hg Enes
hava filtresi ne zaman değişmeli sizce 10000 i devirdik buji değişti hava filtresi aklıma takıldı
hg Enes
hava filtresi ne zaman değişmeli sizce 10000 i devirdik buji değişti hava filtresi aklıma takıldı
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Bide Şu Led sinyal mevZunu o kdr resim istemişlerdi atamamıştım .. Önlere kısa kaldı Ledler söktüm orjinalleri taktım .. ama arkalara güzel durdu .. son durum şöyle işte ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------
Hava Filtresinin Belli bi Kmsi yok .. Kirlendiyse Değişmelisin .. Kullandıgın ortama bağlı birazda .. Toprak yolda veya asfalt yolda gibi .. Benim motor şuan 5400e gidio ve filtre tertemiz ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
dikkatli gel.. şunu unutma ömür biter yol bitmez....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bizim aBiLerin UFAKLIKLarla Bi kaç karemiz vardı :D
Son oLArak herKese tekrar merhaba .. Şu seyahat KoNusunda Cumartesi sabahına kadar Fikirlerinizi bekliyorum ona göre ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
sabah çık acele etme... son kontrollerini yap öyle çık....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
BEN yollarda çok sakinimdir.. nede olsa kamyon şöförüyüm..
sekil a da göründüğü gibi
http://www.youtube.com/watch?v=K_s9O...eature=related
yavaşımdır....
eee naparsın hayat bu....
http://www.youtube.com/watch?v=7OocrLkYHuY&feature=plcp
buda var....
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=kWzVChYjjrg&feature=plcp
selo buda sana gelsin.................
Ramazan abi tır ehliyetini kaç yaşında alabiliyorduk senin kullandığın kamyon mu yoksa tır çekicisi mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:28 ----------
gece gece ne çıktı karşıma
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=USBfPZP7c2w
22 BİTMESİ LAZIM D SINIFI İÇİN...
http://www.youtube.com/watch?v=w6gdUKAfM1M
alkol adlım sallanıyorum...
Herkeze günaydın hayırlı günler arkadaşlar.Nasılsınız? Arkadaşlar motorumdan ses geliyordu daha önce yazmıştım, krank mili kırılmış bana öyle dediler şuan serviste sizde de böyle bir sorun oldu mu merak ettim bana fabrikasyon dediler normal mi?
merhaba arkadaşlar bu lastikler iç lastikli dikkatinizi çekerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------
Asıl mevzu Cumartesi den başlayarak yapacağım seyehat .. Tokat - İzmir - Aydın - İstanbul oLmak üzre toplamda aŞağı yukarı 1750 km yoL yapacam Apachemle .. Yağı değişcem ufak tefek bakımlar fln işte kendim yapıcam .. Bundan ziyade yol için bana tavsiye edeceğiniz neler var .. Hem maksat muhabbet oLsun .. bundan sonra buralardayım inşallah ..[/QUOTE]
güzergahını 2 etaba bölüp 1 etabın sonunda gece konaklayacağın bir yer ayarla, tekrar sabah yola devam ederek 2. etabı bitirmeni tavsiye ederim.
her etap yaklaşık 850 km olsa bunlarıda 100 km lik etaplara bölsen bir günde yaklaşık 12 saat civarı yolculuğun sürecektir.
benim tavsiyem bu şekilde. şimdiden hayırlı yolculuklar.
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Ben geçen sene almıştım iyi bi firmadır, tavsiye ederim. 2011 olması çok birşey farketmez daha eski olmadıkça sorun olmaz.
2011 33. hafta yaklaşık 9.aya(EYLÜL) takabül ediyor. Yani 1 yıllık lastik. En az 3 yıl kullanırsın.
Bizim motorların cantları tubless için uygun değil. Yanları hafif dışa açık olması gerekiyor.Tubless cantları inceleyin bir de kendi cantınıza bakın ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
Bende öyLe bişey düşünüyorum .. Tokat - izmir yapıp 950 km sonra yani , iZmirde 2 gün konaklıcam .. Pazartesi müsait olan arkadaşlarla izmirde görüşebiliriz .. gelirim nereye isterlerse .. Salı sabahı yola çıkıp aydına uğrayıp arkadaşımı görüp , İstanbula geçicem .. Güzel bi macera olacak bakalm ..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)