elle kendim yapabilir miyim?
beyler anadolu yakasında ucuz yağcı bilen varmı? mobil yada shell arıyorum??
TRANSALP XL700
aynen hocam onu kastediyordum
teşekkür ettim, hemen deneyeyim
arkadaşlar herkese selam öncelikle
Cepten sürekli takip ediyorum yazamasamda siteyi
1500 km hi devirdim bu gece motorumdan çok memnunum . Sadece bunu söylemek istedim 160 lık yada 180 lik gelse ilk ben alırım. Çanakkalede servis yok henüz ama hatırlarsanız asya çelik ve birkaçdaha farklı servisliği olan arkadaşlarım kardeşler motor ilk girişimi yapmış benden sonra . İnşallah olur da hem servis sorunumuz çözülür hemde tvs iyi bir servis kazanır. Acaba bu işin çabuklaşması için yapabiliceğimiz bişey varmıdır?
Bildigim kadariyla 160 ve 180 cc likler gelmeyecek turkiyeye. ama 2013 apache modelini bekliyorum bende. Ne zaman gelirse artik. Birde bakalim ne degisiklik olacak cok merak ediyorum
180lik gelse bende alırım valla abslide mis gibi alet ama şu euro 3 meselesi yok mu milletin 4.8 litre jipi doğayı girmeltmez 180 cclik motor doğayı kirletir gelde çık işin içinden
walla ben 150cc den inip tek silindir 180 cc ye binmem ez az 250cc olacak
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
heheheheh sanki euro bilmemkaçlı 1000 lik motorlara performans eksozu takmıyorlar önce o performans eksozst larını yasaklasınlar. Ya istese bu tvs 160 lıklara 150 lik eksozu takamazlar sanki bence bu euro muhabbeti değil sorun. Bence bu motorun 160 lığı bile gelse kimse piyasadaki 150 lik motorlarrı almaz devlet de vergi gelirinden zarar eder ondan izin vermiyorlardır. Sanki mcx veya mr gibi motorlar çok az yakıp çevreyi daha az kirletiyorlar. 160 lık on gram fazla yakar belki ama hiçbir motorcu hiçbir motora tvs rtr 160 varken para mara vermez performansı 250 liklere kök söktürüyor çünki.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)