TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Ekim 2012, 02:43
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Valla aksam trafiginde kadikoye gittim geldim surekli dur kalk .. Hiz olarak deneyecek firsat bulamadm ama 2 kisiydik ve serilik kalkis tatmin ediciydi .. Bayir yukari yine vites yukselterek ciktim vlla .. (:
iyiymiş walla bende mi değiştirsem, bu serilik yetmiyo bazen dahada azılırsa olmaz
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Reklamlar
-
07 Ekim 2012, 02:45
-
07 Ekim 2012, 02:56
2 kisi olunca kalkista hafif hissediosun serilikten kayip yok desem dogru olr heralde .. 4. Viteste rahatca 115e cikiyo .. Tokatlar tabi cbf yi :D biliolar istanbulda cbfci senden sonra klkiyo bilerek .. Defalarca tokat yemisler belliki .. İstanbulda apache cok baya ..
-
07 Ekim 2012, 02:59
2 kisi olunca kalkista hafif hissediosun serilikten kayip yok desem dogru olr heralde .. 4. Viteste rahatca 115e cikiyo .. Tokatlar tabi cbf yi :D biliolar istanbulda cbfci senden sonra klkiyo bilerek .. Defalarca tokat yemisler belliki .. İstanbulda apache cok baya ..
denemek lazım ozaman
-
07 Ekim 2012, 02:59
Kafamda vardi senin gibi sorular acaba degissemmi die .. Hatta aksama kdr 13 disli cebmde gezdm degistiririm die :D ama memnunum boyle olursa tam benlik yani ..
-
07 Ekim 2012, 03:06
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
bence güzel bi takas olur, uygun mantıklı olsa bende düşünüyorum sonra apache yeter diyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
hişşşşt sessiz ol topic tatilde
nasıl 14 dişli anlat biraz
valla bir yerden sonra insan daha hızlı gitsin diyor şöyle uzun yolda 120 130 sabit gidip titremeyen bişey arıyorum ilk önce bursada kıbrısa gidicem ordan tekrardan trye dönünce ortadoğu planım var israil kızlanın güzel olduğunu duydum
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:03 ----------
Kafamda vardi senin gibi sorular acaba degissemmi die .. Hatta aksama kdr 13 disli cebmde gezdm degistiririm die :D ama memnunum boyle olursa tam benlik yani ..
en son kaç km yapıyor birde titreşimi azaltıyor mu
-
07 Ekim 2012, 03:16
ozaman bende denicem, adanalı Bora abide arkayı 2 diş küçültmüştü ve iyi diyodu ama orj en iyisi diyodu, bende arkayı oynamak isterim ama pahalı ve zahmetli olacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:13 ----------
M.balibey adlı üyeden alıntı
valla bir yerden sonra insan daha hızlı gitsin diyor şöyle uzun yolda 120 130 sabit gidip titremeyen bişey arıyorum ilk önce bursada kıbrısa gidicem ordan tekrardan trye dönünce ortadoğu planım var israil kızlanın güzel olduğunu duydum
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:03 ----------
en son kaç km yapıyor birde titreşimi azaltıyor mu
bende apacheden sonra hyo gider diye düşünüyorum, uzun yolda iyi olur 130 140 sabit ve rahat gidilebilir, sonrada diyorum kaç kere uzun yola gidicem ama hyo enjeksiyonlu mantıklı geliyor, isaril yaramaz rusya ya git hacı
-
07 Ekim 2012, 03:32
Salgın motor bu motor için nasıl bir seçim? Sorun yaşayan oldu mu?
-
07 Ekim 2012, 06:16
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
ozaman bende denicem, adanalı Bora abide arkayı 2 diş küçültmüştü ve iyi diyodu ama orj en iyisi diyodu, bende arkayı oynamak isterim ama pahalı ve zahmetli olacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:13 ----------
bende apacheden sonra hyo gider diye düşünüyorum, uzun yolda iyi olur 130 140 sabit ve rahat gidilebilir, sonrada diyorum kaç kere uzun yola gidicem
ama hyo enjeksiyonlu mantıklı geliyor, isaril yaramaz rusya ya git hacı
rusya soğuk ya motorla olmaz haberlerde görürsünüz sonra motor kazası yapan genç kaza yapmadan önce motorda donduğu ve yapıştığı için motorlar birlikte gömüldü diyeama hyo iyi ya gerçi oda bizim apachiler gibi zor satılır ya
-
07 Ekim 2012, 08:29
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
07 Ekim 2012, 10:18
selo9115 adlı üyeden alıntı
yok len valla adam felaket kaçıyordu birde üstelik arkada artçısı vardı ben 100 le gidiyordum ama yetişemedim gerçi bastım sonradan 120 falan solladım
in o motordan ne cg si yaaa senın motorda 130 gordum ben sen bence benzıncıyı degıs hemen artı su on dıslıyı 14 yap
gunaydın ramazan adamım
-
07 Ekim 2012, 10:30
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
07 Ekim 2012, 11:08
saoll senden naber yahuu ne kadar kaldı
-
07 Ekim 2012, 11:09
günaydın beyler, dün sürat motora bakıma gittim. hafif tekleme, soğukta stop etme gibi problemler başlamıştı, bir de en son 110u geçmiyordu motor.. sağolsun ilyas usta, sana bir ayar yaparım motor biraz fazla yakar ama iyi gider dedi.. yap dedim.. karbüratör iğnesiyle oynadı, hava ayarı yaptı, egzoz subabını bıraz daha açık bıraktı.. yağ, yağ filtresi, hava filtresi, buji değişti. birde yıkattım motoru.. şimdi ilyas ustanın dediği gibi canavar gibi oldu motor belki soran olur toplam 90 tl verdim.. her kuruşu helal olsun..
-
07 Ekim 2012, 11:19
sbr adlı üyeden alıntı
günaydın beyler, dün sürat motora bakıma gittim. hafif tekleme, soğukta stop etme gibi problemler başlamıştı, bir de en son 110u geçmiyordu motor.. sağolsun ilyas usta, sana bir ayar yaparım motor biraz fazla yakar ama iyi gider dedi.. yap dedim.. karbüratör iğnesiyle oynadı, hava ayarı yaptı, egzoz subabını bıraz daha açık bıraktı.. yağ, yağ filtresi, hava filtresi, buji değişti. birde yıkattım motoru.. şimdi ilyas ustanın dediği gibi canavar gibi oldu motor
belki soran olur toplam 90 tl verdim.. her kuruşu helal olsun..
ilyas eski çırakğım sayılır.. adem usta keskin motorda işe başlamıştı ilk.... o zaman eli anahtar zor tutardı.. hey gidi ilyas hey.. selam söyle bir sonraki seferde gittiğinde...
-
07 Ekim 2012, 11:21
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ilyas eski çırakğım sayılır.. adem usta keskin motorda işe başlamıştı ilk.... o zaman eli anahtar zor tutardı.. hey gidi ilyas hey.. selam söyle bir sonraki seferde gittiğinde...
sen bunu bidaha söylemiştin.. ben söyledim ama tanımadı seni, hatırlayamadı heralde ramço..
-
07 Ekim 2012, 11:26
tanımadımı ramço karizma yerlerde
-
07 Ekim 2012, 11:39
çelikatlı adlı üyeden alıntı
tanımadımı
ramço karizma yerlerde
keskin motor aklıma gelmedi, ramço dedim, kuryelik zamanından dedim..tekteker ramço diye anılıyomuş dedim.. ama çıkaramadı..
-
07 Ekim 2012, 11:50
ramazan yetıs duruma el koy
-
07 Ekim 2012, 12:14
sbr adlı üyeden alıntı
sen bunu bidaha söylemiştin.. ben söyledim ama tanımadı seni, hatırlayamadı heralde ramço..
hatırlamaz çünkü işine gelmez....
deki ona şükrettinin seni kovaldığı günleri unutmasın.. silindir piston değiştirmek için sökmeye çalıştığı moneroyuda....
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------
ERROR88 adlı üyeden alıntı
ramazan yetıs duruma el koy
şükrettin neco ve adem biliyor ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler