Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Selo nerde selo o niye gelmiyo
abi benim şu sıralar şehir dışına çıkmama gerekiyor biri sahte facebook profili açmış benim adıma şikayet ettik size haber verene kadar şehir dışına çıkmayın dediler o yüzden uzağa gidemiyorum izmiti ondan dedim çağırsalar bile 1.5 saatte dönerim en kötü
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
tamam izmit yuvacıkmış ben kastamonudakni biliyorum bir tek izmittede varmışErol abi arka lastiğe ircler takılınca kas basıyorsun ben 30 baastım yinede yumuşak lastik taban içe göçüyor biraz
bende kafama göre basıyorum.................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
SeLamun aLeyküm Arkadaşlar .. AyLardır TAkip edemedim , Sabah 12 akşam 12 çalışarak geçti yaz tatili .. o arada 40 sayfa birikmiş okudum sıkılmadan .. özLemişim sizleri (: Konyadan kayıt Sildirip , İstanbuLda sil baştn üniversiteye başlıyorum .. Kısaca bende bundn sonra İstanbullu bi apacheci oLacam .. eKimin başından sonra benide yazın gezilere İStanbul - üsküdar bağlarbaşında ikamet edecem nasipse ..
Asıl mevzu Cumartesi den başlayarak yapacağım seyehat .. Tokat - İzmir - Aydın - İstanbul oLmak üzre toplamda aŞağı yukarı 1750 km yoL yapacam Apachemle .. Yağı değişcem ufak tefek bakımlar fln işte kendim yapıcam .. Bundan ziyade yol için bana tavsiye edeceğiniz neler var .. Hem maksat muhabbet oLsun .. bundan sonra buralardayım inşallah ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)