nasılsınız arkadaşlar ne var ne yok hayat nasıl beya..
nasılsınız arkadaşlar ne var ne yok hayat nasıl beya..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
millet nasılsınız
zerzura geçmiş olsun birkaç kuru wd40 alıp yağ banyosu yaptırmalısın akü kutup başı ve kablo uçları dahil sık ki sonra korozyon olup iletkensizlik olmasın zinciride wd40 yada gaz yağıyla temizleyip zincir yağıyla yağlamalısın hidroliğide değiştirmekte fayda var nem çekerse özelliği bozuluyor zaten ömürleri 2 yıl dot 4 koyarsanız nem alma özelliği daha az motor yağınada yağ kaçmış mı bir bakın derim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
çin malı çanta alayım diyorum motora ucuz yollu ne tavsiye edersiniz birde kaç litre iyidir çanta doluyken dik yokuşta tepesi taklat gelmek istemem
Sonunda tvs far yapmış Bence olmuş
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
arkadaşlar herkese iyi bayramlar.
Sarı kızımızla 500 km yol yaptık bu son 2 günde 1500 km ye geldi motorumuz memnunuz rtr dan.
50 tl ye 400 km yaptık petrol ofisinden aldık yakıtı 12 kr yapar hız 90 100 civarı 95 oktan benzinle.
100 km yi rüzgarsız havada zor geçiyor max hız motor gücüyle 110 115 bayır aşağı 130
110 da devir redline dayanıyor cruse hızı max 90
Sanırım arka dişliyi 1 diş ufaltıcam . Ozaman cruse hızı 95 100 km olacak motorun açılmasına göre bakıcam baklım .
ya şu kontak deliği düşme ile kaymış sanırım :/
etrafındaki yeşil çember olan plastik kırıldı, bu kayma işlev olarak bi etki eder mi? yoksa ilk bakımı beklyip bakım sırasında mı düzelteyim?
hızlı gitmek istiyorsanız arka dişliyi iki diş büyütün. tork yeterli olmadığından beşinci viteste devir dokuzbini zor geçiyor. arkayı iki diş büyüttünmü tork artar rüzgardan da az etkilenirsiniz. daha seri kalkarsınız. motor rahatlayacağı için yakıtta artmaz merak etmeyin. öyle değilmi ramço. gençler seni dinler.
ramço sen gelemiyosan biz sana gelelim. hem bayram ziyareti olur. adres ver toplanalım apachiciler gelelim.
senin bişey yapmana gerek yok gözüm. ben 90 kilo üzeri için yazdım. mesela ben 105 km olduğum için motor beşte 9000 deviri geçemiyor. sen ön dişliyi değiştirsen 15 yapsanda olur. bu sebepten motoru değiştireceğim. 250 cc alıcam. inazumayla takas ederim. isteyen olursa...
Merhaba aranıza yeni katıldım 2. el 2011 apache aldım 6500 km 500 km dir kullanıyorum sanırım sekmandan ses gelıyor motorun garantisi hala devam ediyor bu ses garanti kapsamına girermi birde motorun servisi nerededir izmirde servis iyimidir bilgisi olan arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim
günaydın arkadaslar nasılsınız yaff..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
GUNAYDIN gelınde pasta ısmarlayım sıze ollum dogum gunum bugun
www.erkakurye.com
Merhaba Abiler ehliyetimi aldıktan sonra apache almayı dusunuyorum simdi sorucaklarım varda 17 yaşındayım arkdaşlarımdada commuter tarzı motorlar war haliyle alınca hem tip olsn hem performans olsun istiyorum apache düz yolda orjinal halde son hızı kaçtır dişlilerle felan oynanırsa enson kaç yapar veyatta silindir karburator gıbı parçalarla oynanırsa son hızı kaç olur bu motorla hız yapılmaz dıceksınız ama butcemız buna elveriyor haliyle genciz biraz hızda olsun istiyoruz
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)