TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Ekim 2012, 20:54
splex adlı üyeden alıntı
herkese selamlar birşey sormak istiyorum sizin motorlarda kesici varmı benim motorda yok galiba 12 deviri gördüm kesmedi anlamadım valla sizce normalmi
benimde aynı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8860232/detay/
bugüne kadar br çok araba alıp sattık ama ben böyle müşterisi olmayan motor görmedim arkadaş
Reklamlar
-
09 Ekim 2012, 22:18
arkadaşlar tvs apache almayı dusunuyorum 2013 yazına doğru ehliyetimide alıcam ilk motorum olucak motorda titreşim nasıl son hızı nasıldır sağlamlık fln ozelllikle son hız titreşim var diyorlar ne kadar var cokmu rahatsız edicimi simdideden teşekkürler
-
09 Ekim 2012, 22:27
utkan35 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar tvs apache almayı dusunuyorum 2013 yazına doğru ehliyetimide alıcam ilk motorum olucak motorda titreşim nasıl son hızı nasıldır sağlamlık fln ozelllikle son hız titreşim var diyorlar ne kadar var cokmu rahatsız edicimi simdideden teşekkürler
Kardes tum merak ettiklerin bu sayfada mevcut binlerce kez soruldu ve cavaplandi .. Kendimi ve bi kaç arkadaşi hatirladimda , baştan sona okumuştuk tüm topiği (: son hiz 135-140 arasi kisaca .. titresim bence rhtsz edici degl ama var .. 1000 km yolu 2 kez kontak kapatarak geldim .. Rahatsz ediciligini ve saglamligini burdan kendin çikar işte ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
M.balibey adlı üyeden alıntı
ne önerirsin abi yağmurluk için hayır güvendik su geçirmiyor diye aldık hasta oldum boğazlar pert
Haci bende alirken yagmr gecrmesin dedim .. Adam hepsi gecirir 1 2 saat sonra dedi .. Ramazan abinin dedigi gibi yagmurlktan baska cozum yok .. (: tokattan çoruma kdr yagmur yedim ben 185 km boyunca .. Altimdan ve montum ustunden yagmrlk giymstim iyiki .. 1 milyoncularda satilanlar varya naylon :D çorumdan çikinca ruzggardan parcalandi tabi ama benide kurtardi yani :D
-
09 Ekim 2012, 22:28
teşekkür ederim topiği okumaya başladım zaten
-
09 Ekim 2012, 22:54
[QUOTE=M.balibey;2829152]benimde aynı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
hayırdır arayan soran olmuyormu? beni 4 arkadaş aradı bugün biri mt üyesiymiş ama tanıyamadım buralardaysa bi ses versin.. 4 arkadaşlada anlaşamadık. şu sahibinden comda eskiden msj atıyorduk heralde kalkmış o msj atma olayı. eğer kalkmasaydı msj atan çok olurdu şunla takas olurmu bunla değişekmi şukadar param var diyen.
-
09 Ekim 2012, 23:20
[QUOTE=çelikatlı;2829320]
benimde aynı
hayırdır arayan soran olmuyormu? beni 4 arkadaş aradı bugün biri mt üyesiymiş ama tanıyamadım buralardaysa bi ses versin.. 4 arkadaşlada anlaşamadık. şu sahibinden comda eskiden msj atıyorduk heralde kalkmış o msj atma olayı. eğer kalkmasaydı msj atan çok olurdu şunla takas olurmu bunla değişekmi şukadar param var diyen.
kanka öncelikle hayırlı olsun motoru satıyormussun niye len ne güzel yardırıyorduk 250 lik alıyormussun herhalde ne alıcan bellimi ona göre hacı belki bende satabilirim
sahibinden comda mesaj atmak yine var sen ilanı düznlerken yukarda bir kutucuk koymuşlar mesaj istiyormusunuz diye istiyorum dersen kutuyu işaretliyosun sen ilanı düzenle tekrar kontrol et....
-
09 Ekim 2012, 23:30
kanka cbr gtr zxr falan bakıcaz ne denk gelirse kısmet.tam hedefe kitlenmedim. benim güzergahı biliyosun full otaban olduğu için biraz daha atraksyonlu motor kullanmam lazım. ilana bakacam güncelliyimde msj gelsin ozman. belki takas etmek isteyen vardır dimi.
-
09 Ekim 2012, 23:34
çelikatlı adlı üyeden alıntı
kanka cbr gtr zxr falan bakıcaz ne denk gelirse kısmet.tam hedefe kitlenmedim. benim güzergahı biliyosun full otaban olduğu için biraz daha atraksyonlu motor kullanmam lazım. ilana bakacam güncelliyimde msj gelsin ozman. belki takas etmek isteyen vardır dimi.
dediğim gibi ilana gir yukarda kutu var mesaj almak istiyormusunuz diye o kutuyu işaretle
kanka valla bende FZR 600 düşünüyorum ama daha çokmu erken benim için hani tecrube bakımından..
-
09 Ekim 2012, 23:44
hacı onlar adamı ışınlıyo bende vardı 2006 da 12bine satmıştım şimdi ilanlara bakıyorumda 12bine alınmıyo. düşeceğine zamlanmış
-
10 Ekim 2012, 00:02
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Kardes tum merak ettiklerin bu sayfada mevcut binlerce kez soruldu ve cavaplandi .. Kendimi ve bi kaç arkadaşi hatirladimda , baştan sona okumuştuk tüm topiği (: son hiz 135-140 arasi kisaca .. titresim bence rhtsz edici degl ama var .. 1000 km yolu 2 kez kontak kapatarak geldim .. Rahatsz ediciligini ve saglamligini burdan kendin çikar işte ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Haci bende alirken yagmr gecrmesin dedim .. Adam hepsi gecirir 1 2 saat sonra dedi .. Ramazan abinin dedigi gibi yagmurlktan baska cozum yok .. (: tokattan çoruma kdr yagmur yedim ben 185 km boyunca .. Altimdan ve montum ustunden yagmrlk giymstim iyiki .. 1 milyoncularda satilanlar varya naylon :D çorumdan çikinca ruzggardan parcalandi tabi ama benide kurtardi yani :D
%100 su geçirmez yazıyor eldiven mont pantolon botta normal yağmur vardı zaten kuruyuncada ak koyun kara koyun belli odu difi kışlık elvidenin korumaları karton mukavva tarzı bişeymiş hepsi yamuldu birazıda erimiş aynı şekilde nitro botlarda öyle sliderlar hariç koruması kalmadı botun neyseki mont ve pantolon su geçirmesine rağmen sağlamşimdi bot ve elven bakıyorum salam kaliteli peder paraya kıydı kaç paraysa iyi bişeyler al dedi
[QUOTE=çelikatlı;2829320]
benimde aynı
yok yav kimse arayıp sormuyor en son cennet kızı diye biri mesaj atıp telimi istemiştim pederin teli verdim arayan olmadı mesaj atabiliyorsunuz hala ama atan yok ilk başlarda ki teklif gelmişti saçma sapan motoru kullanması eğlencelide satılmayınca insanın keyfi kaçıyor öğrenci olmasam atcam bir kenara sıfırdan motor alcam
-
10 Ekim 2012, 00:44
satılır saatılır her kelin bi körü vardır. bizim komşu bis almış bu hafta araba pazarından
-
10 Ekim 2012, 00:52
satılır saatılır her kelin bi körü vardır. bizim komşu bis almış bu hafta araba pazarından
bisle takaslı mı desem bis daha çabuk satılır belki
-
10 Ekim 2012, 01:11
-
10 Ekim 2012, 01:38
[QUOTE=M.balibey;2829405]%100 su geçirmez yazıyor eldiven mont pantolon botta normal yağmur vardı zaten kuruyuncada ak koyun kara koyun belli odu difi kışlık elvidenin korumaları karton mukavva tarzı bişeymiş hepsi yamuldu birazıda erimiş aynı şekilde nitro botlarda öyle sliderlar hariç koruması kalmadı botun neyseki mont ve pantolon su geçirmesine rağmen sağlamşimdi bot ve elven bakıyorum salam kaliteli peder paraya kıydı kaç paraysa iyi bişeyler al dedi
yok yav kimse arayıp sormuyor en son cennet kızı diye biri mesaj atıp telimi istemiştim pederin teli verdim arayan olmadı mesaj atabiliyorsunuz hala ama atan yok ilk başlarda ki teklif gelmişti saçma sapan motoru kullanması eğlencelide satılmayınca insanın keyfi kaçıyor öğrenci olmasam atcam bir kenara sıfırdan motor alcam
Kardeş kusura bakma bizdik (eşimle) eşim de akpınar mahallesinden tanıdık olur hesabı yaptık ama sonradan karar değiştirip 0 almaya karar verdik ve aldık. Bu arada birkaçkez aradık ulaşamadık size...
-
10 Ekim 2012, 03:56
[QUOTE=frosen;2829493]
%100 su geçirmez yazıyor eldiven mont pantolon botta normal yağmur vardı zaten kuruyuncada ak koyun kara koyun belli odu difi kışlık elvidenin korumaları karton mukavva tarzı bişeymiş hepsi yamuldu birazıda erimiş aynı şekilde nitro botlarda öyle sliderlar hariç koruması kalmadı botun neyseki mont ve pantolon su geçirmesine rağmen sağlam
şimdi bot ve elven bakıyorum salam kaliteli peder paraya kıydı kaç paraysa iyi bişeyler al dedi
Kardeş kusura bakma bizdik (eşimle) eşim de akpınar mahallesinden tanıdık olur hesabı yaptık ama sonradan karar değiştirip 0 almaya karar verdik ve aldık. Bu arada birkaçkez aradık ulaşamadık size...
yok abi önemli değil ilandaki telse o benim eski elim mesaj atmıştım size onu mu aradınız
-
10 Ekim 2012, 08:09
günaydın millet nasılsınız.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
10 Ekim 2012, 09:57
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
dip gaz giderken kesilme neden oluyor arkadaşlar, bujide yeni ngk iridyum
valla benimde sabit gazda giderken oluyordu. dip gaz da hiç sıkıntı yoktu. bakımdan sonra geçti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:26 ----------
Şu kesici varmı yokmu bende meraktayım, kesici var diyenler neye göre var diyor?
-
10 Ekim 2012, 11:17
merhabalar arkadaşlar.. 2011 apache sahibi arkadaşlar acaba kaç km deler..
rutin bakımları dışında herhangi dikkat edilmesi (sürüş karakteri olarak) gereken bir husus varmı?
kısacası sorunsuzluk olayı ve motor ömrü olarak ne diyorsunuz.. malzeme kalitesi nasıldır.. esd kasa ybr mi ınazuma almak için sattım ama
evlilik işlerinden dolayı şuan tüm sülale karşı duruyor.. yine bu sınıf motora binmek gerekecek.. cbf i kronik sorunlarından dolayı eliyorum..
ybr ile kıyaslarsak en iyi cevabı siz kullanıcılar verir.. ilginiz için teşekkürler
-
10 Ekim 2012, 11:33
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
10 Ekim 2012, 11:42
kanka napıyım ya, commutere devam.. eskisi ile kıyaslanamaz bu ya.. ybr almayacağım .. sen ramonun tvs yi sürdünmü?
az çok bilirsin nasıl olduğunu.. malzeme kalitesi ve sorunsuzluk ne saffada... titreşimi önemsemiyorum.. 4 silindr dışında titremeyen makina yoktur... kalıbımı basarım..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler