Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı lokmanhekim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kuzen ben hiç apaçhe dumanı yutamadım henüz nasip olmadı 8 tane apaçhe denedim arkamadan gelemediler
    hehhehehehheh........... sen işini bilirsin..................
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lokmanhekim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 CİTY (2009)
    ramço walla durum bu!!!

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Sen bana denk gelmemissin onlar gaza gelmemistir
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    Yamaha
    Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen bana denk gelmemissin onlar gaza gelmemistir
    Hakkaten var birşeyler Erol abi
    Ya Lokmanhekim'in Ybr'de Apache motoru var yada bilmiyorum artık

atillapasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS apache...
    selam arkadaşlar. nihat fotaları gördüm çok güzel eline emeğine sağlık. beni ne yol ne rüzgar nede titreşim etkiledi.sedat kamyon arkası gitti bizde kamyonun rüzgarını gereksiz yedik. yol uzadı. giderken kamyonun arkasını seyrettik. sedat sen bi kamyon bul aga kendine motoruda arkasına çek istediğin kadar otur seyret. yanlış anlama ama sen tek gitmiyodun bizde vardık. bizide düşünmen lazımdı. nasılki biz yusufu düşündük bekledik. yusufun başına gelen arıza 5 saatte geç kalmamıza sepep olsa beklerim. ama senin yaptığın olmadı.

ben şahidim nihatın motor çok temiz on numara. kendi motorumda satılık ama almak isteyene onunkini tavsiye ederim. işim gereği pazar gününden beri nihatın motor neden hızlı gidiyor diye düşünüyorum. nihayet buldum. olay şu. apaçhe beşinci viteste çok zorlanıyor. ya 60 kilo olacaksın. beşte zorlanmayacak. yada arka lastiği ince yanaklı alacaksın tekerin dış çap mesafesini azaltıp zorlanmayı azaltacaksın. teker yanağı fazla olunca motor beşte zorlanıyor devir düşüyor hız azalıyor. yada arka dişliyi bir iki diş büyüteceksin. motor rahatlayacak beşte devir düşmecek hız artacak.

ramço sen ne düşünüyorsun. yanılıyormuyum tesbitimde.
    çelikatlı bunu beğendi.

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı lokmanhekim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşta var düzceli 138 km de ben 118 le önde gidiyom nasıl oluyasa kmler çok farklı walla ben bi çok apaçhe denedim kendimde bindim orjinal ön dişli ile ybr yemez ama 14 yada 15 taılırsa o zaman fark yapar çünkü apaçhe 138 de regüleye giriyor yani 14 ve 15 dişli kaldırabilir ybr de bu durum farklı 15 yemiyor gark burda ybr yi sollayanlar 14 15 diş kullanıyo olması lazım yani orjinal apaçhiler le denedik ybr yi çok zorlasada en azından 8 apaçhe dumanımı yuttu hele az bi rampada çok zorlanıyorlar apaçhe ile düzce bolu yaptım iyi yanı ybr gibi 4 le rampa çıkarken ateşme kesmesi gibi teklemiyor ama yemiyorda ybrnın rahat çıktığı rampaları teklemeden yavaşça çıkıyor
    ben bunları yazacağını bilseydim bi ilk yaşatırdım sana lokman hocam.. senin km telinde bozukluk var az gösteriyor. sedatın 15dişli takılmış ybr sini dönüşte öptüğümüde söyliyim hafif meyilli yolda tam yatarak 125 yaptı 15dişli ybr. ben ne yattım ne kalktım ne de dişliyle falan oynadım genede geçtim.evelallah herzamanda geçerim.
    schmarık ve sbr bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha
    Yürü bee Nihat abiiii kim tutar seni

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı çelikatlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bunları yazacağını bilseydim bi ilk yaşatırdım sana lokman hocam.. senin km telinde bozukluk var az gösteriyor. sedatın 15dişli takılmış ybr sini dönüşte öptüğümüde söyliyim hafif meyilli yolda tam yatarak 125 yaptı 15dişli ybr. ben ne yattım ne kalktım ne de dişliyle falan oynadım genede geçtim.evelallah herzamanda geçerim.
    sen genede fazla hız yapma abi allah korusun diyaframı falan yırtarsın 60-60 eve dönmek zorunda kalma
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    zuhahahahhahaha
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

geçecem diye biyerimi yırtıcama diyaframı yırtarım daha iyi.muhaha neyse ybr ile apache kıyaslanmaz

Motosikleti
    2000 ford
    geçecem diye biyerimi yırtıcama diyaframı yırtarım daha iyi.muhaha neyse ybr ile apache kıyaslanmaz
    Farkında olman güzel yinede..

ulan tokat manyaa oldun hala ne laf sokacam diye bakıyosun. bidahakine hiç acımam bak

Motosikleti
    2000 ford
    ulan tokat manyaa oldun hala ne laf sokacam diye bakıyosun. bidahakine hiç acımam bak
    emsali olmadığı için ybr nin hiç mühim değil..cbf 150 de tokatlıyor beni bişey değişiyor mu hayır..ben orda sadece motoru denedim gösterge panelinide taktığımızdan görmek istedim böyle hız meraklısı olduğunu bilsem söylemezdim yetişemedim falan diye..Apache aslan apache motor apache kral der geçerim en basitinden

Motosikleti
    sedat kasınma 5 atmam bak 14 dişli var bende 4 de tokadı basarım her daim ybr nin alayına
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    2000 ford
    sedat kasınma 5 atmam bak 14 dişli var bende 4 de tokadı basarım her daim ybr nin alayına
    niye bedava yere motorunuzu zorlayıp fazla benzin yakıyorsunuz siz yol isteyin ben sağa geçerim motorcu arkadaşlarıma her zaman öncülük tanırım..

he he tamam.

Motosikleti
    dansozluk yapma leeen
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    niye bedava yere motorunuzu zorlayıp fazla benzin yakıyorsunuz siz yol isteyin ben sağa geçerim motorcu arkadaşlarıma her zaman öncülük tanırım..
    heeeee.................

Motosikleti
    nıhat farkındaysan şilede motordan ses gelıyor demıstım o ses ıkı hatta ıc katına cıktı bıldıgın tas toprak surtmesı gıbıydı bugun sankı rulman dagıtmıs motor ıstemeyerek de olsa servısın yolunu tuttum bana balatayı deısıcez dedı ne alaka derken orjınal kı yıne motordan soktuk balatayı taktım ses felan gıttı yanı ılla orjınal balata lazımmıs buna yuh dedım fıyat 35 tl bu arada bıraz tuzlu oldu ama netten alsam 30 a gelecek zaten merkezden de olabılır dı ses kı garantıye sokarız dedı sevıyorum servısımı yahu şukrettın bıraz cakıcı dır ama kalıtelı parca cakıyor en azından
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    nıhat farkındaysan şilede motordan ses gelıyor demıstım o ses ıkı hatta ıc katına cıktı bıldıgın tas toprak surtmesı gıbıydı bugun sankı rulman dagıtmıs motor ıstemeyerek de olsa servısın yolunu tuttum bana balatayı deısıcez dedı ne alaka derken orjınal kı yıne motordan soktuk balatayı taktım ses felan gıttı yanı ılla orjınal balata lazımmıs buna yuh dedım fıyat 35 tl bu arada bıraz tuzlu oldu ama netten alsam 30 a gelecek zaten merkezden de olabılır dı ses kı garantıye sokarız dedı sevıyorum servısımı yahu şukrettın bıraz cakıcı dır ama kalıtelı parca cakıyor en azından
    şükrettin e selam söyle. öpüyorum onu.....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler