bu videoda adam gaz benzin anahtarını sağ elciğin altına tutturmuş acaba motosiklet için mi üretiliyor yoksa arabalardakinin aynıysa iki yağmur görsün bozulur
hangi markaların var motosikletlere göre biliyor musunuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
yav gece gece aklıma soktunuz şunu lpgnin kokusunu da çok severim
Selami abi siz 1 hafta öncesi gezi yapmıştınız herhalde 4-5 Apache
Abi sarı rengine nette bakıyorum soluk duruyor. Mat gri göremedim şimdiye kadar ama sarı gördüm. Onunda rengi soluktu. Fotoğraflara baktımda sen ikisini bir görmüşsün. Hangisi daha güzel daha çekici duruyor Yani hangisinin daha çok albenisi var?
ben sıfır alsaydım fume alırdım gezıde de cok hosuma gıttı fume rengı ama kırmızı kadar dıkkat cekmıyor kırmızıyıda yanında gorunce anladım ama fume bana gore cok tatlı sarıyı dusunmedım hıc gunes solmus gıbı gosterıyor ama boyadakı bı olay o gunes yokken farklı oluyor
bırak ulen arkadan bı turlu kurtulamadın kırmızıymıs kırmızı dandık olum cıngenne rengı o
www.erkakurye.com
Evet Erol abi aynen dediğin gibi. Sık sık ilanlara bakıyorum netten bazıları çok net, rengi çok güzel tam kıvamında. Bazılarında ise sanki 5-6 sene güneş altında yatmış gibi bir ifade var. Füme olucak o zaman seçimim. Sarıda çok hoşuma gidiyordu ama bu boyanın güneş altında soluk göstermesi can sıkıcı. Sinek ufak miyde bulandırır misali. Aksine güneş altında parlaması gerekir ama hiç işde. Neyse füme daha iyi. Toz tutsada belli olmaz. Kırmızıya nedense ısınamadım. Çoğu motor kırmızı olduğundan artık o rengi görmekten sıkıldım herhalde
ulen olum ben size ayıp olmasın diye arkadan geldim
Buyrun arkadaşlar birisi sarı mı dedi İzmir'e yola çıkarken.
kırmızı ıyıdır bak bmw 5 20 arıyorum heberınız olsun ama kırmızı olcek fark etmez beyaz da olur
bırak yaaa tıcarı bekleme yapma
www.erkakurye.com
ulen o motoru al baklava ısmarlıcan bıze haberın olsun bak yettı ulen artık kofteye bak yahuu alda yesıl olsun fark etmez
www.erkakurye.com
Ticari sağa çek Güzel güzel Allah nazarlardan saklasın. Nasıl mehmet abi motor. Seninkide güneşte felan soluk duruyor mu? Gerçi belli ediyor kendini aslında sana sormamada gerek yok. Aynı yerde kırmızı yada eski kasadan mavi rengi felan olsa parlak durur. Bu biraz daha soluk duruyor.
sarılar çin malıymıs
www.erkakurye.com
Canınız sağolsun abi ne isterseniz elimden geldiğince almaya çalışırım. Çok sağolun bunca derdimi tasamı çektiniz. Hiç bir problemim yok artık. Hani titreşimmiş ıvır zıvır. Kışa alıyorum bir aksilik çıkmazsa Allah'ın izniyle. Zaten Okmeydanı tarafındayım Erol abi. Kısmet olursa mutlaka motoru alınca irtibata geçebilirsem seninle müsahit yakalarsam seni gelirim ziyaretine diye düşünüyorum.
Selami abi'nin motoruyla Erol abi'nin motoru japon
Sarılar çin malı
Füme uzaydan gelme
---------- Post added at 00:03 ---------- Previous post was at 00:01 ----------
Allah kaza bela göstermesin abi. Hepinizin tekeri her daim düz bassın asfalta yapışsın kalsın
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)