TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Ekim 2012, 21:34
bugün shellden 15w50 yağı 17 tlye aldım bana fiyat çok uygun geldi iyi midir sizce
Reklamlar
-
15 Ekim 2012, 21:43
yer sorun değil. isteyen gelebilir. ben arabayla geleceğim.
.........nihat
.........yavuz
.........atilla gelmek isteyen arkadaşlar listeye adını eklesin. bakalım kaç kişi gelecek.
-
15 Ekim 2012, 21:45
atillapasa adlı üyeden alıntı
nihat sonunda yavuzu ikna ettim pazar sabahı 10-00 da beykoz korusunda kahvaltı yapacağız. gelmek isteyen arkadaşlar buyursun gelsin. havalar soğumaya başlamadan buluşalım. anadolu yakasından gelmek isteyenler için 09-30 ümraniye ikeya önünde buluşuyoruz. teker 09-35 de döner beyler. 10-00 da beykoz korusunda kahvaltıdayız.
inş bende ordayım gtr la bugün motora baktım kadıköyde gkn motor var gökan. ana sayfada reklamı falan varya hah oraya. bi expertiz yaptık motor taş gibi çıktı çocukda benim motoru beğendi üste 3500tl vericem anlaştık kaporasını verdim yarın sabah değişiyoruz motorları. benimkini 4000e saydık onunkinide 7500e düşürdük zarzor. bu şekilde anlaştık. motor alacaklara tavsiye gkn motora bi uğrasınlar gökan usta exper olarak hakkatten çok iyi makinanın hayatını okudu sahibi bile şaşırdı..egzozun sesine hasta oldum gt250rdan makine sesi çıkarmı harbiden çıkıyormuş yoshimura bu işi biliyor..
-
15 Ekim 2012, 21:50
hayrılı olsun yağ konusunda ne diyorsunuz bu arada suzukiye mail atmıştım cevap geldi kasım ortası kesin inazuma gelicekmiş fiyatta 9850 tl demişti galiba sabah okumuştum unuttum
-
15 Ekim 2012, 21:57
teşekkürler balibey.. advence yağ iyidir kullandım memnun kaldım enazından castrolden iyi diyebilirim. ama bu mevsimden sonra yavaş yavaş 10w40a dönmek lazım..
-
15 Ekim 2012, 22:01
hayırlı olsun nihat. yeni motorunla bekleriz senide.
-
15 Ekim 2012, 22:14
çelikatlı adlı üyeden alıntı
inş bende ordayım gtr la
bugün motora baktım kadıköyde gkn motor var gökan. ana sayfada reklamı falan varya hah oraya. bi expertiz yaptık motor taş gibi çıktı çocukda benim motoru beğendi üste 3500tl vericem anlaştık kaporasını verdim yarın sabah değişiyoruz motorları. benimkini 4000e saydık onunkinide 7500e düşürdük zarzor. bu şekilde anlaştık. motor alacaklara tavsiye gkn motora bi uğrasınlar gökan usta exper olarak hakkatten çok iyi makinanın hayatını okudu sahibi bile şaşırdı..egzozun sesine hasta oldum gt250rdan makine sesi çıkarmı harbiden çıkıyormuş
yoshimura bu işi biliyor..
Hayirli ugurlu olsun .. (: baktin tozumu yutcan gtr aliyim bari dedin geziye gitmeden dimi neyse kurtardin hadi :D benide ekleyin listeye .. (: hatta organizasyonlarda sormayin bile , her turlu varim (:
-
15 Ekim 2012, 22:24
teşekkürler balibey.. advence yağ iyidir kullandım memnun kaldım enazından castrolden iyi diyebilirim. ama bu mevsimden sonra yavaş yavaş 10w40a dönmek lazım..
bizim burası çok sıcak bugün 36.5 dereceydi hava şu anda 25.5 26 derece2 bi km daha kullanırım diye zannediyorum yani bir iki hafta gider bana takas olayını iyi yakalamışsınız bende bulsam giricem hemen ama takas lı aratınca hiç ilan çıkmıyororjinal egsozu varsa mutlaka isteyin ihmal etmeyin birde egsozdan tam performans için hava filtresi ve remap şart en azından hava filtresi motor emdiği hızla gazı dışarı atar egsoz dan atma hızlanınnca performansta sapıtmalar çokça oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Hayirli ugurlu olsun .. (: baktin tozumu yutcan gtr aliyim bari dedin geziye gitmeden dimi
neyse kurtardin hadi :D benide ekleyin listeye .. (: hatta organizasyonlarda sormayin bile , her turlu varim (:
taktın tabi dişliyi gazlıyon yokuşta kesilmiyor mu motor
-
15 Ekim 2012, 22:33
inş bende ordayım gtr la
bugün motora baktım kadıköyde gkn motor var gökan. ana sayfada reklamı falan varya hah oraya. bi expertiz yaptık motor taş gibi çıktı çocukda benim motoru beğendi üste 3500tl vericem anlaştık kaporasını verdim yarın sabah değişiyoruz motorları. benimkini 4000e saydık onunkinide 7500e düşürdük zarzor. bu şekilde anlaştık. motor alacaklara tavsiye gkn motora bi uğrasınlar gökan usta exper olarak hakkatten çok iyi makinanın hayatını okudu sahibi bile şaşırdı..egzozun sesine hasta oldum gt250rdan makine sesi çıkarmı harbiden çıkıyormuş
yoshimura bu işi biliyor..
hayırlı olsun..allah kaza bela göstermesin..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
15 Ekim 2012, 22:34
M.balibey adlı üyeden alıntı
taktın tabi dişliyi gazlıyon yokuşta kesilmiyor mu motor
Valla dogru duzgun denemeyedim ama pekte kesilmiyor .. Keslsede eski taktik 4e salla biraz hizlan tekrar 5e at meselesi .. En azindan rahatladi baya baya ve hizlanmasida iyi .. Devrini aldimmi gidiyo yani .. Memnunum (:
-
15 Ekim 2012, 22:49
teşekkürler eyvallah arkadaşlar. darısı başınıza. cbr düşünüyordum fakat takas eden olmayınca bi iki sağlam yerdende olumsuz not alınca caydım ilginç ama cbr da cbf gibi yak tüketiyormuş tek silindir diye kıpraşmada varmış binicisi arkadaş bunlardan yakınıyordu birde bunu racing diye aldıkda hiç alakası yok arada derede kalmış bi model bende satıcam diyordu sahibisi.kullanmayı bildikten sonrada hyonun adamı yolda bırakacağını sanmıyorum. sonuçta karlı aldığımı düşünüyorum hem ben aldığım fiyata motoru satmış oldum hemde hyo 7500e geldi bana. biner biner 7ye veririm.. hadi 6500olsun.
-
15 Ekim 2012, 22:50
enatr adlı üyeden alıntı
herkese selamlar,frosen sana bir sorum var bende c.kaleliyim burada motorun satıldığı 3 yer var benim bildigim biri merkezde diğerleri lapseki ve geliboluda bir arkadaşım merkezdeki motorların cogunda orasında burasında çizik oldugunu soyledi sen motoru nerden aldın onu soracaktım birde tvs nin sitesinden bakınca servisi lapseki ve gelibolu da gosteriyor sen hangi servise gidiyorsun merkezde servisi varmı cok uzun oldu biliyorum ama birde motor hakkında yorumlarını paylaşırsan cok sevinirim
ı
Dostum ben merkezden alma gafletinde bulundum 500 bakımında lapsekiye gittim benim için pazar günü açtılar sözde ama yaşadıklarımı biliyorsun. Bende eski tamirciyim ama bırakalı 16 17 sene oldu. Arkadaşlarım var hala motorcu kardeşler motor cemil celil cengiz gittim durumu anlattım hemen lifte koyduk motoru yağ tapasını açana kadar inanmadılar heralde yağın kokusunu duyunca şok oldular. 15 50 tam sentetik mobil 1 racing yüksek performanslı yağ kondu ıslak şanzımanlı motorlarda kullanıyorlar ben oradayken bi cbf 250 yede aynı yağı koydular.
Sinyallerin kabloları aşağıya sarkmış lastiğe değip erimişler hemen izole edip sele altındaki kabloları ayarladı.
Hava ayarı rölanti gevşek vidaların sıkılması ve işlem tamam.
İki gündür ne yapmam gerektiğini düşünüyorum.şikayetçi mi olsam merkezi arayıp honda alsaydım da diyemiyorum honda kullanan paketcçilerde kardeşlere götürüyorlar motorları ama hakkaten kafam çok bozuldu neyse kardeş senin motor fümemiydi ?
-
15 Ekim 2012, 23:24
Umraniyedeki İkea tam olarak nerdeydi ya :D yaşar moturun oralara yakinmi .. Bi tarif ediverin bana 2 saat aramiyim (: yada bu karabekir tarafindan mi daha yakin .. Bende hala tam oturmadi o kdr da geziom ama buyuk soncta İstanbul ..
-
15 Ekim 2012, 23:30
teşekkürler eyvallah arkadaşlar. darısı başınıza. cbr düşünüyordum fakat takas eden olmayınca bi iki sağlam yerdende olumsuz not alınca caydım ilginç ama cbr da cbf gibi yak tüketiyormuş tek silindir diye kıpraşmada varmış binicisi arkadaş bunlardan yakınıyordu birde bunu racing diye aldıkda hiç alakası yok arada derede kalmış bi model bende satıcam diyordu sahibisi.kullanmayı bildikten sonrada hyonun adamı yolda bırakacağını sanmıyorum. sonuçta karlı aldığımı düşünüyorum hem ben aldığım fiyata motoru satmış oldum hemde hyo 7500e geldi bana. biner biner 7ye veririm.. hadi 6500olsun.
benim açtığım konulara bak hyo bendede vardı..zorlu bir uzun yola çıktım ve basarak gittim... istanbul ankara kırıkkale yozgat çorum ve yeniden istanbul... 15000 km toplam bindim fren balatassı bile değişmedim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
15 Ekim 2012, 23:38
üsküdarda oturuyosun ümraniyeyi nasıl bilmiyorsun. bence az geziyosun birazdaha gezmen lazım. şile otoyolunda üsküdardan gelirken yaşar motorun sapağını geç. birsonraki sapak ikinci köprü kozyatağı sapağı onuda geç. sağ tarafında üç tane siyah plaza göreceksin. önlerinde lacivelt buyaka avm arkasında ikeya. hafif rampa çıktığında sağa sap. otoyoldan çık. 100 metre sonra tekrar ilk sağa gir. yolu takip et ikeya dasın. tammam...
üsküdarda nerede oturuyorsun.
-
15 Ekim 2012, 23:42
üsküdarda oturuyosun ümraniyeyi nasıl bilmiyorsun. bence az geziyosun birazdaha gezmen lazım. şile otoyolunda üsküdardan gelirken yaşar motorun sapağını geç. birsonraki sapak ikinci köprü kozyatağı sapağı onuda geç. sağ tarafında üç tane siyah plaza göreceksin. önlerinde lacivelt buyaka avm arkasında ikeya. hafif rampa çıktığında sağa sap. otoyoldan çık. 100 metre sonra tekrar ilk sağa gir. yolu takip et ikeya dasın. tammam...
üsküdarda nerede oturuyorsun.
Daha geleli 3 hafta oldu yoğun dersler o kdr gezebildiğime sukrediyorum (: Üskudar - Altunizade - Bağlarbaşi - İcadiye caddesi .. Boğaziçine açilan yolun ordayim işte ..
-
16 Ekim 2012, 00:11
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Daha geleli 3 hafta oldu yoğun dersler o kdr gezebildiğime sukrediyorum (: Üskudar - Altunizade - Bağlarbaşi - İcadiye caddesi .. Boğaziçine açilan yolun ordayim işte ..
bende 35 sene kızkulesinin karşısında oturdum. hoşgeldin istanbulun en güzel semtine. nereden geldin...bağlarbaşından üsküdara inerken sağda patsocu var. öğrendinmi yerini.
-
16 Ekim 2012, 00:12
bende ne zaman üsküdar a gitsem aziz mahmut hüdai ye uğrarım...
enes not al.. sende uğra..
-
16 Ekim 2012, 00:22
bende 35 sene kızkulesinin karşısında oturdum. hoşgeldin istanbulun en güzel semtine. nereden geldin...bağlarbaşından üsküdara inerken sağda patsocu var. öğrendinmi yerini.
Hoşbuldum abi (: Tokatliyim , Konyada okuyodum İstanbula geçtim .. Eskidende uskudar evlendirme dairesi yaninda kalirdim geldkce .. Teyzemler bitisiginde oturuyodu .. Uğramam mi Aziz MahmutHudai hazretlerine Ramazan abi (: eskidende giderdim simdide mumkun oldukca gidiyorum .. He evt atilla abi o yolu kullaniyorum ztn surekli fistik agaci nin orayi diyosun .. Hergun istisasiz o yoldan inip hareme kdr sahilden gidip sonra donuyorum tekrar .. Eglencem bnm ..
-
16 Ekim 2012, 00:59
Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi forumlar aranıza yeni katılıyorum. Kış sonuna doğru yerden kar kalkınca (malum eskişehir'in ayazı ve karı ) motor almayı düşünüyorum. ilk motor deneyimim ve ilk motorum olacak. tvs apache rtr 150 ile başlangıç yapmayı düşünüyorum ama yinede sizlere danışayım dedim. 4.500 ile 5.500 tl bütçe aralığım var. Kaslı görüntüsü olan ve performansı iyi en az 2 sene beni idare edecek başka bir motor mu önerirsiniz yoksa apacheden şaşmayayım mı? boyum 1,83 kilo 110 artçı da binecek çok olmasa da ara sıra. Cevaplarınızı bekliyorum iyi akşamlar?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)
Bu Konudaki Etiketler