TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Eylül 2012, 07:54
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
honda alacağıma eve çamaşır makinesi alırım daha iyi....
Ehühehe Ramço abi Hondanın bize ihtiyacı yok isim yapmış bir kere alsak ne almasak ne satıyor işte adam alıcısı olmassa neden yapsın ki
Modeline göre tercih edilmeli Honda
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Reklamlar
-
04 Eylül 2012, 07:57
kanmix_x adlı üyeden alıntı
Ehühehe Ramço abi Hondanın bize ihtiyacı yok isim yapmış bir kere alsak ne almasak ne satıyor işte adam alıcısı olmassa neden yapsın ki
Modeline göre tercih edilmeli Honda
eee biz her konuda marka düşkünüyüz.. reklam meselesi... aslında bir şirkette iyi bir pazarlaama ve reklam varsa o şirket işini bilen ve iyi yapan firmadır....
honda alacağına kızartma makinesi al... nede olsa ikiside yağ yakıyor..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
04 Eylül 2012, 07:58
eee biz her konuda marka düşkünüyüz.. reklam meselesi... aslında bir şirkette iyi bir pazarlaama ve reklam varsa o şirket işini bilen ve iyi yapan firmadır....
Yağ yakmıyor eksiltiyor sadece
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
04 Eylül 2012, 08:01
kanmix_x adlı üyeden alıntı
Yağ yakmıyor eksiltiyor sadece
benim fiat dobloda virajda savurmaz... saadece süratli girerseniz yol tutmaz... makasları esnek ama zıplatır biraz..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
04 Eylül 2012, 09:30
günaydın yağ yakma olayı sadece cbf 150de değil miydi cbrda var mı
-
04 Eylül 2012, 12:43
günaydın arkadaşlar, motorumda sabit gazla 6000 7000 devirde giderken sanki karbüratörde pislik varmış gibi çok hafif hafif tekleme yapıyor. karbüratörden midir? yoksa başka sebepleri olabilirmi? sürat motordaki usta, karbüratörde fabrika çıkışı ilaç olduğunu, bazen o ilacı atamadığını söyledi. benzin hortumundan hava falan tuttu ama durum hala aynı..
-
04 Eylül 2012, 14:18
Günaydın arkadaşlar bi ricam olucak izmirdeki ark. daşlardan p.şembe günü izmire gelicem bana 1,5 günlük motor lazım nasıl temin edebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim kiralıyan bi yer varmı yada siz bana kiralarmısınz güvenmek biraz zor olur ama :D yine de güvenebilirsinz çok rahat
-
04 Eylül 2012, 14:22
M.balibey adlı üyeden alıntı
günaydın yağ yakma olayı sadece cbf 150de değil miydi cbrda var mı
600f de ve 1000rr da da var........
-
04 Eylül 2012, 14:45
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
04 Eylül 2012, 15:01
ben olsam güvenmem.... e
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------
Bir kızı Çook sevmiştim gitmiştik İstemeye Pahalı Bir Çikolata,Bir buket Çiçek İle Takım Elbiseyi Giyip Atladık bir Taksiye Başladık gitmeye, Kızın Evine ... .........Hoşgeldiniz Fasılları , Nasılsın Ayakları sordular Benim babama, ne iş bu Delikanlı Eryamanda Evi Varmı..., Kıyak bir Arabası Acep Mutlu Edermi ? Bu Güzel Kızı.. Babam Dedi ne Evi Var nede Bir Arabası Çalışmıyor Şuan Zaten , Yoktur Fazla Parası ama Sevmişlerdir Madem , Verin Artık Şu kızı Seveni Ayırmanın , Çoktur Günahı.. Annesi Atladı Hemen , Aşk Karın Doyurmaz ki İki Çıplak bir Hamamda , Asla oynayamaz ki e tribüncüymüş bu , bellidir ki serseri Biz Size Bu Kızı , Hiç Vermeyiz Ki.. Babam dedi benim oğlum ,serseri falan değil Aslan gibi delikanlı ,yüreği yerindedir Suç sizde değil sizden , kız isteyenlerdedir Bu iş paradan değil , yürekten gelir... Şimdi nemi yapmaktayım , yollara bakmaktayım Elimdeki sigaramla , deplasman yolundayım Boğazım kurudukça , biramı yudumlarım Bana kız wermeyenin
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
Karanlık sokaklarda yururken yanlız başıma,
Daldım ben hayalere bırden sen geldin aklıma,
Seni seniz yaşamak ınankı zor geldi bana.
Şimdi çıkmazlardayım karanlıklarda.
Kendine bulursun sen yenı zengin sevgililer
Oysakı kara seni ummadığın kadar sever.
Yapılan kahpelikler unutulmaz birer birer,
S*ksinler beni sana dönersem eğer.
-
04 Eylül 2012, 17:40
Arkadaşlar hepinize uzun bir aradan sonra merhaba...Malum iş dolayısı ile bir süredir giremiyordum foruma..
yarın sabah saat 6 da Ankara'ya yola çıkıyorum..yol üzerinde görüşmek isteyen arkadaşlarımız olursa profilimde telefon numaram var..apache ile çıkıyorum yola 670 km bir gezi olacak,Ankaraya indiğimde uzun yol performansı ve yakıt durumunda kısa bir değerlendirme yazarım burada..
-
04 Eylül 2012, 18:59
eby78 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hepinize uzun bir aradan sonra merhaba...Malum iş dolayısı ile bir süredir giremiyordum foruma..
yarın sabah saat 6 da Ankara'ya yola çıkıyorum..yol üzerinde görüşmek isteyen arkadaşlarımız olursa profilimde telefon numaram var..apache ile çıkıyorum yola 670 km bir gezi olacak,Ankaraya indiğimde uzun yol performansı ve yakıt durumunda kısa bir değerlendirme yazarım burada..
Yolun açık olsun... tekerin her daim düz bassın....
-
04 Eylül 2012, 19:26
Emanet motor verilmez veren de saftir ....... Eeee gidiyormuyuz simdik pazara organizasyonu yapalım hemen
-
04 Eylül 2012, 19:51
600f de ve 1000rr da da var........
ne hondaymış yav büyütüldüğü kadar yokmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------
emanet ne motor nede araba verilir kimseye kolay mal edinmiyorsun
-
04 Eylül 2012, 20:16
-
04 Eylül 2012, 20:26
ben emanet vermem..
Ramazan abi bir konuda pm attım sana zahmet bakabilirmisin?
-
04 Eylül 2012, 20:41
schmarık adlı üyeden alıntı
Ramazan abi bir konuda pm attım sana zahmet bakabilirmisin?
özel mesajları göremiyorum sanırım bir sorun var..
-
04 Eylül 2012, 20:43
özel mesajları göremiyorum sanırım bir sorun var..
Tamam abi.
-
04 Eylül 2012, 21:21
-
04 Eylül 2012, 21:56
MertAksoy adlı üyeden alıntı
vay a... m gerçekten yazmaya başlamışlar cezayı. şimdi ikinci el alacaklar motor sahibine lpg işlimi der gibi çanta işlimi diye sorar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler